Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-05-10') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 24280, 20

В Ужгороді провели ромські слухання

У вівторок, 15 жовтня відбулися відкриті слухання на тему: «Роми Закарпаття – становище, досвід, аналіз проблем». У засіданні взяли участь, зокрема, заступник голови облдержадміністрації Іван Качур, голова Товариства ромів Закарпаття Йосип Адам, представники Міжнародного фонду «Відродження.

Чи будуть міняти закони заради однієї Тимошенко

Нині питання лікування та навіть звільнення Юлії Тимошенко є одним із головних на шляху до підписання Угоди про асоціацію між Україною та Європейським Союзом. Однак, одна справа політична доцільність і зовсім інша - правові підстави для здійснення дій стосовно особи що нині є засудженою.

Декану УжНУ суд виніс вирок:   5 років за хабарництво. Умовно

Добігла логічного завершення епопея з хабарництвом в УжНУ. Майже два роки тривав розгляд справи за звинуваченням Мирослави Фабіан в отриманні хабара.

В області відзначили 95-річчя Товариства Червоного Хреста

У вівторок, 15 жовтня відбулися урочистості з нагоди святкування 95-річчя Товариства Червоного Хреста України. У святкових заходах, що відбулися в Ужгороді, взяли участь заступник голови облдержадміністрації Іван Качур, директор Департаменту соціального захисту населення Віктор Мацола, голова Закарпатської обласної організації Товариства Червоного Хреста України Іванна Сабо.

Інтернів УжНУ профінансують з бюджету

11 жовтня в Кабінеті Міністрів України під головуванням віце-прем'єр-міністра К.І. Грищенка відбулося засідання робочої групи, в якому взяв участь і проректор з науково-педагогічної роботи Ужгородського національного університету, доктор медичних наук, професор Юрій Переста.

Олександр Ледида: Маємо дбати про дітей з функціональними обмеженнями та їх родини   ФОТО

          У вівторок, 15 жовтня, голова Закарпатської ОДА Олександр Ледида відвідав Обласний центр соціально-психологічної реабілітації дітей та молоді з функціональними   обмеженнями у м. Мукачево.

Учні села Гать отримали   власний спортмайданчик

У вівторок, 15 жовтня, нове міні-поле відкрили за участі керівника області Олександра Ледиди, голови Берегівської РДА Володимира Гулянича та голови райради Юрія Кноблоха.

Футбол, ЧС-2014. Україна — за Польщу

За тур до фінішу в групі «Н» все складається таким чином, що Україна і Англія вже забезпечили собі участь у стикових поєдинках ЧС-2014. Питання лише в тому, хто з них посяде перше місце і отримає пряму путівку до Бразилії. Команді Фоменко, що відстає від британців на одне очко, для цього потрібно перемагати в Сан-Марино і чекати від Польщі хоча би нічийного подарунка на «Уемблі».

Вчора православні і греко-католики святкували Покрови Пресвятої Богородиці

Свято Покрови Пресвятої Богородиці є одним із найбільших релігійних свят у християн і посідає почесне місце серед інших пошанованих свят на Україні. Культ Богоматері як покровительки нашого народу існує від княжих часів, а місто Ужгород завжди знаходилося під захистом, покровом Святої Богородиці.

В Ужгороді розпочинаються семінари, як побудувати гармонійний шлюб

На Закарпатті 17 жовтня вдруге стартує навчальний проект “Анатомія шлюбу”, що покликаний підняти рівень підготовленості в більшості своїй незаміжніх та неодружених мешканців Ужгорода до створення сім'ї . Перший сезон проекту тривав з квітня по липень і за словами організаторів виявився доволі успішним.

Прокуратура затримала закарпатського міліціонера, який збував наркотики

Працівника міліції затримано при збуті наркотичних засобів.

В Ужгороді затримали чиновника Ужгородської міськраді на 600 доларів хабаря (ДОПОВНЕНО)

Працівники Закарпатської прокуратури області при одержанні 600 дол. неправомірної вигоди затримали чиновника з Ужгородської міськради - в.о. начальника управління містобудівного комплексу та земельних ресурсів Ужгородської міської ради Леоніда Самсонова.

Ужгородських перукарів запрошують взяти участь у конкурсі

14-15 листопада Український союз об"єднань, підприємств і організацій побутового обслуговування населення та компанія "ЕкспоЮгСервіс" проводять ХУІ Всеукраїнський чемпіонат з перукарського мистецтва "Чарівна зачіска 2013" в м.Одеса - повідомляє Ужгородська міськрада.

У Берегові через сміття й пожежу припинили навчання у школі (ФОТО)

Вчора, 14 жовтня, о 13:20 берегівським рятувальникам надійшло повідомлення, що на вулиці Шевченка в районному центрі горить   місцева школа І-ІІ ст.

Цього року закарпатці заплатили податків на 22 мільйони більше

Закарпатські «спрощенці» сплатили до бюджету майже 86 млн. грн.

Закарпатців вчитимуть відрізняти кохання від закоханості

В Ужгороді розпочинаються семінари про те, як побудувати гармонійний шлюб.

В Ужгороді пройде чемпіонат з бодібілдингу та фітнесу

У вівторок, 15 жовтня, о 15.00 у прес-центрі «Закарпатської Правди» відбудеться прес-конференція на тему: «Проведення Відкритого чемпіонату Закарпатської області з бодібілдингу та фітнесу».

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

На календарі вівторок, 15 жовтня. Середина осені обов’язково принесе позитивні емоції, якщо сьогоднішній ранок розпочати з чашечки ароматної кави. Нехай ваш настрій протягом дня визначають лише приємні співрозмовники, а всі справи мають швидке й успішне завершення. Бадьорого прокидання!

Закарпатців просять сприяти у розшуку осіб

Слідчим відділом Управління СБ України в Закарпатській області розшукується четверо осіб, яких підозрюють у злочинних діях.

У Філармонії пройдуть концерти «Образи Срібної землі» та «Musica incognita»

Закарпатська обласна філармонія запрошує на концерти ХІІІ Фестивалю класичної та сучасної музики «Музичне сузір’я Закарпаття»!

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат