Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-04-28') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 24360, 20

Дороги місцевого значення передають на баланс області

Засідання робочої групи по передачі доріг місцевого значення до сфери управління ОДА під керівництвом першого заступника керівника краю Ігоря Свища відбулося у середу, 2 жовтня.

Місцеві бюджети Берегівщини додатково поповнюються від проведення фестивалів

Одним із таких додаткових джерел надходжень є туристичний збір, що сплачується суб’єктами господарювання, які працюють у туристично-рекреаційній та суміжних галузях. У Берегівській ОДПІ обліковуються 23 платники туристичного збору, з яких 3 – юридичні особи, 20 – фізичні особи-підприємці. З початку року ними сплачено до місцевих бюджетів 16 тис. грн. збору.

В Рахівському районі право на відпустку використали майже 70 підприємців

Саме стільки платників єдиного податку першої та другої груп району вирішили скористатись правом на відпустку з початку 2013 року.

В в усіх регіонах проведуть спільні навчання рятувальників та комунальних служб

Віце-прем’єр-міністр Олександр Вілкул як Голова Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій дав доручення про проведення у жовтні спільних навчань Державної служби із надзвичайних ситуацій (ДСНС) та житлово-комунальних служб у Києві та у всіх регіонах. Метою навчання є відпрацювання взаємодії у разі виникнення надзвичайних ситуацій у осінньо-зимовий період.

На Закарпатті найвищий рівень оплати спожитого газу

Нещодавно було оприлюднено загальнодержавну оцінку результатів діяльності регіонів України за підсумками І півріччя 2013 року. За її підсумками Закарпатська область посіла 23-тє місце серед 27 областей і міст держави. «Час Закарпаття» звернувся до Департаменту економічного розвитку та торгівлі ОДА стосовно детальнішого роз’яснення загальнодержавної оцінки.

Олександр Ледида наполягає, щоб кожен район в Закарпатті   забезпечили паливними дровами


  У середу, 2 жовтня, під керівництвом голови ОДА Олександра Ледиди відбулася нарада з головами райдержадміністрацій.

  На порядку денному – кілька питань, зокрема, стосовно рейтингу районів за підсумками роботи у цьому році, відкриття центрів адміністративних послуг, облаштування внутрішніми вбиральнями навчальних закладів краю та підготовку до роботи у осінньо-зимовий період.

В Ужгороді в гості до місцевих рятувальників завітали майбутні лісівники (ФОТО)

2 жовтня студенти третього курсу географічного факультету Ужгородського національного університету разом зі своїм наставником Феліксом Гербутом відвідали 14-у Державну пожежно-рятувальну частину першого державного пожежно-рятувального загону Управління ДСНС   України у Закарпатській області, що на вулиці Болгарській в Ужгороді.

Фехтування. Закарпатські рапіристки перемогли на юніорському ЧУ

21—29 жовтня у Миколаєві проходив Чемпіонат України серед юніорів.

Ринок у Виноградові від знищення врятували місцеві вогнеборці

1 жовтня о 16:51 на службу «101» міста Виноградів повідомили, що на вулиці Шевченка горить місцевий ринок. На місце події поспішили вогнеборці   6-ї Державної пожежно-рятувальної частини.

Закарпаття зацікавлене у розбудові прикордонної інфраструктури з Румунією

У середу, 2 жовтня, голова Закарпатської облдержадміністрації Олександр Ледида зустрівся із Генеральним консулом Румунії в Чернівцях Елеонорою Молдован. На зустрічі були присутні також начальник управління зовнішньоекономічних зв'язків, інвестицій та транскордонного співробітництва Михайло Бізіля та представники дипломатичних установ Румунії.

ДТП у Воловці: водія з автівки визволяли рятувальники (ФОТО)

01 жовтня о 16:20 до оперативно-рятувальної служби Закарпаття надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду на автошляху державного значення Київ-Чоп. Біля села Абранка Воловецького району водій вантажного автомобіля «Івеко - Єврокар» не впорався з керуванням та з’їхав у кювет завглибшки близько 10 метрів. Унаслідок цього керманич великоваговика, 30-річний мукачівець, отримав політравми різного ступеня важкості.

Закарпатські митники вилучили цигарки з потяга (ФОТО)

Виявлення цигарок відбулося на ділянці митного контролю блок-пост «Дружба 3 км».

У Тереблі вже майже готові школа, садочок та житлові будинки

У вівторок, 1 жовтня, перший заступник голови Закарпатської ОДА Ігор Свищо відвідав будівництво житлового мікрорайону у селі Теребля, Тячівського району.

У Закарпатті створили організацію, яка захищатиме права пацієнтів

У середу,   2 жовтня, об 11.00 в Ужгородському прес-клубі відбудеться прес-конференція, головною темою якої стане створення на Закарпатті Раді захисту прав пацієнтів та лікарів на Закарпатті.

Закарпатська прокуратура спростовує, що міліція приховала ДТП за участі прокурора

Вчора, 1 жовтня на одному із закарпатських Інтернет-ресурсів з`явилася інформація анонімного характеру під назвою «Закарпатська міліція приховала ДТП за участі прокурора?».

Закарпатські комунальники заплятять півмільйона гривень за завдану шкоду

За порушення природоохоронного законодавства Солотвинське комунальне підприємство зобов"язано сплатити півмільйона гривень шкоди.

Всеукраїнські дослідження показали, що мер Ужгорода Погорєлов найменш публічний

Ужгород має найнижчий індекс публічності   (32 %) і перебуває на 11 місці з 11 обласних центрів, де проводилося Всеукраїнське вимірювання Індексу публічності місцевого самоврядування. Результати дослідження презентував координатор проекту ГМ ОПОРА в Закарпатській області Святослав Бабіля під час засідання Ужгородського прес-клубу.  

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

На календарі середа, 2 жовтня. Нехай все те, що є навколо, надихає на корисні справи й гармонійний початок нового дня. Прокидайтеся з ароматом свіжозвареної вави й запам’ятовуйте лише позитивні миті. Вдалого дня й швидкого успіху!

Авіарейс "Ужгород-Прага" вже апробували(ФОТО)

Сьогодні з Ужгорода стартував перший авіарейс "Ужгород-Прага".

Нардеп Іван Бушко попросив Комітет відновити історичну справедливість щодо русинів

В Ужгороді відбулося виїзне засідання Комітету Верховної Ради України з питань прав людини, національних меншин і міжнаціональних відносин.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат