Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Rionews 02.03.2015 07:00 ПОДІЇ

На календарі 2 березня, понеділок. Нехай ваша весна розпочинається легко і вдало. Гармонійний ранок на початку тижня дуже важливий для майбутніх справ та корисних рішень. Приємного вам прокидання з ароматною кавою і хорошого настрою протягом дня!

Цитата дня: Весна - це така пора року, коли дуже добре починати щось нове.

© Харукі Муракамі

2 березня 2015 року
по Закарпатській області: Хмарно, часом дощ, в горах місцями з мокрим снігом, вночі на високогір'ї сніг, подекуди сильні опади. Вночі та вранці місцями туман. Вітер південно-західний 7-12, вранці та вдень місцями посилення 17-22 м/с. Температура повітря вночі 1-6°, вдень 6-11° тепла, в горах місцями вночі 1-3° морозу, вдень 3° тепла - 2° морозу.
Автошляхи: Часом дощ, в горах місцями з мокрим снігом, вночі на високогір'ї сніг, подекуди сильні опади. Вночі та вранці місцями туман. Видимість в дощі 1-2 км, в сильному подекуди 500-1000 м, в тумані 200-500 м.
по м. Ужгород: Хмарно, часом дощ. Вночі та вранці слабкий туман. Вітер південно-західний 7-12 м/с. Температура повітря вночі 4-6°, вдень 8-10° тепла.


ІМЕНИНИ 2 березня – Федір


Цей день в історії

1969 — розпочався збройний конфлікт між СРСР і Китаєм на острові Даманський.
1972 — з мису Канаверал (штат Флорида) у напрямку до Юпітера стартував космічний апарат «Піонер-10».
1983 — з'явилися перші компакт-диски й CD-програвачі.
1993 — заснували Академію медичних наук України.


Що сьогодні буде в Ужгороді та краї

Арт-кав’ярня «Voto» (вул. Волошина, 24)
Виставка Руслана та Емми Тремби «Резиденція».

Ужгород, провулок “Гірчичне зерно”
Фотовиставка “Знімки взимку”.

Художній музей імені Бокшая
Постійно діючі експозиції та виставки.
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 17.00.

Закарпатський музей народної архітектури та побуту (вул. Капітульна, 33а)
Постійно діюча експозиція під відкритим небом.
Виставка із фондової колекції музею «Традиційний народний одяг та одягова вишивка українців Закарпаття».
Виставка із фондової колекції музею «Пісня на полотні» (з нагоди 90-річчя Балаж Меланії Йосипівни, заслуженої майстрині народної творчості України).
Музей працює щодня (крім вівторка) з 9.00 до 17.00, експозиції — з 9.00 до 17.00.

Закарпатський краєзнавчий музей — Ужгородський замок
Постійно діючі експозиції та виставки музею.
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 17.00.

Галерея «Ужгород»  
Виставка “Сім’ї-династії”.
Галерея працює з 11.00 до 18.00, у суботу до 15.00, у неділю до 13.00. Вихідний — понеділок.

Меморіальний будинок-музей народного художника України Ф. Манайла (Ужгород, вул. Другетів, 74)
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 10.00 до 17.00 щодня, крім неділі й понеділка.

Меморіальний будинок-музей народного художника України А. Коцки
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 9.00 до 16.00 щодня, крім неділі.



Що обіцяють зірки

Овен. Сьогодні ваші амбіції явно розходитимуться з вашими можливостями. Але це не повинно вас зупиняти - навпаки, прагнучи більшого, ми отримуємо те, на що заслуговуємо. Просто дотримуйтесь свого настрою.
Телець Сьогодні вам варто звернути особливу увагу на тих, хто прагне самореалізації в обраній сфері діяльності. Перед вами сьогодні можуть відкритися певні можливості. Все, що від вас вимагається - це не відмовлятися від реалізації своїх планів і використати всі свої ресурси заради досягнення успіху. Сьогодні ви вселятимете в інших людей впевненість.
Близнюки   Сьогодні варто звернути особливу увагу на свій настрій. Якщо в ньому переважає більше негативних ноток, ніж творчих - це сигнал до того, що ви робите не те, що повинні. Будьте чесні з собою і з оточуючими. Не існує жодної причини страждати, крім того випадку, коли ви самі того хочете.
Рак. Сьогодні вам варто розібратися з низкою справ, пов'язаних із документацією та юридичними питаннями. Ви можете втратити чимало грошей, якщо проявите легковажність і замість того, щоб розібратися з нюансами в документації - просто повірите іншим людям на слово.
Лев   Сьогодні варто особливу увагу приділити своїй репутації у важливих для вас колах. Не варто приймати занадто близько до серця слова інших, але їх просто необхідно тверезо аналізувати і робити висновки. Будьте об'єктивні, приймаючи будь-які рішення або роблячи публічні заяви.
Діва Сьогодні вам варто більше уваги приділити стосункам із колегами. Керівництво, або ж контролюючі органи будуть на вашому боці, якщо ви зможете доступно пояснити суть ситуації, що склалася, і шляхи виходу з неї.
Терези Сьогодні варто більше часу приділити тому, що вас найбільше турбує. Якщо це особисте життя - займіться цим питанням. Якщо це робота - проявіть пильність і спробуйте відповісти на питання, що цікавлять вас самих і ваше оточення. Не ігноруйте своє здоров'я.
Скорпіон Чудовий день для тих, хто раніше вже посадив насіння і зараз чекає на перші паростки. У цей період ви матимете чимало можливостей для того, щоб досягти бажаного. Не заважайте розвиватися ситуації. Вам варто прораховувати ситуацію на 2-3 ходи вперед, перш ніж говорити остаточне «так!»
Стрілець Сьогодні ви можете зіткнутися з низкою суперечностей і неточностей. Швидше за все, всьому виною стане ваша безпечність та швидкість у прийнятті рішень. Оточуючі вас обов'язково підтримають, якщо ви будете об'єктивні у прийнятті тих чи інших рішень.
Козеріг Хтось із вашого минулого вирішить вам полоскотати нерви. Що ж, вам доведеться або витримати черговий іспит на витривалість або платити за рахунками. Постарайтеся перенести момент винесення свого «вердикту» на той період, коли ви будете повністю впевнені в собі і в правильності своїх дій. Не дайте себе збити з пантелику.
Водолій. Сьогодні вам варто менше довіряти іншим людям. Вас можуть обдурити і навіть підставити. Саме тому не варто підписувати жодних важливих документів. Брати в борг також не рекомендується.
Риби Відмінний день для тих, хто сподівається на виконання заповітних бажань. Особливо це стосується тих представників вашого знаку, хто вже давно і безнадійно закоханий. Більше впевненості - ви обов'язково отримаєте все, на що розраховуєте.


Усміхніться на початку нового дня!   :)



- Татку? це шо?
- Це кіт.
- Татку, шо це?
- Це кіт!
- Це шо, татку?
- Кіт.
- Шо це, татку?
- Не знаю!
- Це кіт, татку!



Чоловік і дружина посварилися і спілкуються тільки записками. Чоловік їй пише: "Розбуди мене завтра в 9.00".
На наступний ранок прокидається в 11.00, а на тумбі записка: "Вставай!"



Чим більше моїх друзів отримали права, тим акуратніше я переходжу дорогу.

Rionews

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат