До 1 жовтня українці можуть передавати телефони бійцям у зону АТО

admin 03.09.2014 10:20 СОЦІО

ПриватБанк і PEOPLEnet продовжують акцію по забезпеченню бійців в зоні АТО безкоштовним зв'язком.

ПриватБанк і оператор мобільного зв'язку PEOPLEnet продовжили до 1 жовтня народну ініціативу, в рамках якої українці можуть передати непотрібні CDMA-телефони українським воїнам в зоні АТО.

Передати непотрібний CDMA-телефон можна до 1 жовтня в будь-яке з 3000 відділень ПриватБанку по всій Україні. Приймаються всі телефонні трубки, навіть з непрацюючим акумулятором і без зарядного пристрою. Якщо апарати будуть здані з RUIM-картою або з прошитим номером в самому телефоні, договори на телекомунікаційні послуги будуть попередньо розірвані.

PEOPLEnet встановлює на такі апарати безкоштовний зв'язок всередині своєї мережі і відправляє українським воїнам в зону АТО.

За перші два тижні з початку ініціативи ПриватБанк і PEOPLEnet вже зібрали і передав військовим більш 3500 телефонних апаратів з безкоштовним зв'язком.


Крім переваги безкоштовного обслуговування, розмови всередині мережі стандарту CDMA менш схильні зовнішньому втручанню, т. К. CDMA-зв'язок має більш високий ступінь захисту в порівнянні зі зв'язком стандарту GSM.

admin


За матеріалами прес-служби Приватбанку у Закарпатській області

ТЕГИ : АТОвійнаПриватбанк

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СОЦІО

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат