Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Rionews 09.09.2014 07:00 ПОДІЇ

На календарі вівторок, 9 вересня. Запрограмовуйте хороший настрій зранку, підбадьорюйте його ароматною кавою. Прохолодний вересневий ранок найкраще зустрічати у компанії бажаних співрозмовників. Затишку вам і тепла з улюбленим горнятком кави і надихаючими історіями до неї!


Цитата дня: Ми не можемо заборонити птахам пролітати над нашою головою, але ми не дозволимо їм сідати нам на голову і вити на ній свої гнізда. Подібно до цього ми не можемо заборонити поганим думкам іноді приходити до нас в голову, але ми повинні не дозволяти їм гніздитися в нашому мозку.

© Мартін Лютер

9 вересня 2014 року
по Закарпатській області: Мінлива хмарність, вночі без опадів, у горах місцями туман, вдень місцями короткочасні дощі, грози. Вітер змінних напрямків 3-8 м/с, під час гроз шквалистий 15-20 м/с. Температура повітря вночі 8-13°, вдень 22-27°, у горах місцями вночі 6-8°, вдень 14-19° тепла.
Автошляхи: Вночі без опадів, у горах місцями туман, вдень місцями короткочасні дощі, грози. Видимість добра, в тумані 200-500 м, в дощі 1-2 км.
по м. Ужгород: Мінлива хмарність, без опадів. Вітер змінних напрямків 3-8 м/с. Температура вночі 10-12°, вдень 25-27° тепла.


9 вересня ІМЕНИНИ відзначають Анфіса, Кукша, Ліверій, Осія, Пимон і Сава.



Цей день в історії

1913 — Київський військовий льотчик Петро Нестеров уперше у світі зробив на літаку «мертву петлю» — одну з фігур вищого пілотажу («петля Нестерова»).
1920 — Створено Київський авіаційний завод.
1944 — Підписано договір між СРСР і Польщею про примусове виселення українців з їх етнічних земель, що увійшли до складу ПНР.
1951 — Народно-визвольна армія Китаю ввійшла в Лхасу. Остаточна ліквідація незалежності Тибету


Що сьогодні буде в Ужгороді та краї

Галерея «Ужгород»  
Виставка Івана Кліси (пастель, живопис).
Галерея працює з 11.00 до 18.00, у суботу до 15.00, у неділю до 13.00. Вихідний — понеділок. \

Виставкова зала "Імпасто", Виноградів, вул. Шевченка, 8
До 12 вересня — виставка Василя Кадара.

«Доміон»
До 10 вересня — «Літачки: Рятувальний загін, ЗD». Поч. о 10.00, 11.30, 13.00. “Париж. Місто мертвих”. Поч. о 16.40, 20.00.   «Люсі». Поч. о 18.20. “Визволи нас від зла”. Поч. о 14.30 та 21.40.

Кінотеатр «5-й елемент» (2 зали)
До 10 вересня —   «Черепашки-ніндзя, ЗD». Поч. о 10.00, 15.05. “Пустунчики в пошуках веселки”. Поч. о 10.00, 14.50. “Вовки”. Поч. об 11.20, 19.10. “Фейкові копи”. Поч. об 11.45, 20.45. “Винні зірки”. Поч. о 12.50, 18.35. «Літаки: Вогонь і вода, 3D». Поч. о 13.35. «Врятувати землю, 3D». Поч. о 16.10. “Люсі”. Поч. о 17.00. “Самотній за контрактом”. Поч. о 17.40, 20.40. “Люблю твою дружину”. Поч. о 22.15. «Місто гріхів-2, 3D». Поч. о 22.30.

Мистецький центр “Галерея Ілько”
Галерея працює щодня з 11.00 до 21.00, у неділю — з 12.00 до 19.00.

Арт-кав’ярня «Voto» (вул. Волошина, 24)
Виставка Іванки Войтович «Час на каву».

Закарпатський музей народної архітектури та побуту (вул. Капітульна, 33а)
Постійно діюча експозиція під відкритим небом.
Виставка з фондової колекції музею «Ткацьке ремесло на Закарпатті: історія та сьогодення».
Персональна виставка Сергія Глущука «Пробудження».
«Творча спадщина Івана Антоновича та Сіона Івановича Сільваїв (різьба по дереву, живопис, писемні твори)». Виставка з фондової колекції.
Виставка з фондової колекції музею «Пісня на полотні» (з нагоди 90-річчя Меланії Йосипівни Балаж, заслуженої майстрині народної творчості України).
Музей працює щодня (крім вівторка) з 9.00 до 17.00, експозиції — з 9.00 до 17.00.

Художній музей імені Бокшая
До 16 вересня — персональна виставка Івана Бровді.
Постійно діючі експозиції та виставки.
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 17.00.

Готель «Інтурист-Закарпаття»
Щодня — жива музика, виступ гурту «Вітамін». Поч. о 19.00.

Закарпатський краєзнавчий музей — Ужгородський замок
Постійно діючі експозиції та виставки музею:
експозиція “Закарпаття у первісні часи» (кам’яний вік);
експозиція з історії Ужгорода та Ужгородського замку «Древній замок над Ужем»;
експозиція з історії духовної культури на Закарпатті;
експозиція з фондової колекції годинників «Час розкидати каміння. Час збирати каміння»;
експозиція меморіальної кімнати Президента Карпатської України Августина Волошина;
виставка народних музичних інструментів Закарпаття;
виставка народного одягу Закарпаття;
виставка стародруків та ікон XVIII – початку XX ст.;
виставка відділу природи з фондової колекції «Кристали — основна форма існування мінералів».
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 18.00.  

Меморіальний будинок-музей народного художника України Ф. Манайла (Ужгород, вул. Другетів, 74)
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 10.00 до 17.00 щодня, крім неділі й понеділка.

Меморіальний будинок-музей народного художника України А. Коцки
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 9.00 до 16.00 щодня, крім неділі.



Що обіцяють зірки

Овен. День варто присвятити вирішенню якихось важливих спірних питань. Потрібно постаратися не довести справи до юридичної тяганини. Скористайся порадою більш дорослої, мудрої або значимої в твоїй області особи. Це буде найкраще вирішення дилеми. Увечері твоєму потенційному оптимізму потрібне буде потужне підживлення - спілкування з друзями.
Телець Самота, інтернет, нерозібрана кореспонденція - найкраще проведення часу на сьогодні. Не варто цього дня приймати різких і необдуманих рішень - тобі необхідно, зібравши, ще й обробити інформацію. Та й «козирів» у тебе наразі мало - не час йти ва-банк. Увечері внеси в свої стосунки хоч трохи романтики і чуттєвості. Для цього можна і потрібно використовувати білизну та всілякі товари з магазинів для дорослих.
Близнюки Найпродуктивніший час сьогодні - перша половина дня. Постарайся виконати всі важливі справи в цей період. Опівдні будуть важливі зустрічі, поїздки та спілкування. Це посприяє збору та обробці потрібної інформації, що в свою чергу допоможе твоєму вирішенню важливих ділових питань. На вечір заручися підтримкою своїх найближчих друзів.
Рак. Сьогодні варто зайнятися розбором інформації, що надходить ззовні, упорядкуванням паперів на своєму столі і в шафі. Колеги і співробітники, як зговорившись, залишать тебе в спокої, проявлять взаємоповагу і підтримку. Зможуть тебе навіть прикрити, у разі чого. Увечері добре разом із партнером будувати плани на майбутнє, планувати відпустку або хоча б наступні вихідні.
Лев   Добре цього дня планувати свій майбутній бюджет і вносити серйозні зміни у вже існуючий. Запроси на нараду бухгалтера, економіста та комерційного директора і вибудуй майбутню стратегію розвитку бізнесу. У другій половині дня, точніше, вже ввечері краще побути вдома, на самоті, з гарною книгою. Постарайся в цей час обмежити своє спілкування з близькими - тобі потрібно гарненько відновитися.
Діва. Не варто сьогодні займатися вирішенням фінансових питань. Краще поміркуй, сплануй своє недалеке майбутнє. Позбудься (для початку подумки) непотрібного тобі й наносного - усіляких забобонів і стереотипів. Звільнити місце, ти можеш «впустити» в своє життя щось нове і приємне. Ближче до вечора тобі корисне емоційне розвантаження - сходи з друзями в розважальний заклад і гарненько «відірвися».
Терези Сьогодні в середині дня ти можеш отримати дуже приємні новини здалеку. Але вони не стосуються роботи - швидше за все це інформація особистого характеру. Не потрібно ввечері зловживати і переборщувати з розвагами і алкоголем - сьогодні не найкращий день для цього. Може статися, що тобі потім буде соромно перед іншими і перед самою собою за проведений тепер вечір.
Скорпіон Початок дня і до обіду ідеальний для ділових переговорів і поїздок, відряджень. Ти зможеш вдало зібрати потрібну тобі інформацію з цікавого проекту, зможеш заручитися підтримкою деяких впливових осіб. Одним словом - день вдасться. Увечері листування (пошта, смс) можуть викликати емоційний сплеск - як хороший, так і не дуже. Зберися і не нервуй - інформація, яку ти отримала, не зовсім правдива.
Стрілець У першій половині дня займайся легкими і необтяжливими справами, більше спілкуйся з колегами, скоріше на абстрактні теми. Не варто починати важливі справи в цей час - ти не матимеш потрібного робочого настрою. Увечері віддай «кермо влади» своїй коханій людині - нехай розважає тебе так, як вважатиме за потрібне. А ти не втручайся і просто слухайся Долю.
Козеріг Вдень тобі раптово пощастить - ти знайдеш, абсолютно випадково, потрібну тобі інформацію, зустрінеш важливу для тебе особу тощо. З обіду доведеться займатися всякими життєвими побутовими справами - облаштуванням офісу, прибиранням, закупівлею всіляких витратних матеріалів тощо. Це, до речі, гарний час для наведення порядку на робочому місці - на столі, в столі і т.д. Увечері проведи час із близькими, піди з ними куди-небудь - у кіно, на виставку тощо.
Водолій. Сьогодні приділяй максимум уваги своєму здоров'ю. Вдома ввечері не провокуй себе і свою половинку - існує великий ризик імпульсивних суперечок і висловлювань, що ранять одне одного. Не поспішай із висновками, дай іншому і собі виговоритися, аргументувати ту чи іншу свою поведінку і слова. Одним словом - зроби все можливе і неможливе, щоб, у крайньому випадку, суперечка не переросла у сварку.
Риби Майже весь день ти будеш зайнята своїми фінансовими питаннями. Питання: «Де взяти грошей на те та інше?» стоятиме на порядку денному досить гостро. Також не забувай про свою фізичну форму - не ігноруй зарядку, басейн. Друга половина дня буде динамічнішою, ніж перша - тобі доведеться рухатися в підвищеному темпо-ритмі. Увечері на тебе чекає сюрприз від другої половинки - отримай задоволення сповна!


Усміхніться на початку нового дня!   :)

- Ти навіщо мене з друзів видалила?
- А ти мене бісиш!
- А нічого, що ми одружені?


Випив на ніч валер'янки - всю ніч снилися поцілунки з якимось вусатим мужиком. Наступного разу, перед прийомом валер'янки, викину кота зі спальні ...


Хто рано встає - той цілий день спати хоче.

Rionews

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат