Приймальню Бейли Ковача закриють через сепаратистську діяльність

admin 03.09.2014 16:05 ПОДІЇ

Прокуратура Закарпатської області звернулася до Закарпатського окружного адміністративного суду з позовом про припинення діяльності благодійного фонду «Приймальня незалежного депутата Європейського парламенту Ковача Бейли».

Про це повідомляє СУДЕБНО-ЮРИДИЧЕСКАЯ ГАЗЕТА з посиланням на прес-службу прокуратури Закарпатської області.

Так, праворадикальною партією Угорщини «За кращу Угорщину» («Йоббік») у власній політичній програмі задекларовано повернення Закарпаття до Угорщини.

"З метою реалізації зазначених задумів, партією створено і зареєстровано благодійний фонд« Приймальня незалежного депутата Європейського парламенту Ковача Бейли», діяльність якого спрямована на втручання у внутрішні справи України і посягання на її територіальну цілісність.

Встановлено, що благодійна організація в місті Берегово діє з грубими порушеннями законодавства України, зокрема, встановлено відсутність фонду за місцезнаходженням, в результаті чого складено відповідний акт. На підставі цього державним реєстратором Берегівського міськрайонного управління юстиції внесено відповідний запис. Згідно з українським законодавством, це є підставою для винесення судового рішення про припинення юридичної особи, "- заявили в прокуратурі.

Крім цього, повідомляють у відомстві, всупереч Закону України «Про благодійну діяльність та благодійні організації» зазначений благодійний фонд протягом 2013-2014 років не подавав фінансовий звіт про суб'єкта малого підприємництва та податковий звіт про використання коштів неприбуткових установ та організацій.

admin

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат