Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Rionews 02.09.2014 07:00 ПОДІЇ

На календарі 2 вересня, вівторок. Вірте у краще і воно обов’язково здійсниться. Нехай ароматна кава додає бадьорості на початку нового дня і налаштовує на активний початок справ. Не сидіть склавши руки, плануйте свій день. Нехай усе, за що беретеся нині, здійснюється успішно і швидко. Вдалого вівторка!

Цитата дня: - Молися і шукай сили всередині себе. У глибині кожного спить велика і могутня енергія, здатна рухати гори, створювати світи і міняти ілюзію навколо. Треба просто знайти ці самі двері у тебе ось тут. - Сказав старий і ткнув мене пальцем у груди.

© Андрій Іванчогло "Світ мрій: Записки мандрівника"

2 вересня 2014 року
по Закарпатській області: Мінлива хмарність, без опадів. Вночі та вранці в горах місцями туман. Вітер північно-східний 5-10 м/с. Температура повітря вночі 10-15°, вдень 23-28°, в горах місцями вночі 7-10°, вдень 13-18° тепла.
Автошляхи: Без опадів. Вночі та вранці в горах місцями туман. Видимість добра, в тумані 200-500 м.
по м. Ужгород: Мінлива хмарність, без опадів. Вітер північно-східний 5-10 м/с. Температура повітря вночі 13-15°, вдень 26-28° тепла.


ІМЕНИНИ   2 вересня – Аделіна, Афанасій, Віктор, Іван, Максим, Самуїл.


Цей день в історії

1935 — Джордж Ґершвін завершив роботу над оперою «Поргі і Бесс».
1941 — Похорон в Житомирі Миколи Сціборського та Омеляна Сеника.
1943 — у ході 2-ї Світової війни радянські війська зайняли міста Суми, Комунарськ і Лисичанськ.
1944 — Фінляндія розірвала дипломатичні стосунки з Німеччиною і поставила вимогу до 15 вересня вивести зі своєї території всі німецькі війська.


Що сьогодні буде в Ужгороді та краї

Виставкова зала «Імпасто», Виноградів, вул. Шевченка, 8
До 12 вересня — виставка Василя Кадара.

Доміон
До 3 вересня — «Літачки: Рятувальний загін, ЗD». Поч. о 10.00, 11.30, 16.30. «Черепашки-ніндзя, ЗD». Поч. о 13.00.   «Люсі”. Поч. о 14.50, 18.00. “Визволи нас від зла”. Поч. о 19.40 та 21.50.

Кінотеатр “5-й елемент”
До 3 вересня — Зала «Cinema»: «Люсі”. Поч. о 10.00, 16.50, 20.20. «Літаки: Вогонь і вода ,3D». Поч. о 11.40. «Місто гріхів-2, 3D». Поч. о 13.10. «Черепашки-ніндзя, ЗD». Поч. о 15.00. “Фейкові копи”. Поч. о 18.30, 22.00. Зала «Cinematic»: «Врятувати землю, 3D». Поч. о 10.00, 15.50. “Пригоди мишеняти, ЗD”. Поч. об 11.30. “Король Сафарі, 3D». Поч. о 13.00.   “Одна зустріч”. Поч. о 19.00. “Красуні в Парижі”. Поч. о 22.10. “Оггі повертається”. Поч. о 14.30. “Люблю твою дружину”. Поч. о 17.20, 20.30.
Художній музей імені Бокшая
До 2 вересня — виставка Закарпатської школи живопису “Найкраще”.
Постійно діючі експозиції та виставки.
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 17.00.

Мистецький центр “Галерея Ілько”
Галерея працює щодня з 11.00 до 21.00, у неділю — з 12.00 до 19.00.

Галерея «Ужгород»  
Виставка Івана Кліси (пастель, живопис).
Галерея працює з 11.00 до 18.00, у суботу до 15.00, у неділю до 13.00. Вихідний — понеділок.


Готель «Інтурист-Закарпаття»
Щодня — жива музика, виступ гурту «Вітамін». Поч. о 19.00.

Закарпатський музей народної архітектури та побуту (вул. Капітульна, 33а)
Постійно діюча експозиція під відкритим небом.
Виставка з фондової колекції музею «Ткацьке ремесло на Закарпатті: історія та сьогодення».
Персональна виставка Сергія Глущука «Пробудження».
«Творча спадщина Івана Антоновича та Сіона Івановича Сільваїв (різьба по дереву, живопис, писемні твори)». Виставка з фондової колекції.
Виставка з фондової колекції музею «Пісня на полотні» (з нагоди 90-річчя Меланії Йосипівни Балаж, заслуженої майстрині народної творчості України).
Музей працює щодня (крім вівторка) з 9.00 до 17.00, експозиції —   з 9.00 до 17.00.

Закарпатський краєзнавчий музей — Ужгородський замок
Постійно діючі експозиції та виставки музею:
експозиція “Закарпаття в первісні часи» (кам’яний вік);
експозиція з історії Ужгорода та Ужгородського замку «Древній замок над Ужем»;
експозиція з історії духовної культури на Закарпатті;
експозиція з фондової колекції годинників «Час розкидати каміння. Час збирати каміння»;
експозиція меморіальної кімнати Президента Карпатської України Августина Волошина;
виставка народних музичних інструментів Закарпаття;
виставка народного одягу Закарпаття;
виставка стародруків та ікон XVIII — початку XX ст.;
виставка відділу природи з фондової колекції «Кристали — основна форма існування мінералів».
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 18.00.  

Мистецький кафе-клуб «Під замком» (вул. Ольбрахта)
Постійно діюча виставка робіт Петра Шолтеса, члена Закарпатської організації Спілки художників України.  

Центральна міська бібліотека для дітей «Казка» (пл. Б. Хмельницького, 3)
Постійно діюча виставка дитячих робіт творчої групи «Весела палітра».


Меморіальний будинок-музей народного художника України Ф. Манайла (вул. Другетів, 74)
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 10.00 до 17.00 щодня, крім неділі й понеділка.

Меморіальний будинок-музей народного художника України А. Коцки (вул. Виннична, 20)
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 9.00 до 16.00 щодня, крім неділі.



Що обіцяють зірки

Овен. Тобі захочеться сьогодні зробити твоє робоче місце, робочий простір більш затишним і рідним. Принеси свої улюблені фото в рамочці і постав на стіл, принеси з дому рослину в горщику тощо. У тебе все вийде, і працювати ти станеш більш продуктивно. Вечір проведи так, як тобі хочеться - гуляй, веселись, танцюй, зустрічайся з ким хочеш і т.д. Ти заслужила!
Телець. Сьогодні не забувай про свою фізичну форму - під час робочого дня роби т.зв. «виробничу» гімнастику, більше ходи, постарайся не користуватися ліфтом на невеликі відстані тощо. Увечері влаштуй собі свято - купи давно бажаний торт, наприклад, збери подруг і «відірвися». Реалізуй давно бажане!
Близнюки. Сьогодні важливо орієнтуватися на конкретний результат - берися за справи, які швидко дають результати. Всі фінансові питання - перекази, платежі, виплати допомоги, зарплат тощо краще запланувати на першу половину робочого дня. Увечері зустріч із друзями принесе чимало приємних хвилин.
Рак. Турбота про зовнішній вигляд займатиме тебе найбільше. Признач на другу половину дня зустріч із візажистом, стилістом, косметологом тощо. Занадто інтенсивне і напружене спілкування може надвечір призвести до втоми і невеликого головного болю. Це тому, що ти так і не навчилася вибирати співрозмовників.
Лев Твоя завзятість і наполегливість дозволить тобі істотно просунутися вперед. Озираючись назад, ти згодом оціниш цей день, як дуже важливий і певною мірою переломний. Закінчи вечір вечерею в приємному і затишному ресторанчику з найближчим другом або подругою. По дорозі додому будь уважна і не загуби цінні речі - в таксі, в під'їзді тощо.
Діва. Не давай собі сьогодні великих навантажень - все має бути помірним - і робота, і відпочинок. Не переїдай, не влаштовуй зайвих витрат - як грошей, так і життєвої енергії та емоцій. Постарайся сьогодні «прибратися» на робочому місці. День сприятливий для покупок, подарунків, сюрпризів.
Терези   Сьогодні ти маєш більшою мірою піклуватися про своє особисте життя і внести у нього додаткову гармонію і задоволення. Ця заглибленість в особисті справи дуже позитивно вплине на твій настрій. У другій половині дня тобі потрібно зайнятися оселею.
Скорпіон День призначений для спокійних і практичних занять. Не варто поспішати, влаштовувати аврал і цейтнот - тільки нерви попсуєш собі і оточуючим, а результату в такому стані не доб'єшся. Після складного і напруженого дня ти заслужила на законний відпочинок - якісний і повноцінний. Обмеж ввечері свої контакти і зв'язки тими людьми, які не напружують і створюють комфорт і спокій
Стрілець. Зосередься на своїх потребах - робочих, ділових. Поліпши свій робочий простір. Вечір наповни неспішними спокійними заняттями, прогулянками, масажем тощо. Зроби своє особисте життя набагато приємніше і комфортніше. Прояви любов і турботу до близьких, купайся в їхній любові.
Козеріг Сьогодні день зміцнення ділових зв'язків і партнерських стосунків. Також складай плани, ділися ними з колегами і керівництвом. Ці плани і розроблювані стратегії мають бути націлені на конкретний і практичний результат. У результаті сьогодні виграють ті, хто працює з матеріальними і відчутними об'єктами. Наприклад, продавці якихось речей. А не продавці послуг.
Водолій. Цього дня зрушать з місця справи, що стосуються закордону і далеких поїздок. У будь-якому випадку постарайся займатися приємними і цікавими справами та проектами. У другій половині дня тобі доведеться спільними зусиллями вирішувати якісь справи чоловіка або коханої людини. Закінчи день із цікавою книгою в руках.
Риби Існує можливість домогтися від співробітників і підлеглих конкретних результатів або, принаймні, - конкретних термінів щодо виконання потрібних завдань. Всіляке спілкування, поїздки і листування принесе відчутну користь - тобі і твоїм колегам. Увечері тобі рекомендується побути з близькими і відпочити у спокійній обстановці.





А зараз — усміхніться :)

- Ви хто?
- Добра фея!
- А чому із сокирою?!
- Та настрій щось не дуже.


- Чуєш, Зін, а ти не така вже й страшна!
- Я не Зіна! Я її брат Вася!


Китайські діти з ранку роблять зарядку, а ввечері несуть її в фокстрот.

Rionews

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат