Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-05-08') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 26100, 20

Найменші ужгородці змагалися у четвертій Дивогонці

Дитячі велоперегони Дивогонка відбулися в Ужгороді вже вчетверте. Цього разу захід проводився 1 червня та був присвячений Міжнародному дню захисту дітей.

Пенсіонер із Франківська відповість за опір міліції

Нарядом працівників ДАІ близько 6-ї години ранку в місті Берегово, за порушення Правил дорожнього руху було зупинено автомобіль марки   «Audi A6». Водія попросили пред’явити документи на транспортний засіб та посвідчення водія, однак той відмовився пред’являти документи та вчинив опір працівникам міліції.

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Сьогодні понеділок, 3 червня. Не переймайтеся, якщо літо розпочинається не так, як ви запланували. Сонце обов’язково з’явиться за вікном, а наразі впустіть його у свій настрій. Запрограмовуйте день за філіжанкою улюбленої кави і нехай усе задумане почне здійснюватися вже з понеділка. Гарного старту й затишного прокидання!

Спецпідрозділ арештував головного «силовика» Балог

Відразу кілька Інтернет-видань повідомили про сенсаційну новину — в Ужгороді спецпідрозділ «Альфа» з санкції самого генпрокурора Пшонки затримав колишнього убозівця, фактично праву руку Балоги з контрабандно-силових питань Юрія Дешка.

Чому із Закарпаття на Київ відміняють потяги (РОЗКЛАД РУХУ)

Напередодні літнього сезону активних перевезень країну охопила транспортна лихоманка. З 26 травня ввели новий графік руху потягів, після чого поширилися чутки про зміни маршрутів, а то й відміни рейсів окремих потягів, які курсують Україною в різних напрямках. Для Закарпаття   залізниця є одним із надійніших засобів сполучення в зимовий період та в разі виникнення стихійного лиха. Що вже казати про соціально-економічний, туристично-рекреаційний розвиток області.

Чемпіонат Закарпаття. «Метеор» та «Поляна» познущались над аутсайдерами

Минулої неділі відбулись матчі 6 туру чемпіонату Закарпаття у вищій лізі.

Юнацька першість Закарпаття — 2013. Фаворити здобули прогнозовані перемоги

Минулої неділі відбулись матчі 6 туру юнацької першості Закарпаття у вищій лізі.

Зникаюче Солотвино

Людей необхідно переселити, поки не сталося лиха.

Де відпочити дитині?

Літня оздоровча кампанія офіційно стартує з 1 червня.

Тур’є-Реметівський інтернат   візьме участь у Чемпіонаті   України з футболу

Закарпаття— єдина область, яка ще не брала участі в Чемпіонаті України з футболу для інвалідів. Виправити ситуацію збираються в Тур’є-Реметівському інтернаті для психічно хворих, там є своя футбольна команда, яка зараз наполегливо готується до Чемпіонату. Детальніше про команду, про те, як проходять тренування і чим живе сам інтернат розповів заступник директора Тарас Іпполітов.

70-річний Фединишинець: «Сперматозавром у крайовій літературі залишаюся я»

Навіть ті люди, що ніколи і нічого не читають, знають, хто такий Володимир Фединишинець завдяки його резонансним заявам. То він зізнається, що є найбільшим закарпатським письменником, то називає себе найбільшим українцем серед русинів і найбільшим русином серед українців.

Передсесійний виконком: тераси, дороги, відеонагляд, фасади...

На розгляд виконкому Ужгородської міської ради 29 травня виносилося 15 питань. Міський голова Віктор Погорєлов запропонував «докинути» ще питання фінансування діяльності Служби пасажирських перевезень на суму 70 тис. грн. , а також щодо проведення конкурсу на обслуговування міських зон відпочинку, які було визначено нещодавно. При цьому мер зауважив, що бажаючих і торік було зовсім мало, адже бізнес прямо залежить від погоди, тому невідомо, чи будуть такі взагалі.

Мер Ужгорода обіцяє,   що в мікрорайоні Червениця прокладуть каналізацію

Днями міський голова Віктор Погорєлов зустрівся з представниками кооперативу мікрорайону Червениця з приводу облаштування в мікрорайоні каналізації. Гроші на це в бюджеті міста передбачені в розмірі 200 тис. грн., повідомляє прес-служба Ужгородської міської ради.

Найбільше здібних учнів навчається в Ужгороді, Мукачево — навіть не у трійці...

Днями сайт Нове Закарпаття оприлюднив рейтинг районів та міст Закарпаття, де живе і навчається найбільше здібних учнів. Рейтинг складений на основі кількості переможців всеукраїнських олімпіад.

У Іршаві звітувались юні таланти

Цей рік став плідним для колективу та вихованців Іршавської ДШМ. Було здобуто чимало нагород різного гатунку на районних, обласних, всеукраїнських та міжнародних конкурсах. Саме ці зірочки звітувались перед пересічними іршавцями в залі Іршавського РБК.

Самбо. З Криму приїхали з нагородами

З 23 по 27 травня в місті Феодосія відбувся чемпіонат України з самбо серед хлопців та дівчат до 16 років. У ньому взяли участь понад 600 спортсменів у двох вікових категоріях: 1997 – 1998, 1999 – 2000 років народження.

Федір Ващук: «УжНУ — серед лідерів у науково-технічній діяльності»

Ректор Ужгородського Національного університету, доктор технічних наук, професор Федір Ващук розповів про результати завершення навчального року, зокрема, в науковій роботі вишу.

Мукачівські даїшники допомогли народитися дитині

До співробітників ДАІ, що патрулювали вулиці Мукачева, звернувся схвильований водій мікроавтобуса «Mercedes-Benz Vito», мешканець одного з угорськомовних сіл району.

Перше місце за дитячою злочин­ністю займають Мукачево і район

Від початку року неповнолітніми області було скоєно 143 злочини на відміну від 153, зафіксованих у минулому році. Про це під час брифінгу до Дня захисту дітей повідомив   Василь Мадяр, начальник відділу кримінальної міліції у справах дітей УМВС України в Закарпатській області, підполковник міліції.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат