Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-05-03') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 23720, 20

Нардеп Бушко створив офіційну прес-службу, аби уникнути наклепів

"Нещодавня провокація проти народного депутата України Івана Бушка показала, що представитися прес-службою і розіслати недостовірну інформацію від її імені – нічого не вартує", — пише новостворена офіційна прес-служба депутата.

Вже визначено перелік учасників Чемпіонату Світу - 2014

19 листопада визначилися практично всі учасники Чемпіонату світу з футболу. Хоча, питання стосовно Мексики і Уругваю фахівцям не здається актуальним, так як ці американські країни перемогли в перших стикових матчах з рахунками 5:1 і 5:0 відповідно.

Інспекція праці назвала імена закарпатськтх роботодавців, які порушили права дітей

Загалом, з початку року, за порушення трудових прав неповнолітніх працівників, державними інспекторами праці на 29 роботодавців складено адміністративні протоколи, які скеровані на розгляд суду.

Версія: вночі горіла "Тойота-Лендкрузер", яка належить брату Віктора Русина

Погорівший "Лендкрузер" належить брату екс-начальника закарпатської міліції?

Дочинець презентував свій роман про мандри молодого журналіста з мудрецем Світованом (ФОТО)

В Ужгородському прес-клубі відбулася презентація книги письменника і видавця Мирослава Дочинця «Світован. Штудії під небесним шатром».

Закарпаття святкує черговий день гарних новин

Сьогодні, 20 листопада, на Закарпатті День гарних новин. Такий проект запропонували втілити на практиці   Євген Бобров, екс-керівник Управління у справах культури, спорту, сім’ї та молоді Ужгородського міськвиконкому, нині керівник Творчого об’єднання «Маска»спільно з Ужгородським прес-клубом.

Міліція розслідує загорання Тойоти-Лендкрузер на Ужгородщині

Сьогодні, 20 листопада, близько 7.00 до чергової частини міліції надійшло повідомлення від власниці автомобіля «Тайота-Лендкрузер» із селища Холмок Ужгородського району.

24 листопада "Говерла" гратиме з "Динамо"

Футбольний клуб «Говерла» знову змагатиметься з київським «Динамо». Матч відбудеться у неділю, 24 листопада, о 17.00.

Закарпатці-єдинщики у 2013 році заплатили податків на 24 млн більше, ніж у 2012

На Закарпатті «єдинщиками» до бюджету сплачено майже 110 млн. гривень. Таку суму єдиного податку сплатили саме фізичні особи-підприємці, які застосовують спрощену систему для оподаткування своєї господарської діяльності.

Віце-прем’єру Вілкулу показали нові житлові будинки, школу, садочок у Тереблі (ФОТО)

Віце-прем’єр-міністр України Олександр Вілкул високо оцінив умови, створені у новому житловому мікрорайоні закарпатського села Теребля для майбутніх переселенців із небезпечних зон смт. Солотвино.

У Закарпатті невдовзі зведуть алергологічну лікарню (ФОТО)

У закарпатській Тереблі будуватимуть алергологічну лікарню. Цей проект, переконаний голова Закарпатської ОДА Олександр Ледида, дасть потужний поштовх у розвитку не тільки села, а й усього регіону, та забезпечить роботою місцевих жителів.

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Сьогодні середа, 20 листопада. Діліться порцією улюбленої кави з найдорожчими людьми, а разом з напоєм – і хорошим настроєм. Нехай навколишній світ надихає на корисні справи, а буденність не стає на заваді яскравих митей. Гарного дня й упевненості вам сьогодні!

Червоний хрест збиратиме іграшки для дітей

У середу, 20 листопада, о 13.00, в Ужгородському прес-клубі відбудеться засідання, головною темою якого стане початок благодійної акції «Подаруй іграшку дитині!», яку започаткували Асоціація Молодіжних Ініціатив Краю разом з Ужгородською міською організацією Товариства Червоного Хреста України та Ужгородським прес-клубом.

Від початку року на Закарпатті звільнили 10 корупціонерів

З початку року правоохоронними органами області розпочато 70   кримінальних проваджень про корупційні правопорушення, з них у 39 провадженнях 41 особі повідомлено про підозру – повідомив начальник відділу нагляду за додержанням законів у сфері протидії корупції та процесуального керівництва у кримінальних провадженнях про корупційні правопорушення Роман Орсаг.

Звітність з єдиного внеску можна подавати до 20 листопада

Головне управління Міндоходів у Закарпатській області нагадує, що з   жовтня цього року Міндоходів приймає та обробляє звіти про суми нарахованого єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування. Саме на його адресу потрібно надавати звіти про суми нарахованого ЄСВ.

У Батьові ледь не згорів житловий будинок

Сьогодні, 18 листопада, о 02:12 в оперативно-рятувальну службу Берегівщини поступило повідомлення про пожежу у житловому будинку пенсіонера, мешканця смт Батьово.

У п’ятницю в "Галереї Ілько" - вечір джазової музики

22 листопада 2013 року о 19:00 в “Мистецькому центрі "Галерея ІЛЬКО" відбудеться вечір джазової музики.

За порушення на ринку надання платних медичних послуг розпочато розгляд справи

Закарпатське обласне територіальне відділення Антимонопольного комітету України розпочало розгляд справи відносно Виноградівської районної лікарні у зв’язку з наявністю в її діях ознак порушення законодавства про захист економічної конкуренції.

В ужгородському «Нео» визначать кращого більярдиста серед людей із обмеженими фізичними   можливостям

Нещодавно гостями прес-центру «Нове Закарпаття» були голова Закарпатського обласного осередку Української федерації спорту інвалідів з ураженням опорно-рухового апарату Олександр Лизанець та заступник голови комісії з питань захисту прав ветеранів, інвалідів, чорнобильців та малозахищених верств населення Громадської ради при Закарпатській ОДА Віктор Шатров. На зустрічі з журналістами йшлося про відкритий турнір нашого краю з більярду серед інвалідів-опорників, який відбудеться в Ужгороді 21 листопада та багато інших проблемних питань.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат