У Закарпатті вилучили алкоголю на 5 мільйонів гривень

admin 24.12.2014 11:19 КРИМІНАЛ

У оперативному управлінні ГУ ДФС у Закарпатській області інформують про результати роботи протягом 2014 року в рамках операції «Акциз».

За матеріалами оперативних співробітників, протягом січня-грудня 2014 року з незаконного обігу вилучено товарно-матеріальних цінностей підакцизної групи на загальну суму понад 5 млн грн, зокрема, тютюнових виробів – на 2,7 млн грн, лікеро-горілчаних виробів – на 1,2 млн грн, спирту – на 285 тис грн, паливно-мастильних матеріалів – на 115 тис. грн, транспортних засобів – на 675 тис. грн.

Загалом з початку року до Єдиного реєстру досудових розслідувань внесено 18 відомостей про кримінальні правопорушення, з яких 9 – по тяжких та особливо тяжких злочинах. Серед викритих правопорушень 17 – у сфері незаконного обігу підакцизних товарів, 1 – за ухилення від сплати податків (ст. 212 КК України).

Варто відмітити, що за матеріалами оперативних підрозділів цьогоріч направлено до суду 3 кримінальні провадження, припинено діяльність чотирьох підпільних цехів з виробництва фальсифікованих алкогольних напоїв та попереджено 1 факт ймовірної контрабанди підакцизних товарів на загальну суму понад 6,4 млн грн.

admin


За матеріалами відділу комунікацій Головного управління ДФС у Закарпатській області

ТЕГИ : алкогольДФСЗакарпаття

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

КРИМІНАЛ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат