Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-04-16') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 23820, 20

Футбол, ЧС-2014. Фоменко оголосив увесь список

Головний тренер національної команди України оголосив список із 25 гравців, викликаних для підготовки та участі у матчах стадії «плей-офф» до ЧС-2014 проти збірної Франції, що відбудуться 15 і 19 листопада.

Терміново потрібна допомога Сергію Дудкеєву !

  У свої 27 років Сергій Дудкеєв вже зробив чимало добра, адже інвалід з дитинства, він сам долучився до волонтерського руху і допомагає дітям з обмеженими можливостями. Хлопець не з чужих слів знає про біль і вміє співчувати іншим. Завжди привітний, енергійний та оптимістичний, незмінно викликає у навколишніх симпатію.  

На Закарпатті сталися одразу дві ДТП з потерпілими

Чотири потерпілі в результаті однієї дорожньо-транспортної пригоди отримали травми різної тяжкості. У іншій ДТП загинула жінка-пішохід.

В ОДА привітали працівників соціальної сфери  

У вівторок, 5 листопада, в облдержадміністрації відбулись урочистості, з нагоди Дня працівника соціальної сфери. На заході були присутні, зокрема, заступник голови облдержадміністрації Іван Качур, перший заступник голови обласної ради Володимир Закурений, керівник департаменту соціального захисту населення Віктор Мацола.

Новий   багатофункціональний   спортмайданчик відкрили у Виноградові

Відкриття такого спортмайданчика стало справжнім подарунком для учнів і вчителів міської ЗОШ №4.
Побудований за найновішими технологіями, спортмайданчик не потребує особливого догляду та є ідеальним місцем для гри у міні-футбол, гандбол, баксетбол, волейбол та великий теніс. Щоб встигнути реалізувати проект ще цього року будівельники навіть використовували спецтехніку для
осушування покриття, яке змокло від осінніх дощів.

У Закарпатті видаватимуть паспорти через "Єдине вікно"

У понеділок, 4 листопада, під головуванням заступника керівника краю Івана Качура проведено нараду щодо підсумків роботи органів Державної міграційної служби в Закарпатській області за 9 місяців 2013 року.

На Ярмарку вакансій в Ужгороді запропонують навчання і роботу

Тих, хто шукає роботу, чекають на Ярмарку вакансій Ужгородського району.

"Травіата" Дж. Верді - глядачі аплодували стоячи(ФОТОРЕПОРТАЖ)

Найочікуваніша прем’єра сезону зібрала повну залу глядачів. Публіка не скупилася на оплески.

5 тисяч глядачів спостерігали мотокрос у Закарпатті (ФОТО)

Майже 100 мотокросерів із Європи та України змагалися за Кубок губернатора Закарпаття.

В Україні відновлено далекомагістральні авіарейси

«З кінця   жовтня українські авіакомпанії відновили здійснення далекомагістральних рейсів. Із зимового розкладу, який почав діяти 27 жовтня,   базові перевізники планують розширити мережу безпересадкових рейсів до країн Азії, невдовзі буде забезпечено пряме авіасполучення із Америкою», - сказав Віце-прем'єр-міністр Олександр Вілкул.

Податкова розповіла закарпатцям, що потрібно для реалізації алкоголю

Суб’єкт господарювання подає: заяву; довідку про реєстрацію ЕККА (книг обліку розрахункових операцій), що знаходяться у місці торгівлі; платіжне доручення (квитанцію) з відміткою банку про сплату.

Податкова міліція принесла Закарпаттю 13 мільйонів гривень

Боротьба із тіньовими схемами, попередження розкрадання державних коштів та забезпечення їх відшкодування державі.

Закарпаття матиме автоматизовану митницю

ГУ Міндоходів у Закарпатській області: до ризикових потрапляють менше 1% зареєстрованих підприємств.

Ужгородський волонтер з обмеженими можливостями потребує вашої допомоги! (ФОТО)

У свої 27 років Сергій Дудкеєв вже зробив чимало добра, адже інвалід з дитинства, він сам долучився до волонтерського руху і допомагає дітям з обмеженими можливостями.

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Сьогодні вівторок, 5 листопада. Нехай буденний ранок наповнюється лише позитивними враженнями, а всі майбутні справи будуть легкими й корисними для вас. З радістю приймайте все, що дарує життя, адже навіть випадковості не випадкові. Приємного кавування й бадьорого дня!

В Ужгороді відбудеться електро-акустичний проект

9 листопада в 19:00 в Мистецькому центрі “Галерея ІЛЬКО” відбудеться вечір джазової музики. Електро-акустичний проект Андрія Арнаутова "Triangular Matrix" виконує музику в стилях ethnojazz, world music, trip-hop.

У поточному році 374 краянам дозволили виїзд на постійне місце проживання   в країни далекого зарубіж

Сьогодні, 4 листопада, на розширеній колегії Головного управління ДМС України в Закарпатській області під головуванням куратора служби – заступника голови облдержадміністрації Івана Качура аналізували результати роботи за дев’ять місяців цього року.

Поет Петро Мідянка приймав гостей у Марамороші

Нещодавно,   на запрошення голови закарпатського РУХу Івана Габора, в Закарпатті   перебували відомі українські письменники Володимир Шовкошитний та Петро Вольвач.

Футбол. "Говерла" — "Севастополь" — 1:2 (Фоторепортаж)

В суботу "Говерла" програла "Севастополю". Матч проходив на стадіоні "Авангард" в Ужгороді.

Берегівський міжрайонний прокурор вимагає повернути учням гроші, незаконно стягнуті з їхніх стипенді

Берегівським міжрайонним прокурором Іваном Заревою, в ході перевірки дотримання майнових прав неповнолітніх у Берегівському медичному коледжі та Берегівському професійному ліцеї сфери послуг, де навчається 26 дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, виявлено незаконне стягнення з стипендій учнів профспілкових внесків.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат