Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-05-03') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 23740, 20

Футбол, ЧС-2014. Вперше пройти плей-оф

Ще рік тому, коли наша безпритульна команда не змогла обіграти Молдову і програла на своєму полі Чорногорії, ніхто навіть подумати не міг, що Україна не лише вийде в плей-оф ЧС-2014. До того ж ми останнього мали можливість посісти перше місце в групі, але і в першому матчі обіграє грізну Францію.

Ужгородця засуджено   на два роки за збройний напад на АЗС

  Прокуратура міста Ужгорода підтримала державне обвинувачення у судовому засіданні відносно 20-річного молодика, який здійснив збройний напад на АЗС, що по вулиці Минайській в Ужгороді.

У Закарпатті батьки захищають вчительку, яка, ніби, покусала свою ученицю (ФОТО)

На Мукачівщині, у селі Барбово, де вчителька на диктанті покусала школярку, абсолютно всі на стороні педагога, якого відсторонили від роботи,   – повідомляє ТСН.

У п’ятницю в Ужгороді буде незабутнє фаєр-шоу

У п’ятницю, 22 листопада, у ляльковому театрі в Ужгороді проведуть благодійний концерт. Участь у заході візьмуть волонтери із Закарпаття, а також з Києва та Луганська.  

В Ужгороді відбудеться медійна школа

23-24 листопада в Ужгороді, у прес-центрі "Нове Закарпаття" (вул. Капушанська, 106а) відбудеться ФРІ медіа-школа. Проце повідомляють організатори.

У зимові свята закарпатці їздитимуть на 3 додаткових потягах

Укрзалізниця призначила поїзди на період зимових свят. На додаткові поїзди сполученням   Ужгород-Київ, Ужгород-Одеса та Ужгород-Харків вже можна купувати квитки.

У потязі виявили 18 тисяч пачок цигарок у Закарпатті

На станції Чоп Львівської залізниці під час митного контролю вантажного поїзда, який слідував до Угорщини митними органами спільно з працівниками транспортної міліції у одному із вантажних вагонів виявлено 17500 пачок цигарок «Classic» без дозвільних документів.

У жовтні у Закарпатті найбільше купили автомобілі Skoda, Hyundai, ЗАЗ

У жовтні цього року жителі Ужгорода та Закарпатської області частіше всіх в Україні купували нові легковики в кузові «хетчбек».

За невиплату аліментів можуть обмежити волю на 3 роки або стягнути суттєвий штраф

При надходженні до ДВС  виконавчого документа про стягнення аліментів, державний виконавець протягом  трьох  робочих днів, з дня  надходження до нього виконавчого листа ,виносить постанову  про відкриття виконавчого провадження, копію якої направляє сторонам.

В Ужгороді вшанують пам’ять жертв голодомору

23 листопада в Ужгороді (пл. Театральна) відбудеться мітинг- реквієм з нагоди вшанування пам’яті жертв голодомору. Початок о 15:30.

Відомий і популярний письменник презентує свою книгу в Ужгороді

У вівторок, 19 листопада,   о 15.00, в Ужгородському прес-клубі відбудеться презентація книги письменника і видавця Мирослава Дочинця «Світован. Штудії під небесним шатром».

Ніч у банку можна було провести у Львові (ФОТО)

«Кредобанк» виступив партнером однієї з найпомітніших подій культурного життя Львова – п’ятого міського фестивалю «Ніч у Львові». У рамках фестивалю, що відкриває двері найцікавіших об’єктів міста у нічний час, відбулася перша нічна екскурсія до одного з відділень банку в центрі Львова.

У Закарпатті у пожежі загинула людина (ФОТО)

17 листопада о 09.27 до служби порятунку „101” Великоберезнянського району надійшло повідомлення про пожежу  в селі Вишка внаслідок якої загинув 43-річний місцевий мешканець.

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

На календарі вівторок, 19 листопада. Налаштовуйте себе на гармонійний початок нового дня вже за чашечкою свіжозвареної кави. Нехай настрій не залежить від кількості осіннього тепла, а покращується завдяки маленьким приємним речам. Дозвольте собі зранку трохи улюблених солодощів і не забувайте ділитися ними з приємними співрозмовниками!

Закарпаття долучається до масштабного проекту за підтримки Євросоюзу

Популяризація культурних традицій як засіб для суспільної адаптації малозабезпечених дітей та молоді на румунській, угорській та українській прикордонних територіях – така мета проекту, який нещодавно стартував у тому числі на Закарпатті і який має на меті підтримати насамперед дітей із малозабезпечених родин.

Керівник краю зустрівся з членами студради  

У понеділок, 18 листопада, голова облдержадміністрації Олександр Ледида зустрівся із членами Студентської ради Закарпатської області.

Гандбол. "Карпати" вибувають з боротьби за Кубок ЄГФ (Рахунки)

"Карпати" програли у матчі-відповідь 3-го раунду Кубку ЄГФ — 34:27. Перший матч також закінчився перемогою данського клубу — 22:17.

Футбол. Визначилися півфіналісти Ліги чемпіонів Закарпаття

До ФК з Берегівщини «В. Бийгань» та «Фенікс», які забезпечили собі місце в 1/2 фіналу вже після 2-го туру, додалися «Сокіл» з Кінчеша та «Явір» з Туриці. «Явір» пройшов з другого місця завдяки кращим показникам.

Працівники ДАІ Закарпаття та духовенство молилися за загиблих у ДТП

17 листопада у новоствореній капличці на території управління ДАІ УМВС України в Закарпатській області пройшла панахида за загиблими у дорожньо-транспортних пригодах.

Фестиваль молодого вина 2013(ФОТОРЕПОРТАЖ)

"Божоле" - фестиваль молодого вина традиційно пройшов цими вихідними в Ужгороді.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат