Районний футбол. Огляд-аналіз 15-го туру Мукачівщини

Євген Свищо для rionews 02.09.2014 18:22 СПОРТ

У дорослих що не поєдинок – несподіванка.

Загальна статистика
15-й тур був непоганим для гостей, які набрали 33.3 % від можливих очок (при середньому показнику за пятнадцять турів – 26.92 %) та досить мало пропустили – 1.83 гола за поєдинок (при середній за пятнадцять турів – 2.36 за матч).    

Головну сенсацію створили «Великі Лучки»
Страбічовці мали перемагати свого конкурента за позицію з різницею в 2 мячі, однак великолучківці припинили свою шестиматчеву виїзну серію без забитих голів, що й принесло їм позитивний підсумок. Переможний мяч на рахунку Дмитра Теличка.

Гольова засуха в Горонді
Ще одна гучна несподіванка сталась у Горонді, де найреальнішим результатом мала стати звитяга господарів із різницею в 2 голи. Не допомогло горондівцям навіть те, що їх опоненти втретє в поточному чемпіонаті не змогли відзначитись на виїзді бодай одним забитим мячем.

«Ромочевиця» та «Ключарки» дали фаворитам по зубах
Обидва клуби мали програвати чинадіївцям та ключарківцям з різницею в 1-2 голи. І хоча чинадіївці та дерценівці вдруге в сезоні змогли забити на чужому полі більше одного мяча, та втратили дорогоцінні залікові бали.        

«Нижньому Коропець» та «Бобовище» очікувано взяли своє
Нижньокоропівці в центральному матчі туру мали громити опонентів із різницею в 3-6 голів, а від бобовищанців ми очкіували перемоги в 1-2 мячі. Невеличким позитивом для сернєвців стало те, що саме в битві з абсолютним лідером вони змогли втретє в чемпіонаті відзначитись на чужому полі бодай одним забитим голом. «Іванівці» втретє в сезоні не змогли відзначитись на виїзді жодним мячем.        
***
У юнаків також чимало неочікуваних результатів
Загальна статистика

Ігровий день пройшов за результативності, трохи вищої за середню – 4 голи за поєдинок (при середній у пятнадцяти турах – 3.43 за матч).

Головна сенсація сталась у Ключарках
Дерценівці мали здобувати мінімальну перемогу, однак були повністю декласовані опонентом. Невеличким позитивом для них стало те, що вчетверте в поточному чемпіонаті вони змогли забити на чужому полі більше одного мяча.  

«Чинадієво» присоромило конкурента
Ще одна гучна несподіванка сталась на стадіоні в Ромочевиці, де найреальнішим результатом вважалась мінімальна звитяга господарів або нічия. Однак, чинадіївці цього разу наколотили у ворота опонентів тільки на один гол менше, ніж у своїх шести попередніх виїзних поєдинках разом узятих, що й стало запорукою успіху.    

«Пістрялово» вдарило по амбіціях «Горонди»
На стадіоні в Горонді господарі мали вигравати з різницею в 1-2 мячі. Однак, пістрялівці впяте в сезоні змогли відзначитись на чужому полі, що й принесло їм зовсім не зайвий заліковий пункт.

Сухе сусідське дербі на користь «Іванівців»
На стадіоні в Бобовищі господарі мали здобувати мінімальну перемогу. І хоча їх опоненти вдруге поспіль не змогли відзначитись на виїзді, та уболівльники з Іванівців не приховували задоволення від другої гостьової мирової своїх улюбленців.  

Такі різні юнаки одного району
На стадіоні в Нижньому Коропці зустрічались клуби з різних полюсів таблиці. Господарі мали громити опонентів із різницею в 3-5 голів. Як це не дивно, та це тільки третій виїзний поєдинок сернєвців, у якому вони не змогли забити жодного мяча.  

Чергова виїзна звитяга «Великих Лучок»
Найпередбачуваніше, аж до різниці голів, завершився конкурентний двобій у Страбічові. Великолучківці впяте забивають на виїзді більше одного мяча. Переможні постріли за гостей зробили Юрій Клим та Василь Балог.
***
Переміщення команд у таблицях за наслідками 15-го туру:
Кому нагору?

Найбільшого прогресу досяг юнацький склад «Великих Лучок», який підстрибнув на два місця і вдруге в цьому сезоні увійшов до першої четвірки. Нагадаємо, що попереднє подібне сходження до «верховного покеру» сталося після 11-го туру і тривало тільки до наступного поєдинку.

На одну сходинку вверх піднялась основа «Горонди», яка після тижневої перерви повернулась на одну зі своїх улюблених у цьому сезоні 7-му позицію.

Один крок нагору зробили юнацькі склади «Чинадієва», «Ключарок» та «Іванівців». Чинадіївці, після тижневої перерви, вдруге увійшли по призової трійки, ключарківці вдруге піднялись вище восьмого місця, а молодь із Іванівців вдруге перемістилась вище девятої сходинки.

Кому вниз?
Головними невдахами стали юнацькі склади «Дерцена» та «Страбічова», які впали на дві позиції. Дерценівці вперше в сезоні опустились нижче 4-го місця, а страбічовці вдруге опинились нижче 7-го місця.

По одному кроку вниз зробили основний склад «Страбічова» та юнацький склад «Горонди». Страбічовці втретє опустились нижче 8-го місця, а горондівці впяте випали з першої пятірки.        

Результати 15-го туру: «Ромочевиця» – «Чинадієво» – 2:2 (юнаки – 2:4), «Страбічово» –«Великі Лучки» – 0:1 (1:2), «Ключарки» – «Дерцен» – 2:2 (6:2), «Нижній Коропець» – «Сернє» – 5:1 (5:0), «Горонда» – «Пістрялово» – 0:0 (1:1), «Бобовище» – «Іванівці» – 2:0 (0:0).        

Турнірне становище після 15 туру:
Дорослі:
«Нижній Коропець» – 39 очок (різниця голів – 58:8), «Чинадієво» – 30 (22:6), «Дерцен» – 29 (32:13), «Іванівці» – 22 (26:20), «Сернє» – 20 (30:27), «Бобовище» – 17 (19:23), «Горонда» – 14 (9:19), «Страбічово» – 13 (17:28), «Великі Лучки» – 13 (8:19), «Пістрялово» – 10 (16:31), «Ключарки» – 6 (17:38), «Ромочевиця» – 6 (15:36).
Юнаки: «Нижній Коропець» – 32 (36:12), «Ромочевиця» – 23 (28:20), «Чинадієво» – 22 (26:14), «Великі Лучки» – 22 (20:22), «Дерцен» – 20 (28:26), «Горонда» – 20 (23:23), «Ключарки» – 19 (20:17), «Іванівці» – 16 (18:18), «Страбічово» – 16 (15:16), «Бобовище» – 14 (24:21), «Пістрялово» – 14 (22:27), «Сернє» – 3 (8:52).

Євген Свищо для rionews

ТЕГИ : Чемпіонат Мукачівщини

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СПОРТ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат