Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-04-19') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 24160, 20

Тадиційно Воловеччина вшанувала пам’ять славних земляків спортивними турнірами

Минулої неділі у селищі Жденієво, що на Воловеччині було велелюдно. Тут проходили традиційні районні футбольний та волейбольний кубкові турніри пам’яті славних синів цього Верховинського краю - першого майстра спорту з футболу Василя Щербея та воїна-афганця Віталія Русина.

Аржевітін презентував монументальну працю про Карпатську Україну(ФОТО)

11 жовтня в Ужгородському прес-клубі відбулася презентація науково-документального видання «Карпатська Україна: епоха в добі». Книжка – перша із проекту (задумана як тритомник) закарпатця Станіслава Аржевітіна, дослідника, доктора економічних наук, депутата двох скликань ВРУ.

«Метеор» — Чемпіон Закарпаття-2013

У неділю відбулися 17-й та 20-й тури у Вищій та Першій лігах ЧЗ. За тур до завершення змагань у Вищій лізі "Метеор" гарантував собі перше місце в турнірній таблиці, перемігши на виїзді "Боржаву". Вперше команда із Пістрялова здобуває цей титул.

Перший колективний забіг Night Run стартував в Ужгороді(ФОТО)

У неділю відбувся перший колективний забіг Night Run.

300 тисяч від європейського гранту поділять між собою Ужгород і Мукачеве  

Про це повідомляє Йосип Галайда, директор берегівського підприємства «Водоканал Карпатвіз», учасник міжнародної науково-практичної конференції, яка проходила в рамках євроінтеграції на досвіді роботи водопровідно-каналізаційного господарства ЗАТ «Ніршийгвіз».

Гандбол. "Карпати" перемагають "Жальгіріс" і проходять до наступного раунду Кубка ЄГФ

Ужгородські "Карпати" і в матчі у відповідь перемогли каунаський "Жальгіріс" 42:27. Поэдинок проходив у Каунасі.

Футбол. «Говерла» перемагає «Дебрецен»

В рамках підготовки до матчу з луцькою "Волинню" ужгородці провели контрольний матч з бронзовим призером угорського чемпіонату   СК "Дебрецен". У напруженому матчі наша команда зуміла здолати господарів поля, завдяки єдиному м"ячу Віталія Балашова, який він забив на 20 хвилині з пенальті.

В УжгородІ на пожежі загинули двоє людей

14 жовтня о 08:10 до служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу в приватному житловому будинку на вулиці Богомольця, що в обласному центрі.   За викликом відразу було направлено   бійців чергової варти 14-ї Державної пожежно-рятувальної частини.

Травмований турист з Росії загубився у Закарпатті

На вихідних поблизу Мукачева під час проходження туристичного маршруту мешканець м. Орел Російської федерації травмував собі ногу.

У сквері біля ректорату УжНУ ростимуть тюльпани (ФОТО)

У суботу, 12 жовтня, студенти УжНУ висадили тюльпани в ужгородському сквері святої Тетяни.

Внески ужгородців до ПФУ перейдуть на рахунки Міндоходів

Переплата по ЄСВ перейде в Міндоходів автоматично.

Двоє людей загинули у ДТП у Закарпатті (ФОТО)

У дорожньо-транспортній пригоді на автодорозі Київ-Чоп двоє людей загинуло, ще четверо зазнали травм.

Прокуратура перевіряє, чому закарпатці перекрили дорогу

Прокуратура Закарпатської області організувала проведення перевірок на ДП «Закарпатському облавтодорі» та Іршавській РДА через невжиття заходів щодо ремонту доріг.

Представники міністерств їдуть у Закарпаття оцінювати вино

У четвер,   17 жовтня, на базі СП «Айсберг» проходитиме всеукраїнський захід – засідання Центральної галузевої дегустаційної комісії корпорації «Укрвинпром».

Закарпатські лікарі бігали, перетягували канат, грали у більярд, плавали й грали у шахи (ФОТО)

У суботу, 12 вересня, на ужгородському стадіоні «Авангард» пройшла ХІІІ обласна спартакіада медиків Закарпаття, яка зібрала понад 1100 спортсменів з усіх куточків краю.

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Сьогодні понеділок 14 жовтня. Нехай ваш тиждень стартує швидко й позитивно. Сприймайте світ яким він є, смакуйте улюбленою кавою. Успіх обов’язково знайде вас на початку цього дня. Смачного кавування й корисних справ сьогодні!

Як Балога переадресував злочин

Цього тижня вже остаточно стало зрозуміло, хто є головним провокатором щодо площі Народної в Ужгороді. Якщо ще раніше голова облради Іван Балога та його приплічники не бажали світитися за цією темою, то цього разу виступили відкрито. Зокрема Іван Балога розповсюдив свою заяву щодо Народної, яка скидалася на «марення божевільного».

Міжнародний турнір з художньої гімнастики стартував на Закарпатті

Привітати юних спортсменок прийшли, зокрема, Міністр екології та природних ресурсів України Олег Проскуряков та голова Закарпатської ОДА Олександр Ледида.

У закарпатських школах встановлять «бокси» для збору батарейок

Про це розповів голова Закарпатської ОДА Олександр Ледида під час спілкування з журналістами у п’ятницю, 11 жовтня:

Олег ПРОСКУРЯКОВ: Зробимо все для того, щоб забруднений ґрунт із Закарпаття було вивезено

Так, прокоментував запитання закарпатських журналістів Міністр екології та природних ресурсів України Олег Проскуряков стосовно можливості утилізації забруднених пестицидами ґрунтів у селі Рокосово, що на Хустщині.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат