Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-05-03') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 23600, 20

У ДТП на трасі «Київ-Чоп»   загинув водій


Сьогодні, близько 13 год. 20 хв., водій автомобіля «ВАЗ-2109», рухаючись у сторону міста Мукачева, на 743 км. автодороги державного значення сполученням «Київ-Чоп» виїхав на смугу зустрічного руху та допустив зіткнення з вантажним автомобілем (фурою) із Сербії.

Футбол, ЛЧ. Битва за плей-оф для «гірників» і остання надія іспанців

Сьогодні в 21.45 починається матч групового турніру Ліги Чемпіонів між донецьким «Шахтарем» та іспанським «Реал Сосьєдадом». Український клуб ще бореться за плей-оф Ліги чемпіонів, іспанський за плей-оф Ліги Європи.

Щепити від грипу планують 10 тис. закарпатців

Під час засідання колегії ОДА 27 листопада начальник управління охорони здоров’я облдержадміністрації Роман Шніцер розповів про епідситуацію в краї.

Питання життєдіяльності районів   обговорили під час колегії ОДА


У середу, 27 листопада, відбулося розширене засідання колегії ОДА під головуванням керівника краю Олександра Ледиди. У засіданні взяли участь голови районних адміністрацій, керівники правоохоронних та контролюючих органів краю, структурних підрозділів обласної адміністрації.

На Закарпатті рятувальники готові до ускладнення погодних умов

За прогнозами Закарпатського гідрометеоцентру з 28 листопада в області прогнозується погіршення погодних умов. Так, збільшиться кількість опадів, температура повітря в низинних районах вночі опуститься до -7 (°C), в горах   до -10 (°C). Удень позначки термометрів у низинних районах триматимуться на рівні від 0 до +5 (°C).

Мукачівця судитимуть за 30 тисяч гривень несплачених аліментів

Дільничні інспектори Мукачівського міськвідділу міліції притягнули до відповідальності мукачівця, який категорично відмовляється сплачувати аліменти на утримання своєї дитини.

Банківські установи Закарпаття долучилися до проведення   інтерактивних занять з фінансової грамотнос

Вперше в Україні за ініціативою Національного банку України проходив Всеукраїнський   тиждень фінансової грамотності та Всесвітній день заощаджень.

Чоп вимагає у Президента підпис у Вільнюсі

Сьогодні, 27 листопада, відбулася позачергова сесія Чопської міської ради VI скликання.
На порядку денному засідання стояло одне питання: "Про звернення депутатів Чопської міської ради до Президента України Віктора Януковича".

У Закарпатті затримали чоловіка з підробленим ізраїльським паспортом

Минулої ночі, під час прикордонного контролю потягу сполученням «Захонь-Чоп», охоронцями кордону було затримано чоловіка, який намагався потрапити до України незаконним шляхом.

Національний банк України ввів   в обіг пам’ятну монету “Микола Амосов”

Національний банк України, продовжуючи серію “Видатні особистості України”,   26 листопада 2013 року ввів в обіг пам’ятну монету номіналом 5 гривень зі срібла, яка присвячена легенді світової науки, видатному вченому в галузі медицини та біокібернетики, громадському діячеві, академіку Національної академії наук та Академії медичних наук України, засновнику і директорові Інституту серцево-судинної хірургії — Миколі Михайловичу Амосову.

Рахів мітингує за ЄС

У понеділок, 25 листопада, у Рахові розпочався мітинг на підтримку євроінтеграції України.

Міндоходів змусило 430 тячівських працівників працювати офіційно

У Тячівському районі майже 430 працівників легалізували свої трудові відносини з роботодавцями.

В Ужгород їде Міжнародний фестиваль документального кіно про права людини

10-й Мандрівний міжнародний фестиваль документального кіно про права людини Docudays UA відвідає Ужгород 5-13 грудня.

Іванчо розповів про економічний ефект від транспортного ціноутворення

Закон України «Про внесення змін до Податкового кодексу України щодо трансфертного ціноутворення» від 4 липня №408 набув чинності з 1 вересня 2013 року.

У Мукачеві представили велоінфраструктуру (ФОТО)

26 листопада, у прес-центрі «Панорама» відбулася прес-конференція, де був запрезентований Всеукраїнський проект «Міста, дружні до сімей».

Ужгородці з грудня платитимуть більший ЄСВ

Протягом січня-листопада 2013 року розмір мінімальної заробітної  плати становив 1147 гривень, відповідно мінімальний страховий внесок складав 398 гривень і 1 копійку.

У Закарпатті зараз зросла захворюваність на гепатит (ВІДЕО)

Про ситуацію в області із захворюваннями на гепатити розповіли журналістам начальник управління охорони здоров»я Закарпатської ОДА Роман Шніцер та головний лікар обласної клінічної інфекційної лікарні Михайло Поляк.

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

На календарі середа, 27 листопада. Приймайте життя, як воно є, не розчаровуйте себе та інших дріб’язковими проблемами, адже навколо так багато хороших і приємних речей. З ароматом свіжозвареної кави зустрічайте новий день, і нехай сьогодні все задумане здійсниться!

Для учасників та вболівальників Чемпіонату світу з хокею з шайбою-2014 спростять митні процедури

Про це домовилися під час двосторонньої зустрічі Перший заступник Міністра доходів і зборів України Степан Дериволков та Голова Державного митного комітету Республіки Білорусь Олександр Шпилевський, повідомляє прес-служба Міндоходів.

На Воловеччині 64 % звітів подають в електронному вигляді

– Дистанційне звітування сьогодні популярне серед платників податків, адже економить час та кошти, витрачені на подання звітності. Тож в органах доходів і зборів створюються всі   умови для того, щоб якомога більше платників змогли прозвітуватись за допомогою мережі Інтернет. Для електронного звітування платникам потрібно лише отримати безкоштовний електронний ключ в Центрі сертифікації електронних ключів Міндоходів, – зазначають у територіальному органі Головного управління Міндоходів у Закарпатській області.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат