Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-04-20') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 23640, 20

У Закарпатті невдовзі зведуть алергологічну лікарню (ФОТО)

У закарпатській Тереблі будуватимуть алергологічну лікарню. Цей проект, переконаний голова Закарпатської ОДА Олександр Ледида, дасть потужний поштовх у розвитку не тільки села, а й усього регіону, та забезпечить роботою місцевих жителів.

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Сьогодні середа, 20 листопада. Діліться порцією улюбленої кави з найдорожчими людьми, а разом з напоєм – і хорошим настроєм. Нехай навколишній світ надихає на корисні справи, а буденність не стає на заваді яскравих митей. Гарного дня й упевненості вам сьогодні!

Червоний хрест збиратиме іграшки для дітей

У середу, 20 листопада, о 13.00, в Ужгородському прес-клубі відбудеться засідання, головною темою якого стане початок благодійної акції «Подаруй іграшку дитині!», яку започаткували Асоціація Молодіжних Ініціатив Краю разом з Ужгородською міською організацією Товариства Червоного Хреста України та Ужгородським прес-клубом.

Від початку року на Закарпатті звільнили 10 корупціонерів

З початку року правоохоронними органами області розпочато 70   кримінальних проваджень про корупційні правопорушення, з них у 39 провадженнях 41 особі повідомлено про підозру – повідомив начальник відділу нагляду за додержанням законів у сфері протидії корупції та процесуального керівництва у кримінальних провадженнях про корупційні правопорушення Роман Орсаг.

Звітність з єдиного внеску можна подавати до 20 листопада

Головне управління Міндоходів у Закарпатській області нагадує, що з   жовтня цього року Міндоходів приймає та обробляє звіти про суми нарахованого єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування. Саме на його адресу потрібно надавати звіти про суми нарахованого ЄСВ.

У Батьові ледь не згорів житловий будинок

Сьогодні, 18 листопада, о 02:12 в оперативно-рятувальну службу Берегівщини поступило повідомлення про пожежу у житловому будинку пенсіонера, мешканця смт Батьово.

У п’ятницю в "Галереї Ілько" - вечір джазової музики

22 листопада 2013 року о 19:00 в “Мистецькому центрі "Галерея ІЛЬКО" відбудеться вечір джазової музики.

За порушення на ринку надання платних медичних послуг розпочато розгляд справи

Закарпатське обласне територіальне відділення Антимонопольного комітету України розпочало розгляд справи відносно Виноградівської районної лікарні у зв’язку з наявністю в її діях ознак порушення законодавства про захист економічної конкуренції.

В ужгородському «Нео» визначать кращого більярдиста серед людей із обмеженими фізичними   можливостям

Нещодавно гостями прес-центру «Нове Закарпаття» були голова Закарпатського обласного осередку Української федерації спорту інвалідів з ураженням опорно-рухового апарату Олександр Лизанець та заступник голови комісії з питань захисту прав ветеранів, інвалідів, чорнобильців та малозахищених верств населення Громадської ради при Закарпатській ОДА Віктор Шатров. На зустрічі з журналістами йшлося про відкритий турнір нашого краю з більярду серед інвалідів-опорників, який відбудеться в Ужгороді 21 листопада та багато інших проблемних питань.

Футбол, ЧС-2014. Вперше пройти плей-оф

Ще рік тому, коли наша безпритульна команда не змогла обіграти Молдову і програла на своєму полі Чорногорії, ніхто навіть подумати не міг, що Україна не лише вийде в плей-оф ЧС-2014. До того ж ми останнього мали можливість посісти перше місце в групі, але і в першому матчі обіграє грізну Францію.

Ужгородця засуджено   на два роки за збройний напад на АЗС

  Прокуратура міста Ужгорода підтримала державне обвинувачення у судовому засіданні відносно 20-річного молодика, який здійснив збройний напад на АЗС, що по вулиці Минайській в Ужгороді.

У Закарпатті батьки захищають вчительку, яка, ніби, покусала свою ученицю (ФОТО)

На Мукачівщині, у селі Барбово, де вчителька на диктанті покусала школярку, абсолютно всі на стороні педагога, якого відсторонили від роботи,   – повідомляє ТСН.

У п’ятницю в Ужгороді буде незабутнє фаєр-шоу

У п’ятницю, 22 листопада, у ляльковому театрі в Ужгороді проведуть благодійний концерт. Участь у заході візьмуть волонтери із Закарпаття, а також з Києва та Луганська.  

В Ужгороді відбудеться медійна школа

23-24 листопада в Ужгороді, у прес-центрі "Нове Закарпаття" (вул. Капушанська, 106а) відбудеться ФРІ медіа-школа. Проце повідомляють організатори.

У зимові свята закарпатці їздитимуть на 3 додаткових потягах

Укрзалізниця призначила поїзди на період зимових свят. На додаткові поїзди сполученням   Ужгород-Київ, Ужгород-Одеса та Ужгород-Харків вже можна купувати квитки.

У потязі виявили 18 тисяч пачок цигарок у Закарпатті

На станції Чоп Львівської залізниці під час митного контролю вантажного поїзда, який слідував до Угорщини митними органами спільно з працівниками транспортної міліції у одному із вантажних вагонів виявлено 17500 пачок цигарок «Classic» без дозвільних документів.

У жовтні у Закарпатті найбільше купили автомобілі Skoda, Hyundai, ЗАЗ

У жовтні цього року жителі Ужгорода та Закарпатської області частіше всіх в Україні купували нові легковики в кузові «хетчбек».

За невиплату аліментів можуть обмежити волю на 3 роки або стягнути суттєвий штраф

При надходженні до ДВС  виконавчого документа про стягнення аліментів, державний виконавець протягом  трьох  робочих днів, з дня  надходження до нього виконавчого листа ,виносить постанову  про відкриття виконавчого провадження, копію якої направляє сторонам.

В Ужгороді вшанують пам’ять жертв голодомору

23 листопада в Ужгороді (пл. Театральна) відбудеться мітинг- реквієм з нагоди вшанування пам’яті жертв голодомору. Початок о 15:30.

Відомий і популярний письменник презентує свою книгу в Ужгороді

У вівторок, 19 листопада,   о 15.00, в Ужгородському прес-клубі відбудеться презентація книги письменника і видавця Мирослава Дочинця «Світован. Штудії під небесним шатром».

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат