Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-04-28') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 24460, 20

Закарпатці сплатили 19,5 млн. грн. акцизного податку

Акциз забезпечив в Закарпатській області майже 4% доходів зі сплачених усіх податків, зборів і платежів до держбюджету. Акцизний податок займає третє місце за податковими надходженнями до державного бюджету після податку на додану вартість та податку на прибуток.

Володимир Рибак відвідав митний пост "Ужгород"

З робочим візитом на Закарпатті перебуває Голова Верховної Ради України Володимир Рибак. Перший пункт поїздки – міжнародний автомобільний пункт пропуску «Ужгород», на кордоні зі Словацькою Республікою. Керівника Верховної Ради супроводжували голова Закарпатської ОДА Олександр Ледида та начальник Головного управління Міндоходів у Закарпатській області Василь Іванчо.

Чопська митниця Міндоходів: заміна кузовного номеру – причина вилучення авто вартістю понад 500 тися

Це вже другий випадок за останні кілька днів. Вчора Головне управління Міндоходів повідомляло, що працівниками Чопської митниці Міндоходів у митному пункті пропуску «Дяково» припинено спробу громадянина Казахстану перемістити через митний кордон України легковий автомобіль марки «BMW X6 XDRIVE35I» 2009 року випуску з порушенням митного законодавства, надавши інспекторам неправдиві відомості щодо ідентифікаційного номера кузова транспортного засобу.

Голова ВРУ Рибак без Балоги в Ужгороді почував себе комфортно

Сьогодні в області з офіційним візитом перебуває голова Верховної Ради України Володимир Рибак.

В Ужгороді обікрали кафедральний собор

Настоятель собору помітив, що з храму пропала скринька з грошима.

3000 авто виготовить закарпатський "Єврокар" до кінця року (ФОТО)

19 вересня 2013 року о 16.30 на заводі «Єврокар» розпочали виробництво нової моделі SKODA Octavia третього покоління у кузові Combi. Новинка, лише кілька місяців тому презентована компанією SKODA, вже присутня і у лінійці провідного автовиробника України.

Ужгородці зможуть швидше одержувати інформацію та дозвільні документи від влади в одному офісі

Центр надання адміністративних послуг (ЦНАП) — створений Ужгродською міською радою відповідно до вимог Закону України «Про адміністративні послуги».

Міндоходів публічно відзвітує перед платниками податків

На початку наступного року Міністерство доходів і зборів України планує презентувати громадськості публічний звіт про результати своєї діяльності за підсумками 2013 року.

У Перечині горіла чергова автівка

24 вересня о 18:12 в оперативно-рятувальну службу Перечина зателефонував 41-річний місцевий мешканець. Чоловік повідомив, що на вулиці Червоноармійській в гаражі горить його автомобіль Ford Siera 1985 року випуску.

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Сьогодні середа, 25 вересня. Прокидайтеся у доброму гуморі, беріть до рук чашечку улюбленої кави – і нехай весь світ зачекає, доки ви будете насолоджуватися кавуванням. Запрограмовуйте хороший настрій, будьте в курсі подій, а також не пропустіть важливий час. На носі екватор тижня, тому гарного дня й корисних справ сьогодні!

На Берегівщині за участі працівників Міндоходів відбулася спартакіада

З нагоди Дня фізичної культури та спорту у c. Яноші відбулася осіння міжгалузева спартакіада серед підприємств, установ і організацій району. У масовому спортивному змаганні взяли участь працівники галузей освіти, культури, газового господарства, органів внутрішніх справ, прокуратури, енергетики, медики, працівники РДА, райради та Берегівської ОДПІ.

Свалявській   міській раді вказали на ознаки корупціїї  

Закарпатське обласне територіальне відділення Антимонопольного комітету України зобов’язало Свалявську міську раду переглянути рішення про розміри орендної плати за земельні ділянки.

Футбол. "Говерла" - "Арсенал" - 2:0 (Фоторепортаж)

В десятому турі, який відбувся на вихідних, ФК "Говерла" переміг "Арсенал" і покинув зону вильоту.

Новий ДНЗ на 140 місць допоможе вирішити проблеми із дошкільною освітою у Тереблі ФОТО

  Перший заступник голови Закарпатської ОДА Ігор Свищо побував на будівництві мікрорайону в селі Теребля Тячівського району. Посадовець ознайомився із ходом будівництва та поспілкувався із підрядниками та будівельниками, які працюють на об’єкті.

На Свалявщигі за воду платять 10 гривень 24 копійки за кубометр

На Закарпатті найвищі тарифи на водопостачання в Україні. Згідно затверджених Національною комісією, що здійснює державне регулювання у сфері комунальних послуг середній тариф в нашій області станом на перше серпня на водопостачання та водовідведення становить 8 гривень 38 копійок. При цьому в середньому по країні цей тариф всього 3 гривні 63 копійки.

Приблизно 2,5 тисячі закарпатців щоденно користуються Центрами обслуговування платників податків

З початку року територіальні органи Головного управління Міндоходів області надали близько 497,5 тисяч різноманітних послуг. Адміністрування та сплата податків і зборів, практична допомога при заповненні податкової звітності тощо – це лише частина з повного спектру послуг, які надають ЦОППи.

В облдержадміністрації   обговорили стан справ в освітній галузі  


У понеділок, 23 вересня, під головуванням директора департаменту освіти і науки, молоді та спорту облдержадміністрації Маріанни Кляп відбулася нарада-семінар за участі начальників відділів та управлінь освіти, молоді та спорту райдержадміністрацій і   міськвиконкомів, керівники освітніх установ.

Львів’яни везуть в Ужгород свою комедію (ФОТО)

25 та 26 вересня Львіський національний театр ім. М.Заньковецької приїздить з гастролями в Ужгород. Покажуть львів’яни комедію в 4-ох діях Бронислава Нушича «Пані Міністрова».

Закарпатські швейні підприємства експлуатують своїх працівників і не вчасно платять зарплатню

Протягом   липня – серпня цього року, фахівці Територіальної державної   інспекції з питань праці у Закарпатській області проінспектували швейні підприємства Закарпатської області.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат