Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-04-28') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 24180, 20

Кліп про закарпатських наречених знімали на 10 камер (ФОТО, ВІДЕО)

В Ужгородському прес-клубі відбулася презентація музичного відеокліпу, відзнятого на VI Параді наречених в Ужгороді.

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

На календарі четвер, 17 жовтня. Зважайте на час і не розгубіться у прийнятті важливих рішень. Нехай робочий день має вдалий початок і буде наповнений корисними справами так, як ваша чашечка - улюбленою кавою. Додавайте до ранкового настрою гарних співрозмовників, і гайда працювати! Гарного дня!

Эксперт: «В реванше Кличко нокаутирует Поветкина за три раунда»

Первый тренер Александра Усика Сергей Лапин в интервью газете «Экспресс» поделился своими впечатлениями от боя Владимира Кличко с Александром Поветкиным и выразил уверенность в том, что в матче-реванше, если такой состоится, Кличко нокаутирует Поветкина в первых трех раундах.

На Закарпатті в спартакіаді серед правоохоронних органів   УСБУ вибороло «бронзу»

15 жовтня на стадіоні «Аванград» Закарпатська обласна організація фізкультурно-спортивного товариства «Динамо» України провела спартакіаду серед правоохоронних органів.

Олександр Ледида: Завдяки переходу на автономне опалення область зекономила більше 405 млн. грн.

В області   відсутня заборгованість за газ та теплову енергію

          Про результати впровадження програми оптимізації теплопостачання та підготовку до опалювального сезону 2013-2014 голова Закарпатської ОДА Олександр Ледида доповів Президенту України та членам Кабміну на засіданні Ради регіонів 16 жовтня.

Закарпаття визнали найбільш енергоефективним регіоном України

16 жовтня в Києві на Форумі з альтернативної енергетики та енергоефективності були представлені результати рейтингу енергоефективності України (Ukrainian Energy Index 2013), в якому Закарпатська область посіла перше місце.

Найстарішій пивоварні України виповнилося 298 років!

14 жовтня 2013 року Львівська пивоварня, яка з давніх часів є одним із головних символів міста Лева, відсвяткувала свій День народження. Цьогоріч найдавнішій броварні України виповнилося 298 років.

Фірма Ахметова назвала Закарпаття найбільш енергоефективною областю

Підконтрольна найбагатшій людині України Рінату Ахметову компанія СКМ представила третій випуск рейтингу енергоефективності областей України Ukrainian Energy Index (UEI-2013).

Закарпатець переміг у гирьовому спорті у Греції (ФОТО)

У місті Лутракі (Греція) пройшов чемпіонат світу з гирьового спорту, в якому у складі збірної команди України взяв участь аспірант денної форми навчання факультету здоров’я людини УжНУ   Василь Потокій.

Закарпатських роботодавців притягнуть до кримінальної відповідальності за невиплату зарплатні

Нещодавно Територіальна державна інспекція з питань праці у Закарпатській області   підвела підсумки   службової   діяльності   за дев’ять місяців поточного року.

Що розглядатимуть на сесії міськради

24 жовтня відбудеться чергове засідання сесії Ужгородської міської ради.

Місця, де можна буде придбати квіти на 1 листопада

До Дня вшанування пам’яті померлих будуть організовані міста для торгівлі квітами, свічками та іншою аналогічною продукцією.

Податкова нагадує: звіт "ЄСВ" відтепер треба подавати до органів Міндоходів

Вересневий звіт єдиного внеску подається уже не у пенсійний фонд, а   до органу доходів і зборів за місцем реєстрації по 21 жовтня включно!

Кредобанк видаватиме кредити за півгодини

«Кредобанк» запроваджує нові готівкові кредити з можливістю отримати рішення за 30 хвилин.  

Закарпатські силовики бігали, перетягували канат, стріляли з гвинтівки, грали у футбол (ФОТО)

ДСНСники посіли друге місце у змаганнях серед збірних силових структур області.

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Сьогодні середа, 16 жовтня. Запрограмовуйте хороший настрій вже зранку, сприймайте з легкістю навіть найважливіші справи. Нехай вдається все заплановане, ароматне кавування піднімає настрій вже зранку, а близькі оточують увагою   й турботою. Гарної середи й бадьорого ранку!

Чемпіонат Закарпаття. Вища ліга. «Метеор» влетів у золоті сторінки   Закарпаття (ДОПОВНЕНО)

У неділю 13 жовтня відбулись матчі передостаннього 17 туру у вищій закарпатській лізі. Господарі були дуже гостининними, двічі програли і тільки раз перемогли. Ще один двобій завершився несподіваною мировою, яка вплинула на загальну розстановку сил у дивізіоні. Гостиннішими ніж минулої неділі, місцеві клуби були тільки в 4-му та 14-му турах, коли віддали опонентам 9 очок.

За 8 місяців неповнолітні закарпатці скоїли 273 злочини

У вівторок, 15 жовтня, під керівництвом заступника голови ОДА Івана Качура відбулося засідання координаційної ради у справах дітей. На засіданні були присутні керівник обласної Служби у справах дітей   Світлана Якімеліна, керівники профільних управлінь, представники правоохоронних органів.

Соціолог Балоги також підтвердив, що більшість ужгородців за реконструкцію площі Народної

Хоч як брати Балоги намагаються створити скандал на порожньому місці, підбурюючи людей проти реконструкції площі Народної в Ужгороді, однак навіть їхній соціолог Віктор Пащенко сьогодні підтвердив, що більшість ужгородців виступають за реконструкцію.

В Ужгороді провели ромські слухання

У вівторок, 15 жовтня відбулися відкриті слухання на тему: «Роми Закарпаття – становище, досвід, аналіз проблем». У засіданні взяли участь, зокрема, заступник голови облдержадміністрації Іван Качур, голова Товариства ромів Закарпаття Йосип Адам, представники Міжнародного фонду «Відродження.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат