69 років: У Закарпатті відзначили прикордонників (ФОТО)

admin 17.02.2015 09:48 СОЦІО

 

16 лютого 2015 року виповнилось 69 років з дня заснування Чопського прикордонного загону.

З часу свого створення він пройшов кілька етапів реформування: з 1946 року – ОКПП «Чоп», як окрема частина Прикордонних військ у складі прикордонного округу. З 1993 року – ОКПП «Закарпаття» з розширенням організаційно-штатної структури. Наступною сторінкою став 2003 рік, коли частина отримала нинішню назву – Чопський прикордонний загін.

З нагоди свята прикордонників прийшли привітати представники місцевої влади, взаємодіючих структур, а також ветерани-прикордонники. В першу чергу, присутні вшанували хвилиною мовчання пам'ять про Віктора Шепентала та Роберта Кіса, які загинули під час виконання військового обов’язку в зоні проведення АТО. За заслуги в справі надійної охорони кордону військовослужбовців та працівників загону було відзначено грамотами, оголошено подяки. Теплі слова гостей на адресу охоронців кордону доповнили музичні подарунки від учнів музичної школи міста Чоп.

Керівництво Чопського загону щиро вітає прикордонників та працівників загону усіх поколінь зі святом! Бажаємо Вам мирного неба, родинного благополуччя, успіхів у всіх справах, щастя та міцного здоров’я.

Довідково: сьогодні до складу Чопського прикордонного загону входять 11 відділів прикордонної служби, мобільна прикордонна застава та підрозділи забезпечення. Прикордонний контроль здійснюється у 10 пунктах пропуску. З початку бойових дій на сході України понад півтисячі бійців виконали свій військовий обов’язок у зоні проведення АТО.

admin


За матеріалами прес-служби Чопського прикордонного загону

ТЕГИ : ЗакарпаттяАТОЧопський прикордонний загін

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СОЦІО

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат