Форум порятунку Ужгорода хоче порятувати Ужгород від Щадея

admin 29.08.2014 09:59 ПОЛІТИКА

Сьогодні Ужгород перебуває у такому жалюгідному стані, в якому не перебував ще ніколи. У місті повний безлад.
Такі повідомлення поширив "Форум порятунку Ужгорода" у електронній розсилці.


Міська влада демонструє абсолютну неспроможність в управлінні міським господарством. Ужгородом керують нездари та казнокради. Це неповний перелік найбільш розповсюджених виразів, якими ужгородці висловлюють своє ставлення до влади та стану, в якому перебуває місто.

Чому так сталося?

В 2010 році за допомогою кримінальної схеми по оптовій скупці голосів виборців за 200 гривень в Ужгороді перемогла партія Єдиний Центр. Разом з Партією Регіонів вона сформувала свою більшість, обрала мером свого ставленика, сформувала кишеньковий Виконком. Протягом чотирьох років вона грабувала та ґвалтувала місто. При цьому кілька разів змінювалися політичні конфігурації більшості, мінялися відповідальні керівники, перефарбовувалися депутати – головним залишалося лише бажання в будь-якому разі утримати контроль над містом.  

Спроба перезавантаження влади після Революції гідності перетворилася на фарс і відверте знущання над ужгородцями. Обрання кишенькового в.о. мера, який повністю залежний від мукачівської групи,   формування непрофесійного та недієздатного Виконкому – поставило   місто на межу виживання.

Мотиви мукачівських ляльководів відомі :
1) Поступово руйнувати Ужгород, довівши його до повного занепаду, з тим, щоб довести його неспроможність бути обласним центром. Зрозуміло, що їх давня мрія полягає у перенесенні столиці краю в Мукачево.

2) Поки йде процес руйнування – грабувати, грабувати і ще раз грабувати. Грабувати все, що має хоч якусь цінність – від бюджетних відкатів зі шкіл, лікарень, ремонтів доріг до відвертого дерибану міської власності і землі.  

Перезавантаження всієї міської влади – мера, депутатів, Виконкому – найкращий вихід. Нажаль сьогодні, з огляду на політичну ситуацію в країні, переобрання Ужгородської міської ради неможливе. Воно відбудеться через рік. Однак, у нас немає можливості рік спостерігати як цілий рік відвертий «мукачівський слуга», який сьогодні керує містом, та абсолютно недієздатний Виконком поступово руйнують місто.

Сьогодні не місце політичним розборам, з’ясовуванням стосунків та взаємному поливанню брудом. Політика та бізнес інтереси окремих кіл річ плинна – сьогодні вони одні, а завтра діаметрально протилежні. Маємо абстрагуватися від усього цього і зрозуміти – нам в Ужгороді жити. Тому ми самі маємо навести лад у місті.

Маємо зробити кілька важливих кроків:

1) Звільнення з посади діючого секретаря ради, який продемонстрував нездатність до управління містом.
2) Обрання секретарем ради депутата, який має достатній досвід, для того, щоб ефективно організувати роботу депутатського корпусу
3) Формування дієздатного Виконкому Муніципального Порятунку, до складу якого мають увійти професіонали, які наділені відповідним рівнем інтелекту,   управлінським досвідом та готові взяти на себе роль «кризових менеджерів». Вони не мають бути пов’язані з жодною політичною силою, представленою в сьогоднішній раді,   і не мають поєднувати свою діяльність з мандатом депутата.

Депутати мають значний борг перед всіма ужгородцями. Минулого не повернеш, але сьогодні є можливість продемонструвати – хто реально вболіває за місто, а хто прийшов у раду вирішувати свої особисті питання.

УЖГОРОЦІ. ПРИЙШОВ ЧАС ЗУПИНИТИ МУКАЧІВСЬКУ ОКУПАЦІЮ.

АБО МИ ЇХ, АБО ВОНИ НАС!!!




Форум Порятунку Ужгорода

admin

ТЕГИ : Віктор ЩадейУжгородська міська радаУжгород

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОЛІТИКА

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат