На Закарпатті - 583 захисні споруди

admin 29.01.2015 12:45 ПОДІЇ

Території області мають активізувати роботу з інвентаризації захисних споруд.

«Станом на 20 січня п.р. до фонду захисних споруд цивільного захисту області включено 583 об’єкта, з них 109 сховищ та 474 протирадіаційних укриттів (ПРУ). Забезпеченість краян захисними спорудами цивільного захисту складає 88,7%», - поінформував завідувач відділу з питань цивільного захисту облдержадміністрації Віктор Буришин.
У свою чергу заступник начальника управління з організації запобігання надзвичайним ситуаціям та заходів цивільного захисту УДСНС області Андрій Сікора зазначив: «На початок 2015 року стовідсотково здійснені комплексні перевірки на тих спорудах, які підлягають технічній інвентаризації. Зокрема, проінвентаризовано 258 захисних споруд, як об’єктів нерухомого майна, що складає 44,2% від загальної кількості».
Він також наголосив: «Провести належну інвентаризацію захисних споруд вкрай важливо, адже тільки таким чином кожний населений пункт належно контролюватиме їх наявність, фактичний стан, утримання та експлуатацію. Під час технічної інвентаризації встановлюється рівень готовності захисних споруд до використання за призначенням, водночас забороняється їх хаотична реконструкція та переобладнання».

Чиновникам доручили активізувати проботу з підготовки захисних споруд, - передає управлінні інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю   ОДА.

admin

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат