У Закарпатті можна отримати миттєві онлайн-консультації від податківців

admin 27.02.2015 10:57 СОЦІО

Інформаційно-довідковий ресурс «ЗІР» – миттєве отримання податкових консультацій!

Значна кількість платників Закарпаття активно користується найшвидшим та найкращим консультантом з податкової та митної тематики – сервісом «ЗІР».

До уваги платників у розділах електронного консультанта пропонується: «Запитання – відповіді з Бази знань» та «Нормативні та інформаційні документи». Інформація систематизована по тематиках: оподаткування, митна справа; єдиний внесок на загальнообов’язкове державне соціальне страхування; електронний цифровий підпис.

Зокрема, у розділі «Запитання – відповіді з Бази знань» реалізована можливість самостійного пошуку інформації, шляхом ознайомлення з редакціями відповідей на запитання, з якими звертаються клієнти до Контакт-центру по телефону, електронній пошті та письмово.

Розділ «Нормативні та інформаційні документи» містить нормативні та інформаційні документи з питань оподаткування, митної справи, єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування та електронного цифрового підпису, інших питань законодавства, контроль за додержанням якого покладено на органи ДФС, а також іншу інформацію стосовно роботи органів ДФС.

Шановні закарпатці, користуйтеся зручною та корисною он-лайн послугою «Загальнодоступний інформаційно-довідковий ресурс» (zir.minrd.gov.ua).

admin


За матеріалами відділу комунікацій Головного управління ДФС у Закарпатській області

ТЕГИ : ІнтернетподаткиЗакарпаття

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СОЦІО

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат