Закарпатському підприємцю погрожують у справі з самогубством 10-річного ужгородця

admin 24.12.2014 09:37 КРИМІНАЛ

В Ужгородському прес-клубі відбулася прес-конференція Павла Миговича, директора ТОВ «Будсвіт», екс-депутата Ужгородської міської ради, під час якої він висвітлив деякі факти гучної справи 2012 року, коли 10-річний хлопчик стрибнув з даху 9-поверхівки та загинув.

Розслідування самогубства маленького ужгородця - читайте тут

Як розповів Павло Мигович, вийти до громадськості його змусили погрози, які він отримав увечері 22 грудня. Чоловік пов’язує все це із судовим засіданням, яке має відбутися днями по справі із самогубством 10- річного хлопчика.  


Батько хлопчика отримав 3 роки за розбещення сина — тисніть сюди


«Вчора увечері близько 17.00 прийшов додому і побачив на сходах пляшку червоного кольору, подумав, що це загубила дружина якийсь косметичний засіб,- розповів Павло Мигович. – Але придивився, пляшка була заклеєна скотчем, а всередині написані слова: «Якщо ще раз протреплишся, погроз більше не чекай, будуть дії!» Я викликав міліцію, почався процес опитування, розслідування». За словами П.Миговича, він пов’язує ці дії із справою сім’ї Бородіних. «25 листопада мав відбутися судовий процес над чоловіком Анни Бородіної (Бондаренко), я є її свідком. Це гучна драма, яка може повернутися в інше русло».

За словами П.Миговича, справ тягнеться ще з 2012 року, вже зроблені експертизи у Львові   і ситуація досить сумнівна. П.Мигович каже, що справу треба якось врегулювати і він намагався допомогти і знайти компроміс, але Анна Бородіна до нього налаштована вороже.
«Є свідок, якому загиблий хлопчик сповідався, – отець Василь, підтверджено, що хлопчик двічі дзвонив в організацію по боротьбі з насильством Ла Страда. Але на нас почали тиснути. І справу вже переносили, 25 листопада засідання не відбулося і повинне пройти 25 грудня», - розповів Павло Мигович.

Лада Листопад, голова «Центру правового захисту та ресоціалізації «Листопад» зазначила, що громадськість тримає цю справу на контролі. «26 листопада я повинна була бути спостерігачем по цій справі, але його перенесли. Ми переконані, що Дмитро Бородін не злочинець і будемо захищати його інтереси аж до Європейського суду по правах людини», - сказала Лада Листопад. Вона також нагадала про резонансну справу Дмитра Павліченка, якого звільнили від по життєвого ув’язнення, оскільки громадськість заступилася за нього, та зауважила, що слідкуватиме за судовою справою Бородіних в Ужгороді.  

admin


За матеріалами Ужгородського прес-клубу

ТЕГИ : самогубствоДмитро БородінУжгород

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

КРИМІНАЛ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат