Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-04-27') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 23780, 20

Аналітика: Збірна України — до Бразилії через Францію

15 та 19 листопада відбудуться вирішальні для збірної України матчі відбіркового турніру чемпіонату світу з футболу-2014. Ігри плей-офф зі збірною Франції стануть для обох команд останнім шансом на отримання путівки до Бразилії влітку наступного року.

В Ужгороді розкажуть, чи матиме Рахів якісне й регулярне водопостачання

У четвер, 14 листопада,   о 13.00, в Ужгородському прес-клубі відбудеться прес-конференція з нагоди завершення у Рахові масштабного проекту з покращення енергоефективності у функціонуванні системи водопостачання міста та офіційної передачі обладнання придбаного в ході реалізації проекту «Вода-Енергія-Розвиток».

Ужгородські коти вже реєструються на конкурс краси (ФОТО)

Традиційна щорічна виставка-конкурс кішок "Міс-Кіс" знову збирає в стінах палацу пухнастих домашніх улюбленців та їх господарів.

Словацький міністр відкриє консульство у Закарпатті

У п’ятницю, 15 листопада,   Закарпаття відвідає Віце-прем'єр-міністр і Міністр закордонних та європейських справ Словацької Республіки Й. В. Мірослав Лайчак.

21 листопада оберуть Міс Закарпаття (ФОТО УЧАСНИЦЬ)

21 листопада Закарпаття дізнається про дівчину, яка є найгарнішою в нашій області. Адже, саме в цей день, в обласному театрі ляльок відбудеться регіональний конкурс краси "Міс Закарпаття 2013".

Камерний хор “CANTUS” виконає шедеври класичної музики у Галереї ІЛЬКО" (АФІША)

16 листопада, о 19:00, у “Мистецькому центрі "Галерея ІЛЬКО" відбудеться вечір класичної музики.
“Шедеври класичної музики з хором” – камерний хор “CANTUS” у програмі “Adagio”.

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Сьогодні четвер, 14 листопада. Прокидайтеся з улюбленим напоєм і запам’ятовуйте лише позитивні миті цього дня. Нехай бадьорість не забариться, запрошуйте її до кавування. Успішних вам справ у четвер, не забувайте, що тиждень наближається до завершення, тож варто розподілити свій час. Встигайте усе необхідне, й нехай осінь буда для вас теплою!

Воловецькі рятувальнико готові до осінньо-зимових негод

13 жовтня начальник Управління ДСНС України у Закарпатській області Мирослав Щербей перевірив готовність пожежно-рятувальних підрозділів Воловецького району до осінньо-зимового періоду. Даний район обрано не випадково, адже саме тут, зосереджена більшість перевалів області, що, за складних погодних умов (хуртовина, мокрий сніг, ожеледиця), може перетворитись на суцільну «полосу перепон» для водіїв великовагового транспорту.

В Ужгороді обговорили права біженців

У середу, 13 листопада, відбулося засідання робочої групи з питань інтеграції біженців та осіб, що потребують додаткового захисту в українське суспільство. У засіданні взяли участь, зокрема, заступник голови Закарпатської облдержадміністрації Іван Качур, головний спеціаліст Департаменту у справах біженців та іноземців Державної міграційної служби України Тетяна Касян та старший регіональний радник з питань місцевої інтеграції Регіонального Представництва Управління Верховного Комісара ООН у справах біженців в Білорусі, Молдові та Україні Срєчко Нойман.

У кожному районі відтепер є громадські ради

У середу, 13 листопада, відбулося засідання Координаційної ради голів громадських рад при райдержадміністраціях та міськвиконкомах Закарпатської області. Участь у засіданні також взяли голова обласної державної адміністрації Олександр Ледида, голова Громадської ради при Закарпатській ОДА Федір Харута, начальник обласного управління інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Володимир Дупелич.

Ужгородцям продемонструють бойові мистецтва як засіб самовдосконалення

23 листопадав СК “Юність” відбудеться цікава подія під назвою«Знайомтесь — бойові мистецтва!» - захід,що триватимез метою популяризації занять бойовими мистецтвами як одним із методів самовдосконалення, в тому числі, ведення здорового способу життя, покращення психологічної стійкості та духовного розвитку людини.

У мікрорайоні Ужгорода оголосили карантин і примусове щеплення через скажену кішку

Цього тижня Ужгород облетіла тривожна звістка – нібито подружжя і їхнього первістка заразила сказом їхня домашня улюблениця-киця.

Падіюн організовує "Осінній вернісаж"

Закарпатський обласний палац дитячої та юнацької творчості "ПАДІЮН" запрошує всіх поціновувачів дитячого таланту на творчий вечір "Осінній вернісаж".

Прокуратура: винних у перенесенні канікул треба притягти до відповідальності

Прокуратура міста Ужгорода встановила, що рішенням «Про перенесення термінів осінніх канікул», були порушені вимоги ч. 3 ст. 15 Закону України «Про доступ до публічної інформації».

Футбол, ЛЧЗ. Після двох турів визначилися два півфіналісти.

Відбулися перші два тури Кубка «Ліги Чемпіонів» Закарпаття. За їх підсумками місце у півфіналі забезпечили собі команди з Берегівщини «В. Бийгань» та «Фенікс». Останній пройшов завдяки зняттю з турніру «Доробратова».

Фахівці Міндоходів Закарпаття провели з початку року на 172 перевірки менше, ніж минулоріч

Загалом, у нас в області, як і в цілому по країні, кількість перевірок зменшується – якщо в минулому році їх було 733, то на сьогодні 651. Ще один крок на шляху зменшення кількості перевірок – запровадження її в електронному вигляді. Такі дії відповідають стратегічним планам розвитку податкового сервісу Міндоходів. Пропонуючи таку форму контролю платникам, Міністерство прагне зекономити час, а державний аудит зробити необтяжливим.

Закарпатський контактний центр приймає дзвінки від мешканців області  

Контактний центр створений для вдосконалення роботи органів виконавчої влади із зверненнями та налагодження суспільного діалогу. Вирішенню цього завдання активно сприяє «гаряча лінія» Контактного центру 0-800-501-484 – телефонний центр спілкування фахівців Закарпатського обласного контактного центру. Такий зв’язок дозволяє оперативно отримувати інформацію від органів виконавчої влади, надавати усні або письмові відповіді кожному жителю, котрий звернувся з запитанням, на зазначену ним адресу.

Коли і де в Ужгороді можна отримати алкогольну ліцензію

ДПІ у м.Ужгороді ГУ Міндоходів у Закарпатській області повідомляє, що з 1 листопада 2013 року прийом і видача документів для оформлення ліцензій (дублікатів) на право роздрібної торгівлі алкогольними напоями і тютюновими виробами відбувається і в Центрі обслуговування платників.

Закарпатські угорці хочуть мати угорськомовний освітній орган

Товариство угорської культури Закарпаття (ТУКЗ-КМКС) вітає і підтримує західний вектор цивілізаційного вибору України. Це є в інтересах угорської громади Закарпаття, бо тільки завдяки цьому стане можливим подолання пострадянських рецидивів нашої держави.

Прокуратура й міліція перевіряжє 104 справи по землі у Закарпатті

Державна інспекція сільського господарства в Закарпатській області підбила підсумки роботи за 9 місяців.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат