Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-05-03') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 23620, 20

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

На календарі середа, 27 листопада. Приймайте життя, як воно є, не розчаровуйте себе та інших дріб’язковими проблемами, адже навколо так багато хороших і приємних речей. З ароматом свіжозвареної кави зустрічайте новий день, і нехай сьогодні все задумане здійсниться!

Для учасників та вболівальників Чемпіонату світу з хокею з шайбою-2014 спростять митні процедури

Про це домовилися під час двосторонньої зустрічі Перший заступник Міністра доходів і зборів України Степан Дериволков та Голова Державного митного комітету Республіки Білорусь Олександр Шпилевський, повідомляє прес-служба Міндоходів.

На Воловеччині 64 % звітів подають в електронному вигляді

– Дистанційне звітування сьогодні популярне серед платників податків, адже економить час та кошти, витрачені на подання звітності. Тож в органах доходів і зборів створюються всі   умови для того, щоб якомога більше платників змогли прозвітуватись за допомогою мережі Інтернет. Для електронного звітування платникам потрібно лише отримати безкоштовний електронний ключ в Центрі сертифікації електронних ключів Міндоходів, – зазначають у територіальному органі Головного управління Міндоходів у Закарпатській області.

В Ужгороді політичні сили "примазуються" до євромайдану (ФОТО)

Як відомо,одним із лозунгів акціїї "Євромайдан" є: "Геть партійні прапори!", але в Ужгороді політики не можуть без піару.

Фехтування. Кристина Рапинець друга на XX турнірі пам'яті В. Андрієвського

Переможницею XX ювілейного турніру з фехтування на рапірах пам'яті заслуженого тренера СРСР В. Андрієвського, що пройшов у Львові, стала миколаївська спортсменка Анастасія Московська.

Фехтування. Анатолій Герей виграв Кубок Осло

Анатолій Герей став володарем Кубка Осло з фехтування на шпагах, який розігрувався 23 листопада в Норвегії.

На Закарпатті домовлялися про роздільне збирання сміття

Питання очищення Закарпатської області від сміття та поступового зменшення площ сміттєзвалищ, у вівторок, 26 листопада, обговорили представники влади та підприємці. Перший заступник голови Закарпатської ОДА Ігор Свищо зустрівся із представниками приватних та комунальних підприємств, які займаються збором та вивезенням твердих побутових відходів на території краю.

В Україні можуть закрити легальні хостели

В Україні можуть закрити більшість легальних хостелів. Про це заявляє Роман Пономаренко, президент Всеукраїнської молодіжної хостел-асоціації

Гандбол. Після першого туру обласного чемпіонату лідирує Берегово

24 листопада, в приміщені спортивного залу Перечинської загально-освітньої школи пройшов I-й тур Закарпатської ліги з гандболу серед чоловічих команд.

69 річницю прийняття маніфесту   про возз’єднання з Великою Україною відзначають на Закарпатті

У вівторок, 26 листопада, голова облдержадміністрації Олександр Ледида зустрівся із делегатами Першого з’їзду Народних комітетів Закарпатської України.

Mercedes-Benz, Volkswagen, BMW, та Opel – найпопулярніші марки авто, що імпортуються на Закарпаття

З початку року на територію області ввезено понад 3,8 тис. транспортних засобів. Сума платежів, яку сплатили суб’єкти господарювання та громадяни за ввіз автомобілів: ввізне мито, акцизний податок, спецмито, утилізаційний збір та ПДВ, склала понад 110 мільйонів гривень. Зокрема, екологічного податку за утилізацію знятих з експлуатації транспортних засобів, імпортери автівок спрямували до скарбниці держави понад 2 млн. 100 тис. грн.

Керівник краю впевнений щодо євроінтеграції

Голова Закарпатської ОДА Олександр Ледида переконаний: майбутнє України – за євроінтеграцією, водночас, керівник краю наголосив:

Закуренний пояснив дилетанту Балозі, чому він зі своєю сесією займається політичним популізмом

Заступник голови Закарпатської облради Володими Закуренний дав зрозуміти голові облради Іванові Балозі, що той займається політичним популізмом, скликаючи сесію.

У Києві видали художньо-документальну книгу про закарпатського силача Кротона

Визначний закарпатець Іван Фірцак, або ж Іван Сила чи Кротон, повертається із незаслуженого забуття. Вихід у світ дитячої книги Олександра Гавроша, створеної за мотивами першоджерела, книги Антона Копинця «Кротон (Іван Сила)», та прем’єра української стрічки «Іван Сила» - це не фінал історії повернення героя до свого народу.

Народні депутати від Закарпаття просять уряд профінансувати з Держбюджету ремонт дороги у Берегові і

Народні депутати України, члени міжфракційної групи «Закарпаття», підготували депутатське звернення, адресоване Прем’єр-Міністрові України Миколі Азарову.
У документі йдеться про формування бюджету на 2014 рік та перспективи закладення коштів на конкретні проекти для Закарпаття з метою соціально-економічного розвитку області

На Театральній діє безстрокове студмістечко на підтримку Угоди про асоціацію (ФОТО)

Ужгородські студенти дослучилися до всеукраїнського страйку. Майже 500 студентів пройшлися колоною з БАМу повз гуртожитки й інші корпуси УжНУ, скандуючи гасла на підтриму євроінтеграції.

У Закарпатті затримали 2 африканців (ФОТО)

У ході проведення спеціальних заходів з протидії незаконній міграції, прикордонники Чопського загону затримали вихідців з Африки, які намагались незаконно потрапити на терени ЄС.

Закарпатські регіонали підтримують призупинення підготовки до підписання Угоди про асоціацію з ЄС

Про це заявив уповноважений фракції в обласній раді та перший заступник голови Закарпатської ОДА Ігор Свищо.

Закарпатські депутати зберуться на позачергову сесію задля звернення до Януковича

27 листопада о 14.00 в Ужгороді відбудеться позачергова сесія обласної ради VІ скликання.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат