Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-03-28') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 24400, 20

На Чопській митниці виявлено 236 фактів незаконного переміщення наркотиків  

Впродовж 8 місяців 2013 року на Чопській митниці Міндоходів виявлено та припинено 236 фактів незаконного переміщення через кордон наркотичних засобів, психотропних речовин та прекурсорів. З незаконного обігу було вилучено більш ніж один кілограм смоли канабісу та 191 грам марихуани, понад 4,5 тис. таблеток та 7 флаконів з медичними препаратами, що містять наркотичні засоби. Також митниками було виявлено один кілограм та більше двохсот таблеток амфетаміну; медичних препаратів з вмістом психотропних речовин – 8265 таблеток, 17 флаконів та три ампули. Крім зазначених наркотичних та психотропних речовин вилучено 52 таблетки псевдоефедрину та 421 таблетку ефедрину, які містять у своєму складі прекурсори.

На Закарпатті пройдуть Дні словацького закордоння

З 13 по 15 вересня на Закарпатті пройдуть Дні словацького закордоння. Їх уперше саме в нашій області організовують Товариство словаків Закарпаття ім. Людовіта Штура та Всесвітня асоціація словаків, які проживають за кордоном.

Програми затверджені, зміни до бюджету внесені

Сьогодні, 12 вересня   відбулося пленарне засідання п’ятнадцятої сесії обласної ради VІ скликання.

Ігор Свищо: «Єдиний Центр поставив під загрозу нормальну життєдіяльність десятків тисяч закарпатців»

У четвер, 12 липня, відбулося перше пленарне засідання XV сесії Закарпатської обласної ради 6 скликання. Під час розгляду одного із питань порядку денного, яке стосувалося передачі прав на розробку надр різним структурам та організаціям краю, депутати не змогли знайти спільної мови і, як наслідок, перенесли розгляд цього та кількох інших питань на наступне пленарне засідання.

Заступник голови ОДА переходить на роботу у Міністерство доходів і зборів

Заступник голови - керівник апарату Закарпатської ОДА Антон Громовий переходить із роботи в ОДА у Міністерство доходів і зборів України. Чутки про це циркулювали коридорами будинку на площі Народній в Ужгороді ще перед Новим 2013-м роком, однак підтвердилися тільки сьогодні.

Науковців запрошують на міжнародну конференцію з економіки в Ужгороді

Факультет міжнародних відносин Інституту економіки і міжнародних відносин УжНУ 27-28 вересня проводитиме Міжнародну науково-практичну конференцію «Механізми державного регулювання конкурентоспроможності національної економіки».

Боротьба з контрабандою обійдеться Закарпаттю у 3 мільйони

Боротьба з контрабандою обійдеться Закарпаттю у 3 мільйони
3 мільйони 405 тисяч гривень з обласного бюджету сьогодні, 12 вересня, під час сесії облради погодилися віддати депутати на боротьбу з контрабандою.

Закарпатці вже не їздитимуть прямим потягом до Сімферополя

29 вересня "Укрзалізниця" скасовує курсування безпересадкового вагона №28 сполученням Ужгород – Сімферополь.

Чопську митницю очолить Сергій Харченко? (ФОТО)

Така інформація "ходить" у колі працівників закарпатської митниці.

10 закарпатських видань підтримали ідею хороших новин

В Ужгородському прес-клубі відбулося засідання, головною темою якого стало започаткування у березні цього року на Закарпатті інформаційного проекту «День гарних новин».

Скандальне будівництво в Ужгороді перевірить прокуратура

Прокуратура Ужгорода перевіряє правомірність забудови земельної ділянки біля багатоповерхівок по вул. Достоєвського, 2 та вул. Годинки, 8.

Ужгородців запрошують на п'яту Дивогонку

У вересні ужгородських вело-дітлахів знову збере Дивогонка. Цього разу захід пройде вже вп'яте, проте місцем проведення традиційно залишиться парк Підзамковий. Організатори очікують зібрати до участі більш як 100 учасників у різних вікових категоріях.

В УжНУ завершився конкурс на облаштування скверу Святої Тетяни

Для облаштування скверу на пл. Народній, який дістане назву покровительки студентів Святої Тетяни, як відомо, був оголошений конкурс на кращий проект. Термін їх подання сплив 1 вересня.

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Сьогодні четвер, 12 вересня. Прокидайтеся в затишній компанії й плануйте лише цікаві справи на день. Нехай запашна кава дарує заряд бадьорості й надихає на нові звершення. Не розчаровуйтеся через дрібниці й сміливо прямуйте до мети. І все обов’язково вдасться!

Автомобілі з іноземними номерами – актуальна для Закарпаття тема

Ужгородці, гості обласного центру Закарпаття та й засоби масової інформації постійно обговорюють питання переміщення через митний кордон та перебування транспортних засобів з іноземною реєстрацією в Україні. Обумовлено це тим, що найзахідніша область має 9 пунктів пропуску для автомобільного сполучення з такими країнами Європейського союзу як: Угорщина, Словаччина та Румунія.

В облраді засідала   президія. Завтра – сесія

Сьогодні відбулася президія обласної ради,   яке провів   її голова   Іван Балога.   Члени президії насамперед розглянули порядок денний і регламент   роботи   пленарного засідання   XV сесії.

На Свалявщині пройшло свято гуцульського коня

6-8 вересня 2013 року на базі санаторію «Квітка полонини» відбулося VIІІ Свято гуцульського коня, в якому взяло участь 18 коней з господарств: Закарпатської області (науково-виробнича асоціація «Племконецентр», фермерське господарство «Полонинське господарство»), Івано-Франківської області (ТзОВ «Варто»), Львівської області (фермерське господарство «Розгірче», Лунь Остап).

2,8 мільйони гривень виділено на добудову садочка у с. Боржавське

Простора двоповерхова будівля з утепленим дахом та вікнами – так сьогодні виглядає майбутній садочок. Будівництво об’єкта на 80 місць – на завершальній стадії. У середу, 11 вересня, з підрядниками та сільським головою поспілкувався голова Закарпатської ОДА Олександр Ледида.

2,8 мільйони гривень виділено на добудову садочка у с. Боржавське

Простора двоповерхова будівля з утепленим дахом та вікнами – так сьогодні виглядає майбутній садочок. Будівництво об’єкта на 80 місць – на завершальній стадії. У середу, 11 вересня, з підрядниками та сільським головою поспілкувався голова Закарпатської ОДА Олександр Ледида.

Олександр Ледида представив новопризначеного голову Виноградівської РДА

  Виноградівщину очолив Михайло Кочіш. У середу, 11 вересня, нового керівника колективу представив голова Закарпатської ОДА Олександр Ледида.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат