Закарпатська пенсіонерка виграла 500 гривень від банку

admin 04.09.2014 10:03 СОЦІО

Ужгородська пенсіонерка виграла грошовий приз у акції “Відпочинок без турбот” від ПриватБанку.

ПриватБанк продовжує нагороджувати учасників акції “Відпочинок без турбот”. Акція стартувала у квітні і триватиме до кінця вересня. За умовами, кожного місяця 20 пенсіонерів отримують сертифікати на 500 гривень, а один із щасливців отримує аж 5000 гривень.



Так, нещодавно   переможцем акції від ПриватБанку стала Ольга Василівна Лятова,   жителька м. Ужгород.



“Чесно кажучи, в акції зареєструвалася зовсім випадково, - розповідає Ольга Василівна. -   Навіть не думала, що можу виграти такий приз. А про реєстрацію і забула зовсім. Коли подзвонив працівник ПриватБанку і сказав, що я виграла 500 грн - дуже зраділа, спочатку навіть не повірила”.



Для того, щоб стати учасником акції для пенсіонерів «Відпочинок без турбот» необхідно оформити отримання пенсії через ПриватБанк (якщо ще немає пенсійної карти ПриватБанку), зареєструватись в акції на сайті або зателефонувати за номером (056) 716-38-79 та оплатити карткою покупки від 50 грн. Кожна покупка автоматично бере участь у щомісячному розіграші сертифіката на 5000 грн і двадцяти подарунків по 500 грн. Чим більше покупок – тим вищий шанс виграти поїздку чи грошовий подарунок.



“Насправді виграти у акції “Відпочинок без турбот дуже просто, - розповідає Тарас Попович, Заступник Керівника Напрямку "Просування соціальних програм" Закарпатського РУ. - Для цього не потрібно затрачати багато часу та коштів. Достатньо мати пенсійну картку ПриватБанку та розрахуватися нею у магазині, здійснивши разову покупку на суму 50 грн. Так само кожен може стати власником головного призу - 5000 грн, який розігрується також щомісяця”.



“Послугами ПриватБанку користуюся уже давно, майже 10 років, - каже Ольга Василівна. -   Подобається зручність та швидкість обслуговування. Я, навіть, розпланувала свій виграш: поставлю всю суму на депозит”.



Пенсійне обслуговування – це соціальна програма для ПриватБанку. Оформлення пенсійної картки здійснюється миттєво та безкоштовно. Зняття готівки в банкоматах, оплата комунальних послуг для пенсіонерів проводяться без стягнення комісії. Користуючись пенсійною карткою, можна отримати надбавку до пенсії – банк нараховує 10 відсотків річних на кошти, які не знімаються, а залишаються на картці. Також пенсіонери отримують знижки і бонуси в мережі партнерів банку Бонус Плюс при розрахунках карткою в торговельних точках і аптеках.

admin


За матеріалами прес-служби Приватбанку у Закарпатській області

ТЕГИ : ПриватбанквиграшУжгород

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СОЦІО

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат