Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-04-28') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 23760, 20

В УжНУ всім охочим розкажуть про Вірменію

21 листопада 2013р. о 14:00 в приміщенні історичного факультету УжНУ (пл. Народна, 3, ауд. 56) відбудеться відкрита лекція на тему: «Вірменія і світ, погляд XXI століття».

Закарпатській молоді пропонують попрацювати волонтерами за кордоном

Разом з програмою ви отримуєте можливість працювати волонтером у соціальному проекті у Тунісі, Шрі-Ланці, Росії, Туреччині, КНР, Індії,Словаччині,Угорщині та багатьох інших містах та країнах.

Посол Словаччини: «На мій погляд, угоду треба підписати, а початок ратифікації – відкласти"

Посол Словаччини в Україні Павол Гамжік констатував, що питання Тимошенко – єдине, яке сьогодні гальмує підписання угоди про асоціацію з ЄС. Але його вирішення можливе і після підписання угоди – на етапі її ратифікації країнами ЄС.

Аукціон картин із благочинної виставки художника Наума Рєпкіна на підтримку онкохворих

16:00, 15 листопада, Ужгород, Закарпатський обласний художній музей імені Й.Бокшая.

Сьогодні в Ужгороді виступить «Without Limits»

Сьогодні в Ужгороді відбудеться концерт мукачівського гурту «Without Limits»

Через затримання коштів Берегово перетворюється на сміттєзвалище

У місті Берегові склалася неприємна ситуація, яка стосується вивозу сміття з центру міста. Тут можна було побачити повні урни відходів та розкиданий непотріб, пише BeregszaszNews.

До уваги абітурієнтів: Графік проведення ЗНО у 2014 році

(мовою оригіналу) В Украине регистрация абитуриентов для участия в ВНО-2014 начнется 3 января и продлится до 5 марта 2014 года. Об этом 34.ua сообщили в пресс-службе украинского центра оценивания качества образования.

Прикордонники повідомляють, що загрожує закарпатцям за переправлення нелегалів (ФОТО)

Скільки можна «отримати» за переправлення нелегалів до ЄС, - Чопський прикордонний загін.

Рахів заощадить на водопостачанні 50% електроенергії

В Ужгородському прес-клубі відбулася прес-конференція з нагоди завершення у Рахові масштабного проекту з покращення енергоефективності у функціонуванні системи водопостачання міста та офіційної передачі обладнання, придбаного в ході реалізації проекту «Вода-Енергія-Розвиток».

1200 книг обліку доходів і витрат зареєстрували ужгородські платники податків

Відповідно до п.177.10   ст.177 Податкового кодексу України   фізичні особи – підприємці на загальній системі оподаткування зобов’язані вести Книгу обліку доходів і витрат, у якій щоденно на підставі первинних документів здійснюються записи про операції, що відбулися у звітному (податковому) періоді.

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

На календарі п’ятниця, 15 листопада. Всередині місяця якнайкраще розпочинати нові справи. Не лякайтеся того, що пропонує доля, адже навіть найменш важливі речі стають початком великих звершень. Запрограмовуйте хороший настрій, кавуйте з насолодою, і нехай навіть найменші розчарування не впливають на загальний настрій вихідних. Гарного дня!

МНС-ники врятували зачинену в квартирі дитину

Сьогодні , 14 листопада, до служби порятунку «101» звернулись мешканці будинку № 4, що на вулиці Челюскінців. За їх повідомленням, в одній з квартир 8-го поверху, зачинилася маленька дитина. Як стало відомо по прибуттю, бабуся 2-річного хлопчика на мить вийшла до сусідки, а коли повернулась, то не змогла відчинити вхідні двері.

На Закарпатті відсвяткують 90-річчя Іштвана Мартона

До 90-річчя від дня народження Іштвана Мартона, основоположника закарпатської професійної музичної школи, в обласній філармонії відбудеться низка ювілейних заходів. Зокрема, 24 листопада о 17.00 заслужений академічний Закарпатський народний хор презентує програму кращих творів композитора, написаних саме для цього колективу.

У профтехзакладах Хуста відкрили нові майстерні

У рамках виконання обласної програми щодо підтримки професійно-технічної освіти Закарпаття у четвер, 14 листопада, у двох професійних ліцеях Хуста було урочисто відкрито нові майстерні. В заходах з цієї нагоди взяв участь і голова обласної адміністрації Олександр Ледида.

У Дубрівці триває ліквідація витоку нафти

На даний час проходить ліквідація наслідків витоку нафти, який стався 31 жовтня 2013 року на околиці с.Дубрівка, Ужгородського району. Роботи проводяться працівниками Закарпатської дільниці філії “МН “Дружба” ПАТ “Укртранснафта”. З метою локалізації та мінімізації наслідків розливу нафтопродуктів встановлено 2 гідрозатвори на староріччі р. Стара та здійснено спорудження 5 блокуючих канав.

У с. Люта виявили незаконну вирубку ялин на суму майже 160 тис.грн.

Прокуратурою Великоберезнянського району, спільно з працівниками СДСБЕЗ Перечинського РВ УМВС, при перевірці дотримання вимог природоохоронного законодавства у лісовому фонді філії «Великоберезнянський держлісгосп», виявлено факт незаконної вирубки дерев на суму майже 160 тис.грн.

Рекламувати можна тільки послуги, які надаєте —нагадує АКУ  

Закарпатське обласне відділення Антимонопольного комітету України, у ході здійснення державного контролю за додержанням законодавства про захист економічної конкуренції на ринку рекламних послуг, зокрема, рекламування послуг з оцінки вартості нерухомого майна виявило недобросовісну рекламу.

Медики трьох прикордонних областей спільно боротимуться проти катастроф і стресу  

Як допомогти в стресових ситуаціях людям, що постраждали від повені або техногенної катастрофи обговорювали фахівці-психологи, психіатри та духовенство під час конференції, що пройшла на початку листопада в румунському місті Сату-Маре.

Школярі Закарпаття провели акцію проти п’яних водіїв

Сьогодні у обласному центрі Закарпаття пройшла неординарна акція. Діти підняли «недитячу» проблему – єдиним гаслом акції стало «П'яний водій – вбивця!».

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат