Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-05-03') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 23700, 20

Закарпатські Міс передали книги та іграшки дітлахам у Батьово

Учасниці конкурсу краси «Міс Закарпаття 2013» відвідали обласний притулок для неповнолітніх.

На кордоні затримали вантажівку з підробленими номерами (ФОТО)

Громадянин України, що керував вантажівкою «Рено» угорської реєстрації, повертався на Батьківщину через пункт пропуску «Тиса». Вирішив перетнути кордон о шостій ранку.

AIESEC розпочав набір за програмою обміну за кордоном

Ти хочеш знайти друзів з усіх куточків світу?! То реєструйся та змінюй світ на краще разом з Міжнародною програмою обміну від AIESEC вже сьогодні!

Ужгородська модель зняла кліп зі співаком Стасом Шурінсом

Ужгород невелике місто. Про такі міста кажуть, що всі одне одного знають. Гадаю   Анну   Фаркаш також знають: талановита,вродлива модель,фотомодель…студентка УЖНУ.   Про її відчуття на подіумі, плани на майбутнє, а також вибір професії - в інтерв’ю з Ганною.

Ужгородці зможуть допомогти діткам іграшками та одягом (АНОНС АКЦІЇ +ФОТО)

В Ужгородському прес-клубі відбулося засідання, головною темою якого стане початок благодійної акції «Подаруй іграшку дитині!», яку започаткували Асоціація Молодіжних Ініціатив Краю разом з Ужгородською міською організацією Товариства Червоного Хреста України та Ужгородським прес-клубом.

Пенсіонери, що працюють, зобов’язані сплатити ЄСВ

ДПІ у м.Ужгороді звертає увагу громадян, що є пенсіонерами за віком та одночасно є найманими працівниками на підприємстві не звільняються від сплати єдиного соціального внеску.

Закарпатці можуть провести звірку свого майна до кінця року

Територіальними органами Головного управління Міндоходів у Закарпатській області надіслано понад 7 тис. запрошень власникам житлової нерухомості щодо звірки кількості об'єктів житлової нерухомості та їх розмірів.

Ужгород покаже "Виклик системі"

В Ужгороді презентують «Виклик системі» — історію   ненасильницького спротиву українців радянському тоталітаризмові.

В Ужгороді переглянуть 100 фільмів за 100 хвилин

30 листопада та 1 грудня в Ужгороді вдруге відбудеться фестиваль присвячений екстремально короткому кіно – «100 фільмів за 100 хвилин». Сотня повноцінних, нових однохвилинних картин буде продемонстровано трохи більше ніж за півтори години.

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

На календарі четвер, 21 листопада. Прокидайтеся від аромату улюбленої кави, і нехай жодні важливі справи не зіпсують вашого настрою. Позитивний погляд на світ вам сьогодні не завадить, як і гарна компанія до кавування на початку цього дня. Бадьорого ранку   й корисного четверга!

Результати моніторингу візової політики презентували в Ужгороді


У середу, 20 листопада, в обласній адміністрації відбулася презентація аналітичного звіту «Оцінка динаміки візової політики і практики Угорщини та Словаччини в консульських установах на території Закарпаття». Презентувала звіт президент Центру стратегічного партнерства Світлана Мітряєва. У презентації взяли участь Генконсул Словаччини в Ужгороді Янка Бур’янова, консул Генконсульства Угорщини в Ужгороді Ендре Саліпскі, експерти,   науковці, представники засобів масової інформації.

На Воловеччині у с. Розтоці горіла надвірна споруда

О 14:35 19-го листопада в оперативно-рятувальну службу Воловецького району поступило повідомлення про пожежу у допоміжній дерев’яній господарській споруді 52-річного мешканця с. Розтоки.

Заступницю ужгородського мера хотіли підставити на хабарі?

Як повідомляє сайт   «7 Днів», у міськраді Ужгорода   працюють правоохоронці. Їх викликала заступник міського голови Данієлла Геворкян. Нагадаємо, за посадовими обов’язками Геворкян веде зокрема і питання призначення опіки та піклування над дітьми, усиновлення тощо.

В Ужгороді й області   відбудеться демонстрація Всеукраїнської виставки про Голодомор 1932-33 рр

В рамках меморіальних заходів із вшанування пам’яті жертв Голодомору 1932–33 років в обласному центрі та всіх районах області відбудеться демонстрація Всеукраїнської документально-наукової виставки «Вбивство голодом – Геноцид. До 80-х роковин Голодомору 1932 – 1933 років в Україні», підготованої науковими об’єднаннями до 80-х роковин спланованого злочину проти українців совєцьким тоталітарним режимом.  

Єдиноборства. Ужгородець виступив на Чемпіонаті світу з таеквон-до і Кубку України

23—27 жовтня 2013 року в іспанському Бенідормі пройшов Чемпіонат світу з таеквон-до серед юніорів та дорослих, організований Міжнародною федерацією таеквон-до. У змаганнях прийняли участь 1044 спортсменів з 58-ми країн світу. Нашу країну на цих заходах представляли 10 таеквондистів Всеукраїнського союзу таеквон-до. Серед яких був ужгородець Владислав Королович, який представляв Україну у ваговій категорії до 57 кг.

На Берегівщині внаслідок зіткнення рейсового автобуса з вантажним мікроавтобусом травмовані люди

Сьогодні, 20 листопада, о 11:10 в оперативно-рятувальну службу Закарпаття повідомили, що на автошляху між населеними пунктами Мужієво та Бене Берегівського району рейсовий автобус (марки «Ікарус») сполученням Ужгород – Чернівці зіткнувся з вантажним мікроавтобусом (марки «Мерседес») та злетів у кювет. Внаслідок ДТП травмовано троє людей: 33-річна водійка й пасажир «Мерседеса» та 35-річна пасажирка «Ікаруса».

У Закарпатті виявили "липових" гірських пенсіонерів, які незаконно одержали надбавки 540 тисяч гриве

"Липових" учасників бойових дій та незаконно виплачені "гірські" надбавки виявили фінінспектори Закарпаття.

Генконсульство Словаччини в Ужгороді видало майже 10 тис. довгострокових віз

У цьому році Генеральне консульство Словацької Республіки в Ужгороді видало на 300 % більше Шенгенських віз терміном від 2 до 5 років, ніж у минулому році.

Єврокомісія : Україна і Словаччина близькі до газової угоди

Поставки палива збираються оформити ще до саміту у Вільнюсі.

Закарпатці подали до угорського та словацького консульств фальшиві банківські довідки

Сьогодні, 20 листопада, відбулася презентація аналітичного звіту «Оцінка динаміки візової політики і практики Угорщини та Словаччини в консульських установах на території Закарпатської області».

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат