Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Rionews 04.09.2014 07:00 ПОДІЇ

На календарі четвер, 4 вересня. Будьте в доброму настрої зранку – і матимете успішний день, наповнений корисними справами. Не відмовляйте собі у горн яткові кави – порції улюбленого напою, від якого стає затишно навколо. Гармонії вам сьогодні, бажаних співрозмовників і цікавих розмов!


Цитата дня: - Яка ж наша опора, Сем?
- В світі є добро, містер Фродо. І за нього варто боротися.
Із к\ф «Володар перснів»

4 вересня 2014 року
по Закарпатській області: Мінлива хмарність, без опадів. Вітер північно-східний 7-12 м/с. Температура повітря вночі 12-17°, вдень 24-29°, в горах місцями вночі 9-11°, вдень 16-21° тепла.
Автошляхи: Без опадів. Видимість добра.
по м. Ужгород: Мінлива хмарність, без опадів. Вітер північно-східний 7-12 м/с. Температура повітря вночі 15-17°, вдень 27-29° тепла.


ІМЕНИНИ   4 вересня – Аріадна, Афанасій, Роза, Фелікс


Цей день в історії

1928 — Рада Народних Комісарів УСРР затвердила новий український правопис («скрипниківський»), який діяв до 1933 р.
1938 — Створено Українську Національну Оборону («Карпатська Січ»), яку очолив Степан Росоха.
1944 — Фінляндія припинила бойові дії проти СРСР.
1965 — У київському кінотеатрі «Україна» під час прем'єри фільму «Тіні забутих предків» відбувся мітинг протесту проти нової хвилі політичних репресій серед української інтелігенції.


Що сьогодні буде в Ужгороді та краї

Галерея «Ужгород»  
Виставка Івана Кліси (пастель, живопис).
Галерея працює з 11.00 до 18.00, у суботу до 15.00, у неділю до 13.00. Вихідний — понеділок. \

Виставкова зала "Імпасто", Виноградів, вул. Шевченка, 8
До 12 вересня — виставка Василя Кадара.

Мистецький центр “Галерея Ілько”
Галерея працює щодня з 11.00 до 21.00, у неділю — з 12.00 до 19.00.

Арт-кав’ярня «Voto» (вул. Волошина, 24)
Виставка Іванки Войтович «Час на каву».

Закарпатський музей народної архітектури та побуту (вул. Капітульна, 33а)
Постійно діюча експозиція під відкритим небом.
Виставка з фондової колекції музею «Ткацьке ремесло на Закарпатті: історія та сьогодення».
Персональна виставка Сергія Глущука «Пробудження».
«Творча спадщина Івана Антоновича та Сіона Івановича Сільваїв (різьба по дереву, живопис, писемні твори)». Виставка з фондової колекції.
Виставка з фондової колекції музею «Пісня на полотні» (з нагоди 90-річчя Меланії Йосипівни Балаж, заслуженої майстрині народної творчості України).
Музей працює щодня (крім вівторка) з 9.00 до 17.00, експозиції — з 9.00 до 17.00.

Художній музей імені Бокшая
Постійно діючі експозиції та виставки.
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 17.00.

Готель «Інтурист-Закарпаття»
Щодня — жива музика, виступ гурту «Вітамін». Поч. о 19.00.

Закарпатський краєзнавчий музей — Ужгородський замок
Постійно діючі експозиції та виставки музею:
експозиція “Закарпаття у первісні часи» (кам’яний вік);
експозиція з історії Ужгорода та Ужгородського замку «Древній замок над Ужем»;
експозиція з історії духовної культури на Закарпатті;
експозиція з фондової колекції годинників «Час розкидати каміння. Час збирати каміння»;
експозиція меморіальної кімнати Президента Карпатської України Августина Волошина;
виставка народних музичних інструментів Закарпаття;
виставка народного одягу Закарпаття;
виставка стародруків та ікон XVIII – початку XX ст.;
виставка відділу природи з фондової колекції «Кристали — основна форма існування мінералів».
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 18.00.  

Меморіальний будинок-музей народного художника України Ф. Манайла (Ужгород, вул. Другетів, 74)
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 10.00 до 17.00 щодня, крім неділі й понеділка.

Меморіальний будинок-музей народного художника України А. Коцки
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 9.00 до 16.00 щодня, крім неділі.



Що обіцяють зірки

Овен. Цей день для неспішного руху вперед, для осмислювання потенційної стратегії, для планування майбутнього. Використовуй день, крім роботи, для приємних занять, прогулянок, з мінімумом зв'язків, контактів і дзвінків. При цьому ретельно перевіряй отриману інформацію і вісті. Не варто вірити на слово товаришам по службі або інтернету. Пізніше твоя довірливість може обернутися збоями в роботі.
Телець Сьогодні краще займатися цікавими справами, такими, де стимулюється твоє пізнання, тяга до новизни. Близько обіду на роботі назріє суєта і аврал - постарайся хоча б упередити, якщо не запобігти цьому. У другій половині дня ти відчуєш істотну втому від спілкування за весь день - занадто багато було контактів і переміщень. Постарайся провести залишок дня в тиші і спокої..
Близнюки Цього дня краще зайнятися відрядженнями, поїздками. Корисні й важливі зустрічі з людьми, знайомства, діалоги та круглі столи. Міняти обстановку і оточення сьогодні дуже корисно і правильно. Але варто ретельно фільтрувати все, що говорять, і що ти прочитаєш. При цьому обов'язково будь відкритою до нового. У другій половині дня і ближче до вечора ти отримуватимеш задоволення від своїх хобі та зустрічей з друзями.
Рак. Складно буде сконцентруватися і тому варто почекати зі справами, що потребують особливої уваги до дрібниць і скрупульозності. Не найкращий це день для заняття наукою і дослідженнями. Також сьогодні не варто вирушати в далеку дорогу - як із розважальною, так і з робочою метою. Увечері твої домашні проситимуть у тебе допомоги чи поради. Постарайся не відмовити і грамотно у всьому розібратися.
Лев   Ти займатимешся всякими дрібницями. І тобі важко буде зосередитися на чомусь одному й істотному - поточні і дрібні справи розриватимуть тебе в різні боки. Під час обіду ти можеш отримати якісь новини про важливі для тебе справи або людину. І вони триматимуть тебе в напрузі до кінця дня. Не варто перейматися і нервувати.
Діва. Майже весь день тебе відволікатимуть проблеми і клопоти родичів. Тобі потрібно буде визначитися з пріоритетами на сьогодні. При цьому буде плутанина і непорозуміння в діловій документації. Будь украй уважною і акуратною. Намагайся нічого не підписувати. Після роботи постарайся довше прогулюватися і позбав себе від стомлюючого спілкування з близькими.
Терези Питання, що потребують твоєї кмітливості, легко вирішуватимуться тобою. Ти будеш «на коні»! Також постарайся сьогодні не порушувати своїх обіцянок і своїх слів - люди чекають на обіцяне і сподіваються. Що б не сталося - постарайся вислухати представника іншого боку, свого опонента. Таким чином ти зможеш побачити всю «картинку» повністю. Це частково те, що називається усвідомленістю.
Скорпіон По обіді ти станеш більш розсіяною і не зосередженою - тобі важко буде зібратися і почати продуктивно працювати. Відклади на завтра-післязавтра важливі справи, які через погану якість їхнього виконання можна просто запороти. Сьогодні також не варто вступати в суперечки і дебати з будь-ким - навчися якщо не приймати чужу точку зору, то хоча би розуміти. Увечері постарайся побільше бути на свіжому повітрі. І не кури, хоча б сьогодні!
Стрілець Сьогодні залиш багато часу для приємного спілкування, важливих, але цікавих переговорів. Фінансові справи, переговори, угоди краще перенести на другу половину дня - ти будеш більш уважною до деталей договорів і контрактів. Намагайся не зациклюватися на дрібницях і проблемах - «все пройде, пройде і це». Перемикайся швидше, Адаптуйся краще - стань живою і гнучкою.
Козеріг Сьогодні не варто займатися важливими і дорогими покупками. Куплені сьогодні речі виявляться непотрібними і припадатимуть пилом на полицях і вішалках. Тримай себе в позитивному і оптимістичному руслі - оточуючі придивляються до тебе і рівняються на тебе. Вечір проведи удвох зі своєю половинкою - кіно, театр, просто прогулянка.
Водолій. Очікується багато спілкування, знайомств, розмов і листування. Буде велике бажання дізнатися щось нове, чогось навчитися, вирости. У першу чергу це стосуватиметься справ професійних. І не варто сьогодні займатися фінансовими питаннями, робити важливі покупки для роботи або офісу. Велика ймовірність плутанини і нерозуміння того, чого ж насправді не вистачає. Увечері постарайся максимально відпочити.
Риби Цей день не дуже вдалий для праці на благо Вітчизни. Ти будеш розсіяною, інтереси розтікатимуться, як вода. Час підходить для легких і спокійних занять. Займися собою - борися зі своїми страхами, Культивуй позитивність і оптимістичність у всьому. Багато читай і розвивайся, «гугли». Залиш ввечері час для прогулянок.


Усміхніться на початку нового дня!   :)


Жіноча логіка створена для того, щоб офігіла чоловіча психіка



Дружина до чоловіка:
- Я йду від тебе!!!!!!
Чоловік в паніці:
- Я з тобою!!!!!


Не переживай ти через
всяку фігню! Всяка
фігня через тебе ж не
переживає..

Rionews

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат