Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-03-29') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 23840, 20

На нараді обговорили питання розвитку харчової та переробної промисловості

У четвер, 24 жовтня, під головуванням заступника голови облдержадміністрації Михайла Поповича відбулася нарада з питань розвитку харчової та переробної промисловості області. У нараді взяли участь директор департаменту агропромислового розвитку облдержадміністрації Андрій Готько, директор департаменту економічного розвитку та торгівлі облдержадміністрації Юрій Гузинець, керівники структурних підрозділів облдержадміністрації та відповідних служб.

Школярі Мукачівщини на осінні канікули підуть безпечно – запевнили працівники ДАІ

Незабаром у школах розпочнуться осінні канікули. Діти заповнять двори, дитячі майданчики та вулиці. Юні дослідники будуть насолоджуватися відпочинком та випробувати себе в різних життєвих ситуаціях без нагляду дорослих.

Футбол, УПЛ. "Чорноморець" — "Говерла", прев’ю

У п’ятницю розпочиинається 14-й передостанній тур у першому колі. "Говерла" в ньому грає на виїзді в Одесі. Дискваліфікованих на матч немає.

Ужгородські велосипедисти платитимуть штраф за катання у центрі міста

Відтепер муніципальна поліція зможе складати адмінпротоколи на велосипедистів, які ганяють у пішохідній зоні Ужгорода.

Футбол.   Український вечір в Лізі Європи

Сьогодні відразу три українські клуби зіграють в Лізі Європи.

Футбол, ЛЧ. "Шахтар" спустили на землю (ВІДЕО)

Донецький "Шахтар" зазнав нищівної поразки від "Баєра" на "БайАрені". Після непоганого стару в турнірі з перемоги над "Сосьєдадом" і нічиєї з "МЮ", від "аптекарів" команда Луческу отримала по повній програмі. Першу частину дилогії, яка з турнірної точки зору є вирішальною в боротьбі за місце в плей-оф, гірники провалили.

Матч Україна – Франція пройде на НСК Олімпійський

Матч раунду плей-офф Кубку Світу ФІФА 2014 року між збірними України та Франції, як і повідомляв вчора UA-Футбол, пройде на НСК "Олімпійський" у Києві.

Закарпатець втратив свою автівку за 82 тисячі гривень (ФОТО)

Минулої доби один з наших співвітчизників під час перетину кордону втратив своє авто.

На Рахівщині свиней побільшало на 2 тисячі, а корів - на 300

У середу, 23 жовтня, заступник голови облдержадміністрації Михайло Попович зустрівся з колективом та ознайомився з роботою фермерського господарства «Агроспол», що на Рахівщині.

Письменниця з Закарпаття видала в Америці книгу про реальних людей та їх історії (ФОТО)

В Ужгородському прес-клубі відбулася прес-конференція італійської письменниці із закарпатським корінням Тайві Тум з нагоди виходу її 3-томної книги «Исповедь» в США.

В Ужгороді на показі мод збиратимуть іграшки й книжки для дитбудинків

В Ужгородському прес-клубі відбулася прес-конференція організаторів традиційного показу мод «Uzhgorod Fashion Day», що цього року матиме ряд особливостей та благодійну місію.

Україна зі Словаччиною планує реалізувати транспортні проекти

Віце-прем’єр-міністр Олександр Вілкул провів зустріч з Послом Словацької Республіки в Україні Паволом Гамжіком.

На кордоні з Румунією буде новий міст

У середу, 23 жовтня, до Закарпаття завітала офіційна делегація румунського повіту Мараморош на чолі із префектом Антоном Рохняном. Закордонні гості приїхали до Закарпаття уже втретє, щоб обговорити можливості та умови будівництва між двома країнами моста та нового пункту пропуску. Українську сторону на зустрічі представляли перший заступник голови Закарпатської ОДА Ігор Свищо, а також очільники Рахівської та Тячівської РДА Дмитро Андріюк та Іван Бринзяник.

До Ужгорода з гастролями їде театр російської драми ім. Лесі Українки

З 15 до 17 листопада 2013 року на сцені Закарпатського обласного українського музично-драматичного театру ім. братів Юрія-Августина і Євгенія Шерегіїв відбудуться ГАСТРОЛІ Національного академічного театру російської драми ім. Лесі Українки (м. Київ), під час яких будуть показані найкращі та найпопулярніші комедії нашого репертуару.

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

На календарі четвер, 24 жовтня. Будьте в курсі найважливіших подій дня з Rionews і не переймайтеся через дрібниці. Нехай осінні ранки надихають на корисні справи, запам’ятовуються жовтенькими листочками й ароматом свіжозвареної кави. Гармонійного ранку й хорошого четверга!

Найбільше до Пенсійного фонду заборгували в Ужгороді, Чопі, Мукачеві, на Тячівщині та Берегівщині

У середу, 23 жовтня, під головуванням заступника очільника краю Івана Качура відбулася селекторна нарада з керівниками районів та міст стосовно погашення заборгованості з виплати заробітної плати та до Пенсійного фонду.

Фахівці Міндоходів розробили нову форму Книги обліку доходів і витрат

Її затверджено наказом № 481 Міністерства доходів і зборів від 16 вересня 2013 року   та зареєстровано в Міністерстві юстиції України 1 жовтня 2013 року за № 1686/24218.

З «Говерли» можуть зняти три очки

У п’ятницю для київського «Арсенал» настане Час Ч.

У Падіюні проведуть міжнародний фестиваль з кіокушинкай карате

У суботу, 26 жовтня, стартує Міжнародний турнір та відкритий чемпіонат Закарпатської області з кіокушинкай карате серед дітей, юнаків та дівчат.

В Ужгороді знешкодили снаряд часів війни

23 жовтня групою піротехнічних робіт Аварійно-рятувального загону спеціального призначення було знищено боеприпас, що було виявлено напередодні місцевим мешканцем на вулиці Канальній у місті Ужгород.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат