Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-05-08') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 26140, 20

На Закарпатті випав дощ з піском, який   приніс сильний вітер, найімовірніше за все,   з Угорщини.

Обіцяне синоптиками погіршення погоди в Ужгороді триває вже не перший день. Напередодні дув сильний південний вітер, який приніс дощ. Однак сьогодні зранку з неба лилася не тільки вода.

Названо лауреатів цьогорічних журналістських конкурсів

У середу, 29 травня, під головуванням заступника голови-керівника апарату обласної державної адміністрації Антона Громового та заступника голови обласної ради Андрія Сербайла відбулося засідання комісії з присудження обласних премій у галузі журналістики ім. М.Бабидорича та ім.В. Гренджі-Донського.

На Закарпатті в режимі он-лайн вже звітують 875 реєстраторів розрахункових операцій

З першого січня   2013 введено в дію норми Закону України «Про застосування реєстраторів розрахункових операцій у сфері торгівлі, громадського харчування та послуг» (далі - Закон) щодо обов’язковості подання суб’єктами господарювання електронних копій розрахункових документів і фіскальних звітних чеків реєстраторів розрахункових операцій до органів Міністерства доходів та зборів України по дротових або бездротових каналах зв’язку за технологією Національного банку України

Дитяча бібліотека проводить заходи з нагоди 1025-річчя хрещення Київської Русі

З 23 травня у   центральній міській бібліотеці для дітей розпочато цикл заходів з нагоди 1025-річчя хрещення Київської Русі.

На Закарпатті новий головний еколог

Новим керівником управління охорони навколишнього природного середовища призначено Юрія Шпонтака. Він замінив на цій посаді Андрія Погорєлова – сина міського голови Ужгорода Віктора Погорєлова, який керував управлінням з грудня 2006-го

Мілюченка призначили начальником оперативного управління Головного управління Міндоходів Закарпаття

Наказом Міністерства доходів і зборів України начальником оперативного управління Головного управління Міндоходів у Закарпатській області   призначено Мілюченка Андрія Євгеновича, який працював в органах податкової служби з 2001 року.

У Закарпатті вилучили контрабанду цигарок (ФОТО)

29 травня, близько 23.00, співробітники відділу прикордонної служби «Саловка» запобігли спробі незаконного переміщення через державний кордон до Угорщини підакцизних товарів.

Закарпатські діти одержали цифрову техніку за перемогу у конкурсі фотографій (ФОТОРЕПОРТАЖ)

Талановитих вихованців дитбудинків сімейного типу з Ужгородщини, чиїм хобі стало мистецтво фотографії, нагородив особисто очільник Закарпаття Олександр Ледида під час відкриття виставки у четвер, 30 травня.

Вбивство на Іршавщині (ФОТОРЕПОРТАЖ)

До чергової частини   Іршавського райвідділу надійшло повідомлення   від мешканця села Ільниця, що батько погрожує йому фізичною розправою. На місце виклику одразу виїхала слідчо-оперативна група, яка почала вгамовувати сімейного бешкетника.

Фоторепортаж з «Uzghorod Fashion Day»

На «Uzghorod Fashion Day» зібрали 6 тисяч гривень на благодійність.

Двоє госпіталізовані через ДТП у Закарпатті

29 травня, близько 18.00, 28-річний громадянин Румунії повертаючись додому з Києва неподалік міста Чоп на затяжному повороті автодороги не впорався з керуванням свого авто марки «Opel Vectra» та виїхав на смугу зустрічного руху де допустив зіткнення з автомобілем марки «ВАЗ-2101».

У сільській раді Кам’яниці хочуть мати відеонагляд

Днями в приміщенні сільської ради у селі Кам’яниця здійснював виїзний прийом громадян начальник Ужгородського райвідділу міліції Роман Стефанишин.

В Ужгороді пройде сесія облради

У п’ятницю, 31 травня, о 10.00 відбудеться друге пленарне засідання XIV сесії обласної ради VІ скликання.

Новий керівник очолив прес-центр Закарпатської міліції

Колективам сектору зі зв’язків з громадськістю УМВС України у Закарпатській області та обласної газети "Відомості міліції" представили нового речника Закарпатського управління внутрішніх справ Олега Подебрія.

Закарпатські націоналісти вшанували пам’ять Івана Рогача

Громадсько-політичний діяч Іван Андрійович Рогач був заступником голови Організації Народної Оборони «Карпатська Січ», членом Головної Команди і військовим писарем «Карпатської Січі», секретарем Президента А. Волошина, членом проводу ОУН, головним редактором тижневика «Українське слово» (1941).

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

На календарі четвер, 30 травня. Не розслабляйтеся наприкінці робочого тижня, щоб встигнути зробити все задумане. Бадьорості додасть аромат свіжозвареної кави. Наповнюйте думки приємними емоціями й намагайтеся зробити щось корисне. Нехай ваш ранок буде гармонійним і сонячним. Гарного дня й смачного кавування!

Закарпаття: з виборів «зійшло» 9 кандидатів

23 травня Берегівська міська виборча комісія (Закарпатська область)   скасувала реєстрацію 9 кандидатів на посаду міського голови.

На Виноградівщині працевлаштовано майже сотню громадян, які трудилися нелегально

Фахівцями ДПІ у Виноградівському районі задля протидії «тіньовій» зайнятості населення проводиться масово - роз’яснювальна робота через засоби масової інформації та бесіди з платниками податків з метою легалізації найманої праці.

В Ужгороді горіла АЗС

29 травня на одній з газових автозаправних станцій Ужгорода виникло загорання автомобіля ЗіЛ. Вогняна стихія, що взяла у свої заручники автівку, щосекунди загрожувала перекинутись на заправні колонки, і тоді катастрофічних наслідків стихії було б не уникнути. На щастя, дана ситуація була умовною. Це ужгородські вогнеборці спільно з працівниками АЗС тренувались гасити пожежу на газовій автозаправній станції.

Фехтування. Ужгород втретє прийматиме Чемпіонат України

З 31 травня по 8 червня в ужгородському СК "Юність" пройде Чемпіонат України з фехтування. Змагання є останнім відбірковим етапом з формування збірної команди України для участі у Чемпіонаті Європи та Чемпіонаті світу. У чемпіонаті візьмуть участь понад півтисячі спортсменів. Вхід вільний

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат