Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-05-08') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 26180, 20

Закарпатські лицарі підсумували "Срібний Татош" і розказали про майбутні атракції

В Ужгородському прес-клубі відбулася прес-конференція організаторів фестивалю «Срібний Татош», який проходив у Чинадіївському замку «Сент-Міклош» минулого тижня.

На Закарпатті змагалися студенти медзакладів

Днями на спортивній базі «Закарпаття» на Берегівщині відбулася спартакіада студентів медичних закладів Закарпатської області. На змаганнях зустрілися студентські команди Берегівського медичного коледжу, Закарпатського базового державного медичного коледжу та Міжгірського медичного коледжу.

У Хусті освятили ікону Кирила і Мефорія

Щорічно 24 травня в усіх слов’янських країнах урочисто прославляють святих Кирила і Мефодія – слов’янських просвітителів та проповідників християнства, творців слов’янської азбуки, перших перекладачів богослужбових книг на слов’янську мову.

Цьогоріч автомобілі в Закарпатті вже горіли   42 рази, за минулий рік 39.Що робити, коли горить авто?

Для власника автомобіля годі уявити собі сумнішу картину, ніж вигляд улюбленого транспорту, вигорілого дощенту. А яка паніка починається, коли машина загорілася? Що робити у таких випадках?

Припинено потік неправдивої   інформації

Закарпатське обласне територіальне відділення Антимонопольного комітету України припинило дії з ознаками недобросовісної конкуренції у вигляді поширення інформації, що вводить в оману з боку кількох підприємців.

Мукачево отримало   9,6   млн. іноземних   інвестицій

Такі дані були озвучені на засіданні міськвиконкому в вівторок, 28 травня під час розгляду питання "Про хід виконання Програми економічного і соціального розвитку м. Мукачева за перший квартал 2013 року".

Питання об’єднання профтехзакладів   Великоберезнянщини й Перечинщини вивчить спеціальна комісія

Голова Закарпатської обласної адміністрації Олександр Ледида доручив департаменту освіти та науки, молоді та спорту спільно з районною владою детально дослідити можливість реорганізації училищ:

Фінансування будівництва об’єктів освіти та медицини краю за 3 роки збільшилось майже   втричі

Про це у вівторок, 28 травня, під час брифінгу розповів журналістам начальник управління капітального будівництва облдержадміністрації Степан Бордаш

В Ужгороді пройде Міжнародний фестиваль бойових мистецтв

Спортсмени з України, Чехії та Словаччини продемонструють переваги занять спортом та активного способу життя під час Міжнародного фестивалю та семінару бойових мистецтв в Ужгороді.

Ужгородська студентка отримла премію Кучми

Студентка кафедри туризму Ужгородського національного університету Ольга Славич отримала нагороду від екс-президента Леоніда Кучми.

В Ужгороді пройде прем’єра "Попелюшки" (АФІША)

Репертуар Закарпатського академічного обласного театру ляльок „БАВКА” на червень 2013 року.

У Закарпатті пройде міжнародний театральний фестиваль (ФОТО)

В Ужгородському прес-клубі відбулася прес-конференція організаторів VI дитячого міжнародного театрального фестивалю «Птах», який пройде у Нижньому Селищі з 7 по 9 червня.

Мер Ужгорода Віктор Погорєлов хоче виділити 115 тисяч гривень на саморекламу

Про це на своїй сторінці у Facebook написав депутат Ужгородської міськради, екс-секретар Ужгородської міськради Віктор Щадей.

Закарпатський депутат просить відновити храм у Сокирниці (ФОТО)

Під час першого пленарного засідання чотирнадцятої сесії обласної ради депутатський корпус підтримав запит свого колеги Володимира Романа щодо необхідноcті відновлення храму в селі Сокирниця.

У Чинадіївському замку пройде лицарський фестиваль

У вівторок, 28 травня, о 12.00 в Ужгородському прес-клубі відбудеться прес-конференція організаторів фестивалю «Срібний Татош», який проходитиме у Чинадіївському замку «Сент-Міклош».

Закарпатські школярі вивчали роботу митниці (ФОТОРЕПОРТАЖ)

«Діти мають унікальну можливість освоїти ази митної справи», - вчитель спеціалізованої школи-інтернату   Інна Родович.

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Сьогодні вівторок, 28 травня. Сонця вам у душі, якщо його не буде за вікном. Ароматне кавування забезпечить бадьорість зранку, а справи обов’язково будуть успішні, якщо докладете хоча б мінімум зусиль для їх здійснення. Гармонії, улюблених солодощів до кави і загалом хорошого вівторка!

На Ужгородщині горів склад, збитки встановлюють

Сьогодні, 25 травня, о 04:50 до оперативно-рятувальної служби Закарпаття надійшло повідомлення про пожежу в складських приміщеннях на вулиці Гагаріна в с. Баранинці. На складах зберігались автозапчастини та лакофарбові матеріали, тож через велику кількість легкозаймистих речовин, вогонь швидко поширився та набув руйнівних масштабів.

В Ужгороді відбувся науковий форум за участі кардіологів з України та Польщі (ВІДЕО)

На два дні Ужгород став столицею кардіохірургії одразу двох країн - Польщі та України, зібравши провідних кардіохірургів та науковців. На науковому форумі близько 200 фахівців-медиків обмінювались думками, новітніми напрацюваннями та дискутували. Основна тема конгресу, присвяченому сторіччю з дня народження академіка Миколи Амосова - «Актуальні питання серцево-судинної хірургії». І Ужгород був обраний для проведення такого представницького зібрання не випадково.

Футбол. «Метеор» злітає все вище

В неділю відбувся шостий тур ЧЗ у Вищій та Першій лігах. ФК «Середнє» після феєричного матчу в минулому турі, цього разу програв «Боржаві» на останніх хвилинах зустрічі у Довгому. «Метеор» і «Поляна» продовжують заробляти очки, показавши в цьому турі й високу результативність. Наступні матчі в неділю. Початок ігор у обох лігах о 16.00.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат