Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-03-29') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 24040, 20

В Ужгороді триває виставка творів пацієнтів з психічними розладами

В рамках відзначення Дня психічного здоров»я в Ужгороді відкрито виставку мистецьких робіт пацієнтів, які користуються медичною допомогою лікарів –психіатрів. Картини, вишивки, керамічні вироби, вірші та проза – далеко не повний перелік експонатів представлених талановитими закарпатцями. Проте, не кожна робота підписана повним прізвищем та ім»ям автора. Вдаєтся взнаки подеколи упереджене ставлення суспільства до людей, які зверталися по допомогу психіатра. І тому, дехто вважає за краще не оприлюднювати факт свого лікування, відтак й бере участь у виставці інкогніто.

ГУ Міндоходів у Закарпатській області: провадити власний бізнес буде легше

Верховна Рада України підтримала низку пропозицій Міністерства доходів і зборів, що полегшують умови ведення бізнесу в Україні. Відповідний законопроект №2054а “Про внесення змін до Податкового кодексу України щодо обліку та реєстрації платників податків” був прийнятий у першому читанні.

До паводків Закарпаття готове ФОТО

Можливості техніки та професіоналізм особового   складу   у четвер, 10 жовтня, закарпатські рятувальники демонстрували під час тактико-спеціальних   навчань Держслужби з надзвичайних ситуацій на Виноградівщині. За показовими виступами спостерігали очільник краю Олександр Ледида, головний рятувальник області Мирослав Щербей, голови районних адміністрацій, журналісти.

Футбол, ЧЗ. Визначення нового чемпіона з Іршави перенесено в Довге або Пістрялово

У неділю 6 жовтня відбулись матчі 16 туру чемпіонату Закарпаття серед клубів вищої ліги.

Футбол. "Говерла" зіграє товариський матч із "Дебреценом"

Сьогодні, 10 жовтня після кількаденної відпустки команда розпочне підготовку до наступного поєдинку з луцькою «Волинню».

Бокс. Леннокс Льюїс готовий повернутися на ринг заради бою з Кличком

Колишній абсолютний чемпіон світу в суперважкій вазі знаменитий британець Леннокс Льюїс в інтерв'ю Daily Mail заявив, що готовий повернутися на ринг для поєдинку з одним із братів Кличків.

За дев’ять місяців Чопська митниця Міндоходів пропустила понад 18 млн. тон вантажу

В січні-вересні 2013 року на Закарпатті експортно-імпортні операції здійснили 1 361 суб'єктів господарювання. Всього у Чопській митниці Міндоходів, відповідно до вимог наказу Міністерства фінансів України №634, взято на облік 2 093 осіб-учасників зовнішньоекономічних відносин, які здійснюють операції з товарами.

В Ужгородському районі бійці ДСНС врятували чоловіка, який впав у середину водонапірної   башти

10 жовтня о 01:30 в оперативно-рятувальну службу Закарпаття повідомили, що в селі Паладь Комарівці з висоти близько 30 метрів впав 35-річний місцевий мешканець.

У Закарпатті затримали трьох нелегалів з маленькою дівчинкою (ФОТО)

У рамках проведення заходів спрямованих на протидію нелегальній міграції, минулої доби прикордонники Чопського загону затримали чергову групу мігрантів, які прямували до ЄС.

Закарпатські прикордонники вилучили угорську авітвку з цигарками

Вчора, в обідню пору, в пункті пропуску для автомобільного сполучення “Дзвінкове”   прикордонники відділу “Горонглаб” Мукачівського загону в автомобілі марки “Ауді”, угорської реєстрації, під керуванням громадянина Угорщини знайшли схованку із цигарками.

ПАТ "Закарпатгаз" навчав школярів користуватися газом (ФОТО)

Працівники ПАТ «Закарпатгаз» провели заняття з учнями Шишлівської загальноосвітньої школи I-III ступенів.

В Ужгороді пройшов ляльковий парад, а самі ляльки продовжують своє свято (ФОТОРЕПОРТАЖ)

В Ужгороді проходить XIV Міжнародний фестиваль театрів ляльок "ІНТЕРЛЯЛЬКА - 2013".

У Закарпатській прокуратурі будуть кадрові зміни (ФОТО)

У прокуратурі Закарпатської області відбулося реформування слідчо-наглядових підрозділів.

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Сьогодні четвер, 10 жовтня. Улюблена ранкова кава неймовірно смакує, коли споглядати початок нового дня за вікном. Нехай близькі люди зігрівають турботою, а справи будуть необтяжливими. Успіх завжди поруч, потрібно лише не боятися помітити його легку ходу. Гарного вам четверга!

ГУ Міндоходів у Закарпатській області нагадує про терміни подання звітності з ЄСВ

Граничний термін подання звіту за вересень щодо сум нарахованого єдиного внеску 21 жовтня 2013 року.

На Перечинщині паління в ліжку чоловікові коштувало життя та знищеного житла

09 жовтня о 05:10 до оперативно-рятувальної служби Закарпаття надійшло повідомлення про пожежу в селі Туриця Перечинського району. На вулиці Центральній загорівся дерев’яний житловий будинок.

Більшість опитаних ужгородців підтримують оновлену Народну (ОПИТУВАННЯ)

Днями увагу ужгородців привернули події провокативної групи осіб, які мали на меті зашкодити реконструкції площі Народної, що проводилися у встановленому законом порядку.

В УжНУ провели міжнародну конференцію за участі представників 3 європейських країн (ФОТО)

На міжнародну конференцію в УжНУ з’їхалися представники трьох європейських країн.

Хлопець загинув у ДТП у Закарпатті

Відразу дві автопригоди, де потерпілими стали водії двоколісних транспортних засобів, трапилися ввечері 8 жовтня на дорогах Закарпаття. В одній із них загинула людина, в іншій водій утік з місця пригоди і його тепер розшукує міліція.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат