Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-04-16') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 24420, 20

Київські правоохоронці   допомагатимуть у розшуку   закарпатських автомобільних паліїв

Підпали автівок дісталися глибинки. У ніч на неділю в Міжгір’ї запалали відразу два автомобілі — «Деу-Ланос» та УАЗ-3512, що належать місцевому підприємцю. Легковик і позашляховик стояли в дворі й запалали о 4-й ранку.

У нічну бійку у Виноградові намагалися вплутати місцевого депутата

Останній стверджує, що став лише випадковим свідком.

Нова модель автомобіля "Шкода" збиратиметься на "Єврокарі"

Цього тижня відбулася офіційна церемонія запуску виробництва нової моделі «ŠKODA Octavia» у кузові Combi.

Випадків отруєння грибами   побільшало. Будьте обережними!

З початку року, за інформацією головного спеціаліста ГУ ДСЕС у Закарпатській області Світлани Гіби, в Закарпатті зареєстровано два випадки отруєнь грибами.

П’ятниця 13-го під рухи ча-ча-ча

У п’ятницю 13-го в затишному залі ужгородського ресторану-готелю «Дует плюс» відбулася вечірка запальних латинських танців. Прикрасою заходу стали танцювальні номери хобі-групи з бальних танців центру творчого розвитку «ЗІРАТІ», керівниця Т. Ардельянова.

Науковець із Закарпаття представила УжНУ на міжнародних форумах

Наприкінці серпня в Мінську проходив ХV з’їзд славістів. На поважному форумі виступали відомі науковці з усього світу, було підбито підсумки п’ятирічної діяльності вчених.

Зірки театру під керівництвом   легендарного А. Джигарханяна покажуть   в Ужгороді свою улюблену виста

У понеділок, 23 вересня, з виставою «Кафе «Жизнь в розовом цвете» Ужгород відвідає театральна трупа Московського драматичного театру під керівництвом Армена Джигарханяна.

«Львівське Дункель» на «Львівській забаві»

Пивні фестивалі — хороша традиція європейських міст. В Україні історія пивоваріння розпочинається зі Львова. Найстарішій в Україні Львівській пивоварні вже майже 300 років. Тут варять славетне пиво «Львівське», а сам Львів наче створений для того, аби частувати мешканців і гостей напоєм, відомим тут із 1715 року.

Футбол. "Говерла" — "Арсенал" (Анонс)

Сьогодні розпочинається 10-й тур Прем’єр-ліги.

Ужгородці повернулися   з Будапешта з медалями

Минулими вихідними в угорській столиці Будапешті відбувся ювілейний 20-й крупний міжнародний турнір за участі спортсменів з Австрії, Бельгії, Болгарії, Португалії, Словаччини, Угорщини, України, Франції, Швейцарії. Україну представляли представники Харкова, Києва та Ужгорода. І саме ужгородці здобули для нашої країни медалі.

Пoлітичний піар на конфлікті   з будівництвом

Ми вже повідомляли про конфлікт, що виник навколо будівництва житлового будинку на вулиці Достоєвського в Ужгороді. Забудовник ще в 2005 році отримав усі необхідні дозволи на будівництво і відповідно витратив на це чималу суму. Мешканці ж багатоповерхівки поруч протестують, бо у них забирають сквер.

Літо в «AquaRioPark» продовжується

До Дня міста у аквапарку запрацює басейн для найменших ужгородців. Воду в ньому підігріють до 30 градусів.

Ужгородці мітингували проти забудови зелених зон (ФОТО)

Сьогодні, 20 вересня біля Ужгородської міської ради зібралось чимало людей.

Програма дитячого фестивалю, який пройде у ПАДІЮНі

21 вересня в Закарпатському   обласному   палаці дитячої та юнацької   творчості «ПАДІЮН» пройде 2 обласний етап   фестивалю - конкурсу дитячої та юнацької творчості   «Ми – таланти твої, Закарпаття!». Початок заходу о   10.00 – урочисте відкриття заходу.

Помічницю судді можуть посадити на 8 років за 5 тисяч доларів хабара за позитивне рішення суду

Співробітники СБУ в Закарпатській області викрили помічницю судді Ужгородського міськрайонного суду, яка вимагала від місцевого мешканця 5 тисяч доларів США неправомірної вигоди.

Закарпатського чиновника судитимуть за 35 тисяч доларів хабара

Прокуратура направила до суду матеріали кримінального провадження відносно начальника відділу землеустрою та охорони земель управління Держземагенства в Ужгородському районі.

Одразу двоє дітей у закарпатській родині захворіли на страшну недугу (ФОТО)

Редакція газети "Закарпатська правда" добре знайома з родиною, у якій сталося страшне горе - обом дітям поставили страшний діагноз (такий мають усього 20 маленьких українців).

Ужгородська податкова наголошує на подачі звіту 1ДФ

ДПІ у м.Ужгороді ГУ Міндоходів у Закарпатській області звертає увагу податкових агентів та їх бухгалтерів про обов’язковість   та правильність поданння розрахунку за формою 1 ДФ.

Редакція газети "Неділя" стверджує, що її тероризує податкова (ЛИСТ)

"Уже більше тижня, слідче управління фінансових розслідувань ГУ Міндоходів у Закарпатській області тероризує засновника та видавців газети «Неділя» та ряду інших закарпатських видань", — йдеться у повідомленні редакції видання.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат