Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-05-03') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 26240, 20

Петрові Скунцю та Федору Потушняку відкрили меморіальні дошки

У середу, 22 травня, на будівлі обласної універсальної бібліотеки відкрито меморіальні дошки видатним закарпатським письменникам. В урочистій церемонії, зокрема, взяв участь заступник керівника краю Іван Качур.

Влада   зацікавлена якомога швидше виплатити заборговану зарплату на ТОВ «Закарпатполіметали"

У середу, 22 травня, за участі голови облдержадміністрації Олександра Ледиди, його першого заступника Ігоря Свища відбулася нарада щодо ситуації на ТОВ «Закарпатполіметали».

Падіюнівці привезли 11 відзнак із фестивалю "Прес-весна"

17-20 травня в Київському палаці дітей та юнацтва   пройшов                             ХІ Міжнародний фестиваль-конкурс дитячо-юнацької журналістики „Прес-весна на Дніпрових схилах”

Як знищують   історичну пам’ятку «Корона» в Ужгороді

На   очах місцян навмисно затоплюється і руйнується історичний комплекс «Корона», а правоохоронці й управління культури мовби глухі і сліпі.

Футбол, Кубок України. «Шахтар» — «Чорноморець» (АНОНС)

Черговий футбольний сезон в Україні підходить до завершення — у Чемпіонаті залишилося зіграти один тур у якому вже нічого не вирішуватиметься. Без відповіді залишається лише одне питання — хто стане володарем 22-го Кубка України? У вирішальному поєдинку, який відбудеться в Харкові сьогодні ввечері, зійдуться донецький «Шахтар» і одеський «Чорноморець».

На енергетиків знову скаржаться

У вівторок, 21 травня 2013 року представник Закарпатського обласного територіального відділення Антимонопольного комітету України взяв участь у робочому засіданні Організації роботодавців міста Ужгорода.

Ігор Свищо: Дорожники, які халатно ставляться до ремонту доріг, нестимуть відповідальність

Цього року з держбюджету на поточний ремонт і експлуатаційне утримання мережі доріг загального користування державного та місцевого значення передбачено 65,5 млн. грн. та 7,9 мільйонів з обласного. З початку року уже освоєно майже 28 мільйонів.

Математичний та філологічний факультети УжНУ залишилися без деканів

Днями своїх посад позбулися одразу два декани факультетів – математичного Микола Маляр і філологічного Юрій Бідзіля

За недобросовісну конкуренцію накладено   113 тис. грн.   штрафних санкцій

З початку року Закарпатським обласним територіальним відділенням Комітету припинено 9 порушень законодавства про захист від недобросовісної конкуренції та накладено 113 тис грн штрафних санкцій.

На Закарпатті перебуває фінська делегація

У середу, 22 травня, керівник краю Олександр Ледида зустрівся із фінською делегацією на чолі з Надзвичайним та Повноважним послом Фінляндії в Україні Ар'єю Макконен

Муніципальна поліція розбиратиметься з розритим тротуаром на вул. Лучкая в Ужгороді

Днями на вулиці Лучкая керівництво мовної школи організувало роботи з розриття тротуару. Дозвільних документів на земляні роботи у них не було, – кажуть у міській раді.

В Ужгороді презентують закарпатський детектив

Це новий роман Олександра Гавроша "Капітан Алоїз".

Сесія облради відбудеться в останній день травня

Відповідно до частини 4 статті 46 та пункту 1 частини 6 статті 55 Закону України "Про місцеве самоврядування в Україні" скликати друге пленарне засідання чотирнадцятої сесії обласної ради VІ скликання 31 травня 2013 року о 10-й годині в м. Ужгород у залі засідань обласної ради з порядком денним:

На Берегівщині двоє неповнолітніх грабували оселі

Два неповнолітні жителі села Горонглаб Берегівського району, 14-літні Чобо та Андрій, створили злочинну команду з метою викрадення матеріальних цінностей від громадян.

Бескидський тунель будуватимуть три роки

Тож, якщо йтиме все за планом завершити об’єкт заплановано у 2016 році. Про це у вівторок, 21 травня, розповів начальник дирекції з будівництва Бескидського тунелю Володимир Харлан під час зустрічі з головою Закарпатської обласної адміністрації Олександром Ледидою.

Посол Фінляндії в Україні прочитала лекцію в УжНУ

На Закарпатті перебуває Надзвичайний і Повноважний Посол Фінляндії в Україні Ар’я Макконен.

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

На календарі середа, 22 травня. Прокидайтеся з приємними думками й релаксуйте на початку нового дня. Нехай ароматна кава додасть бадьорості в екватор тижня. Легко вирішуйте всі справи, не зупиняйтеся на досягнутому. Адже попереду ще стільки цікавого. Гарної середи!

Табір для відпочинку й оздоровлення на Перечинщині вже чекає своїх відпочивальників

Зі станом підготовки до літнього оздоровчого сезону у стаціонарному оздоровчому закладі для дітей та учнівської молоді «Барвінок» у вівторок, 21 травня, ознайомився керівник краю Олександр Ледида.

У Мукачеві провели перший турнір з петанку "Паланок-2013"(ФОТО)

В рамках святкування Дня міста, в Мукачеві відбувся перший турнір з петанку. Участь у змаганнях взяли 15 петанкістів, представники трьох клубів: Ужгородського петанк-клубу, Мукачівського петанк-клубу та Першого Закакарпатського петанк-клубу.

Губернатогр заклав капсулу до фундаменту майбутнього спорткомплексу(ФОТО)

У вівторок, 21 травня, керівник області Олександр Ледида власноруч заклав капсулу до фундаменту майбутнього спорткомплексу, що почали зводити на території Ужгородської загальноосвітньої спеціалізованої школи-інтернату з поглибленим вивченням окремих предметів.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат