Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Rionews 16.02.2015 07:00 ПОДІЇ

Сьогодні понеділок, 16 лютого. Нехай з першим ковтком ароматної кави у вас з’явиться натхнення на прийдешній день. Намагайтеся зробити щось корисне і шукайте творчий підхід. Легких вам справ у понеділок і смачного кавування!

Цитата дня: ...кохання там, де не лише двоє люблять одне одного, але й люблять інших, і інші люблять двох і кожного зокрема, а ще двоє люблять свої особисті заморочки і свої подвійні придумки, і свою самотність, і спільних птахів на стежці, і персональне зоряне небо в собі, і не в тому суть, що найбільше вони люблять одне одного, хоч і це правда, просто вони взагалі люблять, просто вміють любити і люблять любити, і Бог зводить їх докупи, бо любити завжди краще вдвох.

© Юрій Іздрик "ТАКЕ"


16 лютого 2015 року
по Закарпатській області: Мінлива хмарність. Без опадів. Вночі та вранці місцями ожеледиця. Вітер східний 7-12 м/с. Температура повітря вночі 4-9° морозу, вдень 3-8° тепла, в горах місцями вночі 9-14°, вдень 0-5° морозу.
Автошляхи: Без опадів. Вночі та вранці місцями ожеледиця. Видимість добра.
по м. Ужгород: Мінлива хмарність. Без опадів. Вітер східний 7-12 м/с. Температура повітря вночі 5-7° морозу, вдень 6-8° тепла.


ІМЕНИНИ   16 лютого - Адріан, Ганна, Влас, Микола, Семен


Цей день в історії

1937 — Воллес Г'юм Карозерс, хімік-дослідник фірми «Дюпон», запатентував нейлон.
1945 — експедиційні війська США почали операцію по захопленню Іодзіми. 21-тисячний японський контингент місяць стримував 100-тисячну армаду американців.
1968 — у місті Гейлівіль (штат Алабама, США) з'явилася перша телефонна служба порятунку — 911.
1991 — у Львівському театрі опери та балету відбулася I Галицька Асамблея (об'єднана сесія Івано-Франківської, Львівської та Тернопільської обласних рад)


Що сьогодні буде в Ужгороді та краї
 
«Доміон»
До 18 лютого —   “50 відтінків сірого”. Поч. о 18.20, 20.40, 22.50. «Kingsman: Таємна служба”. Поч. о 12.00, 16.00. “Губка Боб. Життя на суші, 3D”. Поч. о 10.00, 14.20.

Кінотеатр «5-й елемент» (2 зали)
До 18 лютого —   “Губка Боб, 3DX”. Поч. о 10.00, 11.40, 15.20. “Шаруди лапками”. Поч. о 10.50, 14.15. “Ялинки кошлаті”. Поч. о 12.40, 17.20. “Гра в імітацію”. Поч. о 13.20. “Розлучення по-французьки”. Поч. о 16.00, 20.40. “50 відтінків сірого”. Поч. о 17.00, 19.15, 21.30. “Лофт”. Поч. о 18.50, 22.00.

“Перемога” (Мукачево, пл. Миру, 3)
До 18 лютого —   “Губка Боб. Життя на суші,3D”. Поч. о 10.00, 16.00. “Нескорений”. Поч. об 11.40.   «Kingsman: Таємна служба”. Поч. о 13.50, 17.40. “50 відтінків сірого”. Поч. о 20.00, 22.10.

Мистецький центр «Галерея Ілько»
Виставка творів заслуженого художника України Івана Ілька.
Галерея працює щодня з 11.00 до 21.00, у неділю — з 12.00 до 19.00.

Арт-кав’ярня «Voto» (вул. Волошина, 24)
Виставка Руслана та Емми Тремби «Резиденція».

Картинна галерея (Мукачево, пл. Федорова, 5)
До 17 лютого — виставка Андрія Чебикіна.

Ужгород, провулок “Гірчичне зерно”
Фотовиставка “Знімки взимку”.

Художній музей імені Бокшая
Постійно діючі експозиції та виставки.
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 17.00.

Закарпатський музей народної архітектури та побуту (вул. Капітульна, 33а)
Постійно діюча експозиція під відкритим небом.
Виставка із фондової колекції музею «Традиційний народний одяг та одягова вишивка українців Закарпаття».
Виставка із фондової колекції музею «Пісня на полотні» (з нагоди 90-річчя Балаж Меланії Йосипівни, заслуженої майстрині народної творчості України).
Музей працює щодня (крім вівторка) з 9.00 до 17.00, експозиції — з 9.00 до 17.00.

Закарпатський краєзнавчий музей — Ужгородський замок
Постійно діючі експозиції та виставки музею.
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 17.00.

Галерея «Ужгород»  
Виставка “Сім’ї-династії”.
Галерея працює з 11.00 до 18.00, у суботу до 15.00, у неділю до 13.00. Вихідний — понеділок.

Меморіальний будинок-музей народного художника України Ф. Манайла (Ужгород, вул. Другетів, 74)
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 10.00 до 17.00 щодня, крім неділі й понеділка.

Меморіальний будинок-музей народного художника України А. Коцки
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 9.00 до 16.00 щодня, крім неділі.



Що обіцяють зірки

Овен. Сьогодні вам варто прислухатися до свого внутрішнього голосу. Однак разом з тим приймайте рішення дуже обережно. Чудовий день для зустрічей і спілкування з партнерами та клієнтами. Вам варто бути більш уважним до почуттів інших людей.
Телець Чудовий день для тих, хто мріє сховатися від усього світу. Якщо ви втомилися і не маєте ніяких сил - ні моральних, ні фізичних, то вам не варто сьогодні брати на себе надмірно високе навантаження. Чудовий день для тих, хто працює сам на себе. Надвечір ви отримаєте чудовий шанс - не пропустіть його!
Близнюки   Вам варто зменшити кількість контактів, зустрічей і телефонних дзвінків. Краще займіться адміністративною частиною своїх функціональних обов'язків. Але для тих, хто давно мріє укласти одну з дуже вигідних угод - це досить непоганий день.
Рак. Якщо у вашому житті не найкращий період - потерпіть. Незабаром ви зможете інакше поглянути на себе і свої можливості. Чудовий день для тих, хто прагне завершеності в справах і визначеності в почуттях. Сьогодні, як ніколи, ви зможете відокремити зерна від полови і зрозуміти свої дійсні бажання.
Лев   Займіться реалізацією нещодавно намічених планів. Поступовий рух до мети - це краще, ніж застійний стан справ. Не соромтеся бути собою і висловлювати свою точку зору. Візьміть на озброєння весь свій шарм і впевненість.
Діва Сьогодні вам варто звернути особливу увагу на фінансову сторону розв'язуваних вами питань. Зараз з'явився чудовий шанс для додаткового заробітку і вигідного вкладення коштів - не пропустіть його. Зверніть увагу на здоров'я. Можуть виникнути проблеми з кровоносною системою.
Терези Сьогодні вам варто приділити більше уваги своїй творчій стороні. Якщо у вас неспокійно на душі - зверніться до музики, живопису, літератури. В одному з напрямків творчості ви зможете знайти віддушину, яка дозволить відволіктися і поглянути на ситуацію іншими очима. Чудовий день для тих, хто прагне завершеності у всьому. Будьте об'єктивні у своїх висновках.
Скорпіон Не будьте егоїстом - візьміть себе в руки і не зривайтеся з будь-якого приводу на тих, хто вам дорогий. Постарайтеся віддавати людям тільки позитивні емоції - побачите, натомість ви отримаєте те ж саме. Ідеальний день для вирішення адміністративних питань.
Стрілець Намагайтеся знаходити компроміс у будь-якій ситуації, яка складеться в вашому житті. Вам потрібно звернути увагу на вашу нервову систему. Якщо ви помітили, що витримки у вас стає все менше і поганий настрій трансформується в сльози - це дзвіночок, що вам варто трохи відпочити.
Козеріг Ваш колектив вимагає вашої участі, сім'я - уваги, душа - свободи. Разом з тим за бажанням - ви можете це все поєднати, якщо прислухаєтеся до свого внутрішнього голосу. Довіряйте собі. Вам варто знайти баланс між внутрішнім і зовнішнім світом. У вас це обов'язково вийде.
Водолій. Сьогодні вам варто налаштувати себе позитивно, і день пройде на ура. Сьогодні багато залежатиме від вашого настрою. Саме тому - шукайте в навколишньому світі тільки хороше, збирайте і зберігайте в своїй душі, як найбільший скарб. Якщо у вашому серці живе любов - подаруйте трохи людям, що вас оточують.
Риби Надвечір Сонце увійде до вашого знаку Зодіаку і освітить його представників своїм теплом і світлом. Саме тому цей день навряд чи вам запам'ятається. Але він відіграє важливу роль, тому відкриє багатьом з вас те, що ви не помічали раніше.


Усміхніться на початку нового дня!   :)


- Що таке любов? Ви любите когось?
- Тітку з маминої роботи так звуть. Друге запитання взагалі не зрозумів.



Найбільша помилка жінок: він зміниться. Найбільша помилка чоловіків: візьмемо літр, повинно вистачити.



Жінка подає на розлучення. Суддя — жінці:
— А який у вас привід для розлучення?
— Він змушує мене їсти все, що я йому готую.

Rionews

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат