Наступного тижня до Києва поїдуть проплачені Балогою активісти для пікетів під МВС

admin 05.09.2014 19:06 ПОДІЇ

Гроші, підкуп, підкилимні домовленості вже дали змогу клану контролювати місцеве СБУ. Сьогодні структуру очолює в якості виконуючого обов’язкі пан Гелетей – сват Віктора Балоги, Любєнкова зняли з посади Указом Президента без жодних пояснень громаді краю та співробітникам силової структури.

Для тотального скуповування голосів виборців, на зразок як то відбувалося в 2010 та 2012 роках, пануючому в краї клану олігархів «балог» потрібно лише одне – терміново всадити в крісло головного мента керовану - свою людину.

Для дискредитації нинішнього керівника міліції Сергія Шаранича вже були задіяні найбільш гидкі та підлі   засоби. З перших днів   призначення полковника міліції на Закарпаття ми побачили:   замовні статті, сюжети на телеканалах із відвертою маячнею про статки та автомобілі , наклепи та навіть   звинувачення в сепаратизмі.  

Жодних конкретних фактів – одна брехня, що «ходить селом».   Поруч з тим активно використовуються підкилимні методи дискредитації головного міліціонера краю. Сімейка «Адамсів в Закарпатті» вже 5 місяців фінансує цю компанію.   Гроші Віктора Балоги продукують лайно – в ньому вже плавають   бувші мєнти -   Кепичі та Богуславські,   Євромайданівці   - Світлики та Гоманаї. Частина «бабла» перепадає студентам..

Зараз, ще на старті виборчих перегонів, балогівці планують чергові провокації проти Шаранича. Клану конче потрібно зняти його.   На кону мандати до Верховної ради котрі не отримати представникам ЕЦу без вже традиційного для них масованого підкупу виборців. Активна позиція міліції в протидії цьому злочину може завадити сімейці Адамсів Закарпаття пройти в парламент повним складом.  

Наступного тижня   до Києва виїде десант проплачених Балогою активістів для пікетів під МВС. Цього разу   Балога дав вказівку своїм маріонеткам підключити   до акції Єгора Соболєва. Яка мотивація буде у Голови люстраційного комітету України допомогти Балогам? Нам не відомо.   Можливо, що його використають в темну. Можливо, що на порозі виборів, у Балоги та його команди будуть більш цікаві аргументи для цього журналіста-політика.

Зрозумілим наразі є одне – за цим демаршем не має ні правди, ні інтересів простого закарпатського люду.

Остап Веделка

admin

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат