Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-03-28') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 23960, 20

Що розглядатимуть на сесії міськради

24 жовтня відбудеться чергове засідання сесії Ужгородської міської ради.

Місця, де можна буде придбати квіти на 1 листопада

До Дня вшанування пам’яті померлих будуть організовані міста для торгівлі квітами, свічками та іншою аналогічною продукцією.

Податкова нагадує: звіт "ЄСВ" відтепер треба подавати до органів Міндоходів

Вересневий звіт єдиного внеску подається уже не у пенсійний фонд, а   до органу доходів і зборів за місцем реєстрації по 21 жовтня включно!

Кредобанк видаватиме кредити за півгодини

«Кредобанк» запроваджує нові готівкові кредити з можливістю отримати рішення за 30 хвилин.  

Закарпатські силовики бігали, перетягували канат, стріляли з гвинтівки, грали у футбол (ФОТО)

ДСНСники посіли друге місце у змаганнях серед збірних силових структур області.

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Сьогодні середа, 16 жовтня. Запрограмовуйте хороший настрій вже зранку, сприймайте з легкістю навіть найважливіші справи. Нехай вдається все заплановане, ароматне кавування піднімає настрій вже зранку, а близькі оточують увагою   й турботою. Гарної середи й бадьорого ранку!

Чемпіонат Закарпаття. Вища ліга. «Метеор» влетів у золоті сторінки   Закарпаття (ДОПОВНЕНО)

У неділю 13 жовтня відбулись матчі передостаннього 17 туру у вищій закарпатській лізі. Господарі були дуже гостининними, двічі програли і тільки раз перемогли. Ще один двобій завершився несподіваною мировою, яка вплинула на загальну розстановку сил у дивізіоні. Гостиннішими ніж минулої неділі, місцеві клуби були тільки в 4-му та 14-му турах, коли віддали опонентам 9 очок.

За 8 місяців неповнолітні закарпатці скоїли 273 злочини

У вівторок, 15 жовтня, під керівництвом заступника голови ОДА Івана Качура відбулося засідання координаційної ради у справах дітей. На засіданні були присутні керівник обласної Служби у справах дітей   Світлана Якімеліна, керівники профільних управлінь, представники правоохоронних органів.

Соціолог Балоги також підтвердив, що більшість ужгородців за реконструкцію площі Народної

Хоч як брати Балоги намагаються створити скандал на порожньому місці, підбурюючи людей проти реконструкції площі Народної в Ужгороді, однак навіть їхній соціолог Віктор Пащенко сьогодні підтвердив, що більшість ужгородців виступають за реконструкцію.

В Ужгороді провели ромські слухання

У вівторок, 15 жовтня відбулися відкриті слухання на тему: «Роми Закарпаття – становище, досвід, аналіз проблем». У засіданні взяли участь, зокрема, заступник голови облдержадміністрації Іван Качур, голова Товариства ромів Закарпаття Йосип Адам, представники Міжнародного фонду «Відродження.

Чи будуть міняти закони заради однієї Тимошенко

Нині питання лікування та навіть звільнення Юлії Тимошенко є одним із головних на шляху до підписання Угоди про асоціацію між Україною та Європейським Союзом. Однак, одна справа політична доцільність і зовсім інша - правові підстави для здійснення дій стосовно особи що нині є засудженою.

Декану УжНУ суд виніс вирок:   5 років за хабарництво. Умовно

Добігла логічного завершення епопея з хабарництвом в УжНУ. Майже два роки тривав розгляд справи за звинуваченням Мирослави Фабіан в отриманні хабара.

В області відзначили 95-річчя Товариства Червоного Хреста

У вівторок, 15 жовтня відбулися урочистості з нагоди святкування 95-річчя Товариства Червоного Хреста України. У святкових заходах, що відбулися в Ужгороді, взяли участь заступник голови облдержадміністрації Іван Качур, директор Департаменту соціального захисту населення Віктор Мацола, голова Закарпатської обласної організації Товариства Червоного Хреста України Іванна Сабо.

Інтернів УжНУ профінансують з бюджету

11 жовтня в Кабінеті Міністрів України під головуванням віце-прем'єр-міністра К.І. Грищенка відбулося засідання робочої групи, в якому взяв участь і проректор з науково-педагогічної роботи Ужгородського національного університету, доктор медичних наук, професор Юрій Переста.

Олександр Ледида: Маємо дбати про дітей з функціональними обмеженнями та їх родини   ФОТО

          У вівторок, 15 жовтня, голова Закарпатської ОДА Олександр Ледида відвідав Обласний центр соціально-психологічної реабілітації дітей та молоді з функціональними   обмеженнями у м. Мукачево.

Учні села Гать отримали   власний спортмайданчик

У вівторок, 15 жовтня, нове міні-поле відкрили за участі керівника області Олександра Ледиди, голови Берегівської РДА Володимира Гулянича та голови райради Юрія Кноблоха.

Футбол, ЧС-2014. Україна — за Польщу

За тур до фінішу в групі «Н» все складається таким чином, що Україна і Англія вже забезпечили собі участь у стикових поєдинках ЧС-2014. Питання лише в тому, хто з них посяде перше місце і отримає пряму путівку до Бразилії. Команді Фоменко, що відстає від британців на одне очко, для цього потрібно перемагати в Сан-Марино і чекати від Польщі хоча би нічийного подарунка на «Уемблі».

Вчора православні і греко-католики святкували Покрови Пресвятої Богородиці

Свято Покрови Пресвятої Богородиці є одним із найбільших релігійних свят у християн і посідає почесне місце серед інших пошанованих свят на Україні. Культ Богоматері як покровительки нашого народу існує від княжих часів, а місто Ужгород завжди знаходилося під захистом, покровом Святої Богородиці.

В Ужгороді розпочинаються семінари, як побудувати гармонійний шлюб

На Закарпатті 17 жовтня вдруге стартує навчальний проект “Анатомія шлюбу”, що покликаний підняти рівень підготовленості в більшості своїй незаміжніх та неодружених мешканців Ужгорода до створення сім'ї . Перший сезон проекту тривав з квітня по липень і за словами організаторів виявився доволі успішним.

Прокуратура затримала закарпатського міліціонера, який збував наркотики

Працівника міліції затримано при збуті наркотичних засобів.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат