Двох африканців затримали у Закарпатті (ФОТО)

admin 24.12.2014 11:11 КРИМІНАЛ

Як вже повідомлялось, 22 грудня прикордонники відділу «Ужгород» затримали трьох нелегалів, вихідців з Грузії. Проте, не минуло й доби, як «у гості» до прикордонників з обласного центру потрапили мігранти з африканського континенту.

Двох чоловіків, які намагались в обхід пункту пропуску «Ужгород» незаконно перетнути кордон, бійці вищевказаного підрозділу затримали за 600 метрів від українсько-словацької межі. Охоронцям кордону правопорушники повідомили, що є вихідцями з Гамбії, але жодним документом свої слова підтвердити не змогли. Вони пояснили, що мали намір потрапити до Німеччини з метою пошуку роботи та кращих умов життя. Також затримані повідомили, що маршрут незаконного перетину кордону вони прокладали за допомогою супутникових карт з мережі Інтернет.

Ще одного «шукача щастя», вихідця з Сирії, затримали прикордонники відділу «Тиса». Чоловік спробував незаконно, поза пунктом пропуску, потрапити до Угорщини.

Усіх правопорушників було доставлено до підрозділу. Рішення про відповідальність перед законом та подальшу долю затриманих визначить суд.

admin


За матеріалами прес-служби Чопського прикордонного загону

ТЕГИ : нелегалиКордонЗакарпаття

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

КРИМІНАЛ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат