Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-04-25') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 24060, 20

Футбол, ЛЧ. "Баєр" — "Леверкузен". Анонс

Сьогодні відбудеться друга частина матчів третього туру Ліги чемпіонів.

Понад 50 спеціалістів оцінювали якість закарпатського вина

16-17 жовтня у м. Берегово на базі СП «Айсберг» проходив всеукраїнський захід – засідання Центральної галузевої дегустаційної комісії корпорації по виноградарству і виноробній промисловості «Укрвинпром». Головна тема засідання комісії - визначення якості української та іноземної виноробної продукції, яка пропонується споживачам в магазинах.  

У Ощадбанку у Закарпатті згоріли документація та техніка (ФОТО)

23 жовтня о 06:09   до рятувальників Тячівського району надійшло повідомлення про пожежу в приміщенні «Ощадбанку», що   в смт Тересва на вулиці Народній. До місця події негайно вирушили чергові варти 8-ї Державної пожежно-рятувальної частини та місцевої пожежної команди смт Тересва.

Прикордонники пояснили, чому не випустили за кордон 216 дітей (ФОТО)

За кілька днів українські школярі зможуть трішки перепочити від навчального процесу, адже починаються осінні канікули. Звичайно, місце їх проведення кожен обиратиме сам, але, не виключено, що знайдуться й ті, хто вирушить на кілька днів за кордон.

У Закарпатті святкують угорську революцію

Сьогодні наші сусіди – угорці відзначають 57 річницю революції і визвольної боротьби 1956 року.

Прокуратура через суд домоглася, аби закарпатське підприємство виплатило 70 тисяч гривень зарплати

Прокуратура Ужгорода, через суд домоглася виплати колективу ПАТ «Управління механізації будівництва» майже 70 тисяч гривень заборгованої зарплати.

Закарпатська влада пропонує зробити 1 листопада вихідним

Закарпатські підприємства можуть зробити 1 листопада вихідним.

Неофіційна найстаріша жителька Землі живе в Україні

Українка — найстарша жителька Землі, але про це не знають у Книзі рекордів Гіннесса. Катерина Козак на рік старша за ста п'ятнадцятилітню японку Місао Окаву, за життям якої стежить увесь світ.

Ряди "Єдиного Центру" на Закарпатті рідіють на очах!

Гроші мукачівського клану не взмозі утримати в партійних рядах навіть своїх перших прихильників...

Книга закарпатки Тайві Тум вийшла в Америці

У середу,   23 жовтня, об 11.00 в Ужгородському прес-клубі відбудеться прес-конференція італійської письменниці із закарпатським корінням Тайві Тум з нагоди виходу її 3-томної книги «Исповедь» в США.

В Ужгороді обіцяють створити центр моди європейського рівня

У середу,   23 жовтня, о 12.00 в Ужгородському прес-клубі відбудеться прес-конференція організаторів традиційного показу мод «Uzhgorod Fashion Day», що цього року матиме ряд особливостей та благодійну місію.

У Закарпатті продемонструють, як готують вино на сучасному обладнанні

У четвер,   24 жовтня, відбудеться виїзне засідання Ужгородського прес-клубу до Сваляви на тему «Розвиток виноградарства та виноробства у Карпатському регіоні».  

У Закарпатті представлять сад у вигляді календаря друїдів та багато незвичних цікавинок

У суботу,   26 жовтня, об 11.00 відбудеться виїзд Ужгородського прес-клубу на Перечинщину, де цього дня проходитиме урочисте відкриття першої черги реконструкції парка Шенборна в урочищі Воєводино, який незабаром має стати однією з найпривабливіших туристичних родзинок Закарпаття.

На Закарпаття приїжджає Національний академічний театр ім. Лесі Українки

З 15 до 17 листопада 2013 року на сцені Закарпатського обласного українського музично-драматичного театру ім. братів Юрія-Августина і Євгенія Шерегіїв відбудуться ГАСТРОЛІ Національного академічного театру російської драми ім. Лесі Українки (м. Київ).

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Сьогодні середа, 23 жовтня. Прокидайтеся в доброму гуморі й створюйте гармонію навколо себе. Нехай ранкова прохолода бадьорить, а гаряча кава створює затишок і наповнює ароматом вашу оселю. Корисних справ, їхнього швидкого виконання. І не забувайте, що сьогодні екватор тижня, отже, час подумати про вихідні. Гарної середи!

“Іван Сила”:   чи перемогла у фільмі правда?

З ім’ям легендарного русинського силача Івана Фірцака я знайома ще з маленького віку. На Закарпатті й досі побутує вислів: о, він сильний, як Кротон-Фірцак! Моя прабабця аплодувала його виступам у Сваляві, які богатир проводив разом з родиною майже у кожному населеному пункті Закарпаття, повернувшись з-за кордону на рідну землю. Напевно, не було такої людини в цім краю, котра б не знала про Кротона чи не поважала – усі любили та шанували Івана Федоровича.

Закарпаття у трійці найменш криміналізованих регіонів України

У понеділок, 21 жовтня, прес-конференцію для головних редакторів провідних ЗМІ Закарпаття провів начальник УМВС України в Закарпатській області генерал-майор міліції Василь Варцаба.

До сторіччя з дня народження видатного закарпатського митця Василя Свиди

Сьогодні, 22 жовтня відбулося урочисте відкриття меморіальної дошки славетному закарпатцю -скульптору, різьбяру, громадському та культурному діячеві, народному художнику України, лауреату Національної премії ім.Т.Г.Шевченка Василю Івановичу Свиді   з нагоди відзначення його 100-річчя від дня народження.

Консультаційний центр рятувальної служби надає інформаційну допомогу закарпатцям

На початку вересня в Ужгороді   при Управлінні Державної служби України з надзвичайних ситуацій відкрився Консультаційний центр, основною метою якого є налагодження тісної співпраці з краянами.

Мотоспорт. Закарпатські мотоциклісти перемогли на Кубку України з мотокросу

Змагання проходили цими вихідними, 19 та 20 жовтня, у Києві. Позмагатися за звання кращих приїхало близько 120 спортсменів із усієї країни. Серед них – і 17 мотоциклістів із Закарпаття.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат