Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-04-25') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 23920, 20

У поточному році 195 ужгородців побували   на особистому прийомі в мера

Упродовж дев’яти місяців цього року до Ужгородського виконкому надійшло 2 526 звернень громадян, із них 2 298 поштою. Міським головою за цей період проведено 6 особистих прийомів громадян, на які прийшли 195 мешканців.

Питання закриття каналізаційних люків   у Ужгороді все ще залишається відкритим

Під час засідання виконкому Ужгородської міської ради в середу начальник міського управління житлово-комунального господарства Іван Зелінський запевнив, що на сьогодні ліквідовано небезпеку 13 відкритих каналізаційних колодязів.

Малий бізнес зможе брати швидкі кредити до мільйона гривень

«Кредобанк» запроваджує експрес-кредитування для малого та середнього бізнесу    
З листопада 2013 року «Кредобанк» запроваджує нову пропозицію «Експрес-кредит» для підприємств малого та середнього бізнесу, яка дозволяє приватним підприємствам швидко отримати кредит на поточні господарські потреби без майнового забезпечення на суму до 1 млн. гривень.  

Щотижня в міській поліклініці реєструють 60 ужгородців із ГРВІ

Загострення ситуації прогнозується в листопаді.

Мукачівські прикордонники виявили 44 "липові" авто

Прикордонники відділу “Вилок” Мукачівського загону в пункті пропуску виявили автомобіль, який мали намір ввезти із порушенням.

Американці вклали у Закарпаття 45 мільйонів доларів

Це становить трохи більше 11% від усіх коштів, які вклали інвестори з інших країн світу в економіку краю.

Від Балоги втікають підприємці

З ужгородського супермаркету «Барва» втекли усі орендарі. З десяток підприємців не погодилися з постійно зростаючими апетитами мукачівської родини, якій, очевидно, вже не вистачає на «цигарки з пивом».

Аналітика: Угода про асоціацію — манна небесна чи важкий старт

Асоціація з ЄС не стане манною небесною для України, однак може виявитися реальним поштовхом до розриву з пострадянськими практиками й першим кроком до боротьби за статус кандидата в Євросоюз. Але, вочевидь, це завдання вже для наступників нинішньої української влади

На засіданні Рахівської ОДА радилися про туризм та ефективне природокористування

Пріоритетними напрямками діяльності на наступний рік для Рахівщини будуть:

На Ужгородщині - черговий витік нафтопродукту (ФОТО)

31 жовтня о 14:38 в оперативно-рятувальну службу Закарпаття надійшло повідомлення від місцевих мешканців села Дубрівка Ужгородського району про те, що на ґрунті в сухій меліоративній канаві (15х0,5 м.) на околиці даного населеного пункту видніються масляні плями.

Вчора в Ужгороді гуляла нечисть(ФОТОРЕПОРТАЖ)

Перший Парад нечисті пройшов в Ужгороді. Так молодь святкувала Хелловін.

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Сьогодні п’ятниця, 1 листопада. Перетворюйте буденні ранки у приємні миті прокидання. Нехай ароматна кава додає бадьорості, близькі радують своєю присутністю, а справи будуть легкими. Наприкінці робочого тижня думайте про щось позитивне – і воно обов’язково реалізується на вихідних. Смачного кавування й гармонійного ранку!

У Свалявському ліцеї відкрили нову газозварювальну майстерню

У четвер, 31 жовтня, відбулось урочисте відкриття газозварювальної майстерні у Свалявському професійному будівельному ліцеї. На заході були присутні голова Закарпатської облдержадміністрації Олександр Ледида, народний депутат України Михайло Ланьо, очільник Свалявської райдержадміністрації Іван Дрогобецький, педагоги та учні.

4-й спортмайданчик відкрито на Свалявщині

У четвер, 31 жовтня, очільник краю Олександр Ледида взяв участь   в урочистому відкритті нового спортивного майданчика у с. Керецьки, що на Свалявщині. На заході також були присутні народний депутат України Михайло Ланьо, керівник департаменту освіти і науки, молоді та молоді ОДА Маріанна Кляп, голова Свалявської РДА Іван Дрогобецький, педагоги та учні.

Державну нагороду від Президента України отримала Тетяна Паук

Відповідно до Указу Президента України за вагомий особистий внесок у реалізацію державної політики у сфері соціального захисту населення, забезпечення прав дітей і непрацездатних громадян похилого віку, високий професіоналізм та з нагоди Дня працівника соціальної сфери нагороджено орденом княгині Ольги III ступеня сестру-господарку Мукачівського психоневрологічного інтернату № 1 –   Паук Тетяну Мигалівну.


Управління інформаційної діяльності
              та комунікацій з громадськістю

Започаткувати й провадити власну справу – алгоритм дій, і що очікує на новостворених бізнесменів

В Україні спрощується не тільки процедура реєстрації суб’єктів господарської діяльності, а й витрата часу на сплату податків. Підтвердженням цього є опубліковане дослідження Світового банку.

Янукович звільнив главу Львівської ОДА   і призначив нового

Президент України Віктор Янукович підписав Указ №596/2013 про звільнення Віктора Шемчука з посади голови Львівської обласної державної адміністрації.

Українці вимирають найшвидше у світі

В Україні у перспективі до 2015 року очікується найвищий показник за скороченням населення. Такий прогноз міститься в доповіді Фонду ООН у сфері народонаселення (UNFPA).

Траса “Київ-Чоп” стане приватною?

Приватні компанії обслуговуватимуть найбільше українську трасу Київ-Чоп. Хоча поки що частині, що пролягає через Львівську область.

Туристичні перлини Закарпаття представили на міжнародній ярмарці

Делегація Закарпатської області   у середу, 30 жовтня взяла участь у відкритті   Міжнародного форуму індустрії туризму і гостинності, який проходить у Львові.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат