Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-05-03') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 23680, 20

Футбол, УПЛ. З новими силами на «Динамо»

У п’ятницю відновилися матчі в українській Прем’єр-лізі. «Говерла» грає на виїзді з «Динамо». Нагадаємо, що матч першого кола закінчився мінімальною перемогою київського клубу 2:1. Загалом команди зіграли між собою 13 матчів: +12=0–1. На матч дискваліфікований Сергій Люлька. 17-й тур стане передостаннім у 2013 році.

З нагоди Дня працівників сільського господарства в облдержадміністрації відбулись урочистості ФОТО

У п’ятницю, 22 листопада, відбулись урочистості присвячені Дню працівників сільського господарства. На святкування завітали голова облдержадміністрації Олександр Ледида, директор Департаменту агропромислового розвитку Андрій Готько, керівники аграрних і переробних підприємств, сільгоспвиробники.

Невдовзі оберуть кращого закарпатця та кращого закарпатського спортсмена

Міжнародна рада «Віжи-3000» визначатиме кращих людей краю.

Закарпатські роботодавці виплатили 7,2 мільйона гривень заборгованої зарплати

Так, тільки протягом жовтня цього року проведено перевірку на ПП «Фірма Віт», Експлуатаційно – виробничому підприємстві «Учбово-спортивна база «Закарпаття» ВФСТ «Колос» та КП «Уж-енергія», де   виявлено   значну заборгованість з виплати заробітної плати.

ДАІ розшукує автомобілі у Закарпатті (ПЕРЕЛІК)

Управлінням Державтоінспекції УМВС України в Закарпатській області розшукуються викрадені транспортні засоби:

В Ужгороді пройде благодійний показ мод, на якому зберуть гроші на порятунок хлопчика (ФОТО)

В Ужгородському прес-клубі відбулася прес-конференція з приводу проведення в Ужгороді ІІ благодійного Показу мод, що триватиме 14 грудня з метою збору коштів для лікування маленького ужгородця, який потребує термінової медичної допомоги.

Ужгородська податкова розповіла, як правильно оподаткувати дохід від продажу нерухомого майна

Умова щодо перебування такого майна у власності платника податку понад три роки не розповсюджується на майно, отримане таким платником у спадщину.

У Києві вже мітингують 1500 обурених зупинкою євроінтеграції (ФОТО)

Обурені рішенням уряду України призупинити підготовку до підписання угоди про асоціацію з Євросоюзом ввечері 21 листопада зібралися на Майдані Незалежності в Києві.

У суботу ужгородців навчать бойовому мистецтву та покажуть фаєр-шоу

У суботу, 23 листопада, у СК "Юність" відбудеться захід, що буде цікавим для всіх, хто хоче бути здоровим та активним, та хоче дізнатися більше про можливості, які для цього існують.

На благодійному концерті в Ужгороді збиратимуть гроші на лікування діток

22 листопада, о 18:00, у Ляльковому театрі відбудеться благодійний концерт «Такі рівні, такі різні».

Дівчина з Берегово стала Міс Закарпаття 2013 (ФОТО)

Вчора, 21 листопада у приміщенні лялькового театру журі оголосило переможницю «Міс Закарпаття 2013». Нею стала уродженка міста Берегова – Беатріса Міндак.

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Сьогодні п’ятниця, 22 листопада. Приємно, коли робочий тиждень завершується успішними справами, а ранок наповнений ароматом улюбленої кави. Запрограмовуйте свій хороший настрій на весь день. Релаксу вам на вихідних та затишного кавування у хорошій компанії!

Працівники Міндоходів Виноградівщини   сприяли працевлаштуванню понад 200 громадян

Комісією при Виноградівській райдержадміністрації, за участю працівників ДПІ у Виноградівському районі ГУ Міндоходів у Закарпатській області разом з органами місцевого самоврядування, за період січень-жовтень 2013 року виявили 146 фактів нелегального працевлаштування громадян.

В Ужгороді відбудеться благодійний показ мод й аукціон для порятунку дитини

  В Ужгородському прес-клубі відбулася прес-конференція з приводу проведення в Ужгороді ІІ благодійного Показу мод, що триватиме 14 грудня з метою збору коштів для лікування маленького ужгородця, який потребує термінової медичної допомоги.

На Закарпаття з’їхалися члени Вищої кваліфікаційної комісії суддів України

На Свалявщині проходить круглий стіл на тему «Теоретичні та практичні питання дисциплінарного провадження щодо судді». У четвер, 21 листопада, привітати учасників заходу прийшов голова Закарпатської ОДА Олександр Ледида.

Вшанування   пам’яті жертв Голодомору

ПРОГРАМА ЗАХОДІВ
із   вшанування   пам'яті   жертв
ГОЛОДОМОРУ 1932 – 33 років в Україні

27 – 28 листопада 2013 року
Місце проведення:Читальний зал Наукової бібліотеки УжНУ
Початок заходу:14 год. 00 хв.

Податкова міліція Закарпаття забезпечила надходження понад 800 тис. грн. єдиного внеску

Про факти ухилення від сплати єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування повідомив в.о. начальника оперативного управління Головного управління Міндоходів у Закарпатській області Андрій Мілюченко.

Державтоінспекція Закарпаття рекомендує завчасно підготуватися до зими

До настання зими залишилося обмаль часу, тож Державтоінспекція Закарпаття настійливо рекомендує водіям підготувати свої автомобілі до експлуатації в зимовий період.

У 2013 році 15 закарпатських депутатів зловили на хабарях

15 закарпатських депутатів притягнуто до відповідальності за вчинення корупційних правопорушень
Правоохоронні органи Закарпатської області активно протидіють проявам корупції.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат