Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-04-27') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 24340, 20

Активісти на альтернативне Свято Ужгорода зроблять ремонт набережної території міста

У рамках святкування альтернативного Дня міста в Ужгороді пройде акція облагородження набережної території міста у сквері ім. Масарика.

65% закарпатських ромів-першокласників не закінчують школу

1-2 жовтня на Закарпатті відбулося виїзне засідання Комітету ВРУ з питань прав людини, національних меншин і міжнаціональних відносин.

Закарпатські міграційники вчилися кадровому менеджменту (ФОТО)

В Ужгороді в ГУДМС України в Закарпатській області співробітники управління державної служби Головного управління державної служби України в   області аналізували стан організаційно-кадрової роботи установи.

Крик душі Ужгородської міськради до місцевих водіїв (ФОТО)

"Вуличний егоїзм. Водії на Швабській паркуються, порушуючи правила й заважаючи пішоходом та іншим учасникам дорожнього руху", - йдеться у повідомленнні Ужгородської міськради.

Ужгородців готуватимуть до шлюбу і вчитимуть, як у ньому виживати

В Ужгородському прес-клубі відбулося засідання, головною темою якого стала реалізація в Ужгороді освітніх проектів, які покликані підняти рівень підготовленості в більшості своїй незаміжніх та неодружених мешканців до створення сім'ї.

Ужгородська влада вважає, що у школах та лікарнях тепло (ФОТО)

В Ужгородській дитячій лікарні, в міському перинатальному центрі, освітніх закладах міста температура тримається в межах норми й на сполох бити немає жодних підстав.

На "Дорогу життя" влада виділила 300 тисяч гривень (ФОТО)

«Дорога життя» відсвяткувала 14-річчя.          

30% з усіх безплідних пар мають "психологічне безпліддя" (ФОТО)

В Ужгородському прес-клубі відбулося засідання на тему «Психологічні, соціальні та інші бар’єри у сфері планування сім’ї».

В Ужгороді пройде свято танцю

Закарпатський обласний палац дитячої та юнацької творчості запрошує на міжнародний конкурс дитячої та юнацької хореографії «ПАДІЮН – Євро-Данс 2013».

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Сьогодні п’ятниця, 4 жовтня. В останній день робочого тижня завжди хочеться пришвидшити події. Rionews бажає успішного й легкого вирішення навіть найскладніших справ. Прокидайтеся з ароматом свіжозвареної кави, і нехай ваш ранок буде добрим і затишним. Корисного відпочинку на вихідних і гармонії вже з сьогоднішнього ранку!

Освітяни краю отримали премію ім. А. Волошина

У четвер, 3 жовтня, в Ужгороді відбулись урочистості до Дня працівників освіти. Привітали освітян особисто очільник області Олександр Ледида та заступник голови облради Андрій Сербайло.

Пауерліфтинг. На Чемпіонаті України закарпатці здобули три золота й перемогли у командному заліку

У приміщенні Мукачівського драмтеатру пройшов чемпіонат України з пауерліфтингу в класичному жимі лежачи серед чоловіків і жінок, де атлети змагались без застосування спеціальної екіпіровки. У турнірі взяли участь і 17 закарпатських спортсменів, семеро з яких здобули медалі різного ґатунку.

Закарпатські рятувальники підписали декларацію з польськими колегами

Взаємозв'язок між сусідніми державами в умовах сьогодення є дуже актуальним, адже будь-які природні або техногенні аварії та катастрофи, що виникають на території окремої країни, можуть вплинути і на сусідні та навіть дуже віддалені країни та регіони. Саме тому питання співробітництва та взаємної допомоги є вкрай важливими для оперативно-рятувальної служби Закарпаття.

Закарпатські аптеки порушували процедуру закупівлі ліків

Закарпатське обласне територіальне відділення Антимонопольного комітету України розпочало розгляд справи за виявленими ознаками порушення під час проведення процедури закупівлі ліків (сполук гетероциклічних та сульфамідів) за державні кошти.

Мер Ужгорода Погорєлов "відчитав" Каспєрова за ями

Розриття необхідно виконувати по технології, а не рити ями аби як, - вважає мер Ужгорода.

Виконком Ужгородської міськради: кільком родинам встановлять автономне опалення

Автономне опалення встановлять ще кільком соціально не захищеним мешканцям Ужгорода.

Завтра на Закарпатті перебуватиме міністр доходів і зборів Клименко

4 жовтня у рамках робочого візиту на Закарпаття Міністр доходів і зборів України Олександр Клименко відвідає пункт пропуску на українсько-угорському кордоні «Чоп-Захонь», де ознайомиться з роботою технічних засобів митного та прикордонного контролю.  

Рятувальники визволяли закарпатця з вантажівки після ДТП (ФОТО)

Воловецький район: з розкуроченої вантажівки водія визволяли місцеві рятувальники.

Бібліотека також влаштувала День Ужгорода

Цими днями наше місто   святкувало 1120 річницю. Бібліотека-філія №2 (вул.8-го березня,19), як культурно-освітній заклад   не була осторонь цих святкувань.  

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Сьогодні 3 жовтня четвер. Досягайте успіху за будь-яких обставин і не зупиняйтеся перед невдачами. Ранкова кава обов’язково подарує натхнення на новий день і зарядить бадьорістю ваш організм. Прокидайтеся в доброму гуморі й запам’ятовуйте лише хороші миті життя. Гарного четверга!

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат