Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Rionews 25.12.2014 07:00 ПОДІЇ

Сьогодні четвер, 25 грудня. Нехай усе миле, гарне і світле прийде якнайшвидше у ваше життя. Вірте у себе, цінуйте тих, хто поруч. Затишку вам на початку нового дня, ароматної ранкової кави і здійснення найзаповітніших мрій!

Цитата дня: Ви повинні знати, що свобода - це найвища цінність, і якщо любов не дає вам свободи, тоді це не любов.
© Ошо


25 грудня 2014 року
по Закарпатській області: Хмарно з проясненнями, місцями невеликий дощ, в горах мокрий сніг та сніг. Вночі та вранці місцями туман. На окремих ділянках гірських доріг ожеледиця. Вітер східний 7-12 м/с. Температура повітря вночі 3° морозу 2° тепла, вдень 1-6° тепла, в горах місцями протягом доби 0-5° морозу.
Автошляхи: Місцями невеликий дощ, в горах мокрий сніг та сніг. Вночі та вранці місцями туман. На окремих ділянках гірських доріг ожеледиця. Видимість добра, в тумані місцями 200-500 м.
по м. Ужгород: Хмарно з проясненнями, без істотних опадів. Вітер східний 7-12 м/с. Температура повітря вночі 0-2°, вдень 3-5° тепла.


25 грудня ІМЕНИНИ відзначають Олександр, Амонафа, Анф, Разумник, Спиридон (Свирид) і Ферапонт.


Сьогодні також:
• Різдво в Католицькій Церкві



Цей день в історії

1951 — У Києві введено в дію першу в СРСР електронно-обчислювальну машину (МЭСМ).
1958 — у радянському кримінальному праві скасовано поняття «ворог народу»; максимальний термін ув'язнення зменшено з 25 до 15 років.
1968 — «Led Zeppelin» відвідали США, в рамках свого першого американського турне.
1969 — американець Артур Блессіт вирушив у найдовшу у світі навколосвітню подорож пішки — він подолав за 29 років 55011 км, несучи на собі великий дерев'яний хрест.



Що сьогодні буде в Ужгороді та краї
     
Картинна галерея (Мукачево, пл. Федорова 5)
До 25 грудня —ювілейна виставка Миколи Дуфинця.

Мистецький кафе-клуб «Під замком» (вул. Ольбрахта)
6—28 грудня — новорічні майстер-класи для всієї родини.
Постійно діюча виставка робіт Петра Шолтеса, члена Закарпатської організації Спілки художників України.

Арт-кав’ярня «Voto» (вул. Волошина, 24)
До 28 грудня — виставка картин Юрія Дикуна.

Мистецький центр «Галерея Ілько»
До 30 грудня — фотовиставка Олександра Глядєлова.
Виставка творів заслуженого художника України Івана Ілька.
Галерея працює щодня з 11.00 до 21.00, у неділю — з 12.00 до 19.00.

Художній музей імені Бокшая
Виставка Товариства угорських митців Закарпаття ім. Імре Ревеса.
Постійно діючі експозиції та виставки.
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 17.00.

Закарпатський краєзнавчий музей — Ужгородський замок
Постійно діючі експозиції та виставки музею.
Фотовиставка Спілки фотохудожників Закарпаття «Закарпатська осінь – 2014».
Виставка картин, виготовлених із допомогою штучних каменів, київського художника Володимира Ларіонова.
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 17.00.

Галерея «Ужгород»  
Виставка Єлизавети Міравчик-Ракович (кераміка).
Галерея працює з 11.00 до 18.00, у суботу до 15.00, у неділю до 13.00. Вихідний — понеділок.

Закарпатський музей народної архітектури та побуту (вул. Капітульна, 33а)
Постійно діюча експозиція під відкритим небом.
Виставка із фондової колекції музею «Традиційний народний одяг та одягова вишивка українців Закарпаття».
До 30 грудня — благодійна виставка фоторобіт Василя Червякова «Човен життя».
До 30 грудня — фотовиставка «Радіємо життю, плекаємо надію» з міста Корваліс (штат Орегон, США).
Виставка із фондової колекції музею «Пісня на полотні» (з нагоди 90-річчя Балаж Меланії Йосипівни, заслуженої майстрині народної творчості України).
Музей працює щодня (крім вівторка) з 9.00 до 17.00, експозиції — з 9.00 до 17.00.

Меморіальний будинок-музей народного художника України Ф. Манайла (Ужгород, вул. Другетів, 74)
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 10.00 до 17.00 щодня, крім неділі й понеділка.

Меморіальний будинок-музей народного художника України А. Коцки
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 9.00 до 16.00 щодня, крім неділі.



Що обіцяють зірки

Овен. Сьогодні вам варто не лінуватися і намагатися використовувати всі можливості цього дня. Особливо день сприятливий для спілкування, виступів, укладення договорів, переговорів. Якщо ви давно планували зробити вирішальний крок - найкращий час саме сьогодні. Здоров'я варто берегти.
Телець Прекрасний день для тих, хто планує присвятити його творчості і пошуку нестандартних шляхів вирішення задач, що постали перед ними. Цілком імовірно, вам знадобляться ваші зв'язки і знайомства в необхідних колах. Будьте уважні до свого оточення, і тоді вони вас не забудуть саме тоді, коли ви потребуватимете підтримки. Будьте щирі з коханими.
Близнюки   Прекрасний день для тих, хто прагне до реалізації себе і своїх можливостей. Все, чого ви зараз потребуєте - це віра в себе. Самокритика, звичайно, корисна, але вам не варто зараз на ній зациклюватися. Краще за все зосередьтеся на ваших сильних сторонах. Підтримка близьких наразі має для вас дуже велике значення.
Рак. Цей день трошки перевантажений вашими емоціями і настроями. Вам не варто сьогодні займатися важливими і відповідальними справами. Якщо маєте можливість - перенесіть їх на інший день або передоручіть комусь із колег. Сьогодні вам варто провести ревізію в документах, речах і планах. Можливо, ви трохи заплуталися в ситуації, в якій опинилися.
Лев   Постарайтеся більше часу проводити у сімейному колі. Цей день прекрасний для тих, хто прагне до взаємності і кохання. Ваші близькі чекають від вас уваги і ласки. Інколи навіть ваша посмішка може стати для рідних справжнім подарунком. Змініть гнів на милість і поспілкуйтеся з тими, хто вас дійсно любить, кому ви потрібні.
Діва. Ваші справи поступово змінюються на краще, в принципі, як і ваш настрій. Тому постарайтеся не займатися самокатуванням - це ні до чого. Тверезий розрахунок і холодна голова зараз найважливіші. Тримайте свою лінію до кінця. Ви не мусите зупинятися через поради тих, хто свого часу зазнав невдачі.
Терези Чудовий день для тих, хто прагне гармонії і близьких стосунків із партнером. День неймовірно вдалий для тих, хто вже визначився з вибором і розпочинає новий етап. Проте найбільший ваш ворог - це ваша упертість. Інколи ви не хочете визнати очевидні факти і тим самим позбавляєте себе прихильності хороших людей.
Скорпіон Вам не варто сьогодні поспішати з будь-якими висновками. Звичайно, вас оточують не лише щирі люди, але водночас вам не варто зосереджуватися на цьому. Цілком імовірно, що це просто випадкові люди. День передбачає зустрічі і знайомства. Будьте впевнені в собі і щирі в першу чергу із собою.
Стрілець Цей день варто провести в колі рідних або просто близьких друзів. Саме ці люди створюють той світ, в якому ви живете. Якщо у вас із ними не найкращі стосунки, вам варто разом з'ясувати - чому саме. Спробуйте пояснити свою позицію. Вас мають почути і зрозуміти.
Козеріг День передбачає багато клопоту і переживань. Але водночас ви мусите знати, що все, що ви робите - ви робите, перш за все, заради себе і своєї репутації. Адже ви дуже цінуєте те, чого ви досягли. Тому вам не варто зациклюватися на дрібних невдачах. Зверніть увагу на своє здоров'я.
Водолій. Сьогодні вас поглинуть роздуми і переживання. Можливо, вам доведеться пригадати минуле. Проте все, що можете зробити зараз і надалі - це винести урок з того досвіду, який отримали. Головним і єдиним пріоритетом зараз має стати ваша мета.
Риби Прекрасний день для тих, хто прагне до реалізації задуманого. Вам не варто перебільшувати свої гідності або недоліки. Постарайтеся зосередитися і полюбити справу, яку робите, і не забувайте, навіщо ви її робите. Це додаватиме вам сил, щоб рухатися далі.



Усміхніться на початку нового дня!   :)



Жінка за кермом - що зірка в небі: ти її бачиш, а вона тебе - ні.


Короткий анекдот про Титанік: "бульк..."


- Ти мене любиш?
- Ні, а ти мене?
- Ні!
- Дивись як ми схожі, давай зустрічатися.

connect.facebook.net connect.facebook.net

Rionews

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат