Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-04-28') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 24380, 20

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

На календарі середа, 2 жовтня. Нехай все те, що є навколо, надихає на корисні справи й гармонійний початок нового дня. Прокидайтеся з ароматом свіжозвареної вави й запам’ятовуйте лише позитивні миті. Вдалого дня й швидкого успіху!

Авіарейс "Ужгород-Прага" вже апробували(ФОТО)

Сьогодні з Ужгорода стартував перший авіарейс "Ужгород-Прага".

Нардеп Іван Бушко попросив Комітет відновити історичну справедливість щодо русинів

В Ужгороді відбулося виїзне засідання Комітету Верховної Ради України з питань прав людини, національних меншин і міжнаціональних відносин.

Про нацменшини обіцяють згадати при формуванні бюджету


Про це політик заявив під час брифінгу після виїзного засідання Комітету з питань прав людини, національних меншин і міжнаціональних відносин.

Стріт-воркаут на день Ужгорода (Фоторепортаж)

Минулої суботи в рамках святкування дня Ужгорода відбулися змагання зі стріт-воркауту — різновиду вуличних видів спорту.

В Ужгороді пройшли міжнародні змагання зі спортивного орієнтування «Кубок Дружби–2013»

29 вересня в Шахтинському лісі – найпопулярнішому тренувальному полігоні ужгородських орієнтувальників – завершилися міжнародні змагання зі спортивного орієнтування «Кубок Дружби - 2013», присвячені 50-й річниці з часу проведення на Закарпатті перших Всесоюзних змагань. У цей день було визначено переможців на середніх дистанціях та й в комплексному заліку чемпіонату України з багатоборства, що проводився паралельно.

В Україні триває вулична агітація проти російських валянок і матрьошок (ВІДЕО).

На заклик Громадянського руху “Відсіч” продемонструвати громадянську позицію та розпочати бойкот російських товарів у відповідь на низку відверто агресивних дій Російської Федерації щодо України відгукнулися мешканці багатьох українських міст.

ПРОХАННЯ ПРО ДОПОМОГУ!!! Допомога з пересадки кісткового мозку потрібна 6-річному ужгородцю

Діагноз – гострий гібридний лейкоз – родина Кереканичів із Ужгорода почула на початку вересня. Після тривалого лікування 6-річного Іванка, родина й не думала, що хвороба повернеться. Кістково-мозковий рецидив лікарі діагностували вдруге за короткий час життя дитини.

Угорські митники уважніше перевірятимуть дозвола на перевезення товарів через другорядні ПП

Ситуацію подорожуючих через пункти прикордонного пропуску між Україною та Угорщиною останнім часом ускладняв інтенсивний рух вантажівок.

Понад 70% касових апаратів Мукачівщини звітують через Інтернет

На сьогодні, в Мукачівській ОДПІ обліковується 1195 одиниць касової техніки, які формують електронну касову стрічку і автоматично передають дані про проведені розрахунки на спеціальний сервер Міндоходів. Це становить 70,9% від загальної кількості зареєстрованих реєстраторів розрахункових операцій. З них 170 касових апаратів підключено у вересні цього року.

О. Ледида: Наразі наша область чи не єдина, яка має необлаштовану площу перед головною адмінбудівлею

Голова Закарпатської обласної державної адміністрації Олександр Ледида прокоментував ситуацію навколо реконструкції площі Народної в Ужгороді:

Ще одного автопалія затримала міліція

Цими вихідними вночі в селі Минай Ужгородського району було здійснено умисне пошкодження майна шляхом підпалу іномарки.

Мукачівець, втікаючи від правоохоронців, перекинувся на "Шкоді"

Від удару в бордюр іномарка загорілася, а в її салоні правоохоронці знайшли синтетичний наркотик метамфетамін і кастет.

Двоє закарпатців за контрабандний тунель між Закарпаттям і Словаччиною одержали 2 роки умовно

Суддя Ужгородського міськрайонного суду проголосив вирок у резонансній справі «контрабандного тунелю» - двох братів, причетних до справи, засуджено на 3 роки. Однак від основного покарання їх ... звільнили.

У Мукачеві зіграли у футбол за кубок ім. Данканича

У Мукачеві в черговий раз футболісти змагались за кубок імені Михайла Данканича.

В Ужгороді запрацював центр, у якому тренують сімейних лікарів (ФОТО, ВІДЕО)

В Ужгороді відкрито тренінговий Центр сімейної медицини. Науково-академічна частина Центру розташована на базі інституту післядипломної освіти та доуніверситетської підготовки УжНУ.

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Сьогодні вівторок, 1 жовтня. Запрограмовуйте свій день на успішні справи вже за чашечкою свіжозвареної кави. Нехай все буде легко й гармонійно, адже на початку нового дня так хочеться затишку. Прокидайтеся під акомпанемент улюблених мелодій, заряджайте їх ранковим кавуванням, і нехай вівторок буде вдалим!

Завтра на Закарпатті розпочинається опалювальний сезон

Про це повідомили у понеділок, 30 вересня, на всеукраїнській селекторній нараді під головуванням Віце-прем’єр-міністра України Олександра Вілкула.

У Філармонії звучатимуть мелодії різних епох і стилів

«Classical, folk, rock» - програму з такою назвою презентує 10 жовтня на своїй рідній сцені естрадно-духовий оркестр Закарпатської обласної філармонії. Поєднання в одному концерті музики різних епох і стилів здатне задовольнити широке коло меломанів і створити легку та святкову атмосферу в залі.

Завтра з Ужгорода вперше вилетить літак до Праги

Завтра,1 жовтня, стартує перший авіарейс, що поєднає Закарпаття та столицю Чехії, «Ужгород –Прага». Урочистий виліт відбудеться о 13.20 з ужгородського летовища.  

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат