Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-04-27') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 24440, 20

Берегівська міліція викрила 21-річну сутенерку

Підприємлива молодиця влаштувала в райцентрі підпільний бордель в орендованому будинку.

Нещодавно правоохоронці викрили 21-річну мешканку Берегова, котра втягувала в   зайняття проституцією неповнолітніх дівчат. Катерина (так звати юну сутенерку) підшуковувала у різноманітних розважальних закладах міста дівчат із малозабезпечених сімей, сиріт чи напівсиріт.

Володимир Рибак: Українці повинні отримати право вільно подорожувати країнами Європи

У середу, 25 вересня, голова Верховної Ради України, перший заступник голови Партії Регіонів України Володимир Рибак зустрівся із партійним активом Закарпатської обласної організації Партії Регіонів. Під час розмови із однопартійцями, політик звернув особливу увагу на важливість євроінтеграційних процесів, які нині тривають в Україні, а також розповів про основні напрямки соціальних ініціатив Президента Віктора Януковича.

В Ужгороді відкрився Центр надання адміністративних послуг

У четвер, 26 вересня, у приміщенні Ужгородської міськради урочисто відкрили Центр надання адміністративних послуг. У заході взяли участь голова облдержадміністрації Олександр Ледида, начальник Головного управління Міндоходів у Закарпатській області Василь Іванчо, очільник міста Ужгород Віктор Погорелов, начальники профільних управлінь, керівники правоохоронних органів.

Прокуратура почала перевіряти закарпатські нічні клуби

Прокуратура міста Ужгорода   ініціювала проведення рейдів з відпрацювання розважальних закладів міста, адже за новим законодавством діти до 16 років не мають права перебувати у нічних закладах без батьків.

Закарпатські спортсмени з велоорієнтування повернулися з чемпіонату України з нагородами (ФОТО)

Осіння негода – не перешкода для екстриму, та все ж потроху добігає до кінця і змагальний сезон у велоорієнтувальників.

О. Вілкул: "Українська транспортна галузь - одна з найбільш відкритих сфер для інвестицій"

23 вересня. Олександр Вілкул відкрив в Києві 17-ий Міжнародний конгрес з колісних пар. Це одна з найвагоміших подій у світовій залізничній індустрії.

Студенти коледжу культури і мистецтв відвідали театр ім. Лесі Українки у Києві

21 вересня 2013 року відбулася творча поїздка студентів 3-го курсу режисерської спеціалізації видовищно-театралізованих заходів Ужгородського коледжу культури і мистецтв до м. Києва.

Антимонопольний комітет оштрафував бюро Ужгородської міськради на 9 тисяч гривень

Закарпатське обласне територіальне відділення Антимонопольного комітету України оштрафувало КП «Архітектурно-планувальне бюро» Ужгородської міської ради на 9 тис. грн за зловживання монопольним становищем.

В Ужгороді на семінарі ділилися корисним досвідом ОСББ

25 вересня 2013 року, у сесійному залі Ужгородської міської ради відбувся круглий стіл на тему: «Обмін кращими практиками у вирішенні проблем діяльності ОСББ між Заходом та Сходом України» за участі голів ОСББ міста Ужгорода, монопольних організацій, ПАТ «Укргазбанку» та органів місцевої влади. Під час заходу було презентовано кращі приклади діяльності ОСББ у Львівській, Луганській та Харківській областях та здобутки Закарпаття.

Витік нафти на Мукачівщині ліквідовано

Як повідомлялося раніше, 23 вересня 2013 року поблизу с. Руське, Мукачівського району в районі 291 км нафтопроводу “Броди – Держкордон” внаслідок несанкціонованого врізання в нафтопровід сталася аварійна ситуація, яка призвела до забруднення земельної ділянки нафтою.

Прокуратура підозрює закарпатських митників у контрабанді сигерет - ведеться слідство

Днями Закарпатська прокуратура з нагляду за додержанням законів у транспортній сфері розпочала розслідування за фактом зловживання службовим становищем працівниками Чопської митниці Міндоходів (ч.3 ст.364 КК України).

У пожежах з початку року загинуло 28 людей

Поточний рік для закарпатських рятувальників охарактеризувався позитивною тенденцією зменшення кількості пожеж та загиблих на них людей. Так, на сьогодні (дані станом на 25 вересня) виникло 1300 пожеж проти 1551 у 2012 році. За цей період вогняна стихія забрала життя 28 людей. Це на 4 особи менше, ніж торік.

Закарпатський лікар став кращим хірургом-гепатологом СНД (ФОТО)

18-20 вересня 2013 року в м. Донецьку відбувся ХХ ювілейний міжнародний Конгрес Асоціації хірургів-гепатологів країн СНГ «Актуальні проблеми хірургічної гепатології».
 

Рибак на Закарпатті закликав об’єднати зусилля заради підписання Угоди про асоціацію з ЄС

У середу, 25 вересня, відбулась зустріч Голови Верховної Ради України Володимира Рибака з представниками місцевих органів влади і органів місцевого самоврядування Закарпатської області. У засіданні взяли участь, зокрема, голова облдержадміністрації Олександр Ледида, перший заступник голови обласної ради Володимир Закурений, народні депутати України, керівники правоохоронних та контролюючих органів.

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Сьогодні четвер, 26 вересня. Нехай гармонія прибуде у вашу оселю вже з ароматом свіжозвареної кави. Запрограмовуйте настрій на весь день, додавайте улюблених солодощів до кавування. Приймайте з легкістю всі виклики долі, адже за ризиками завжди приходить успіх. Гарного дня й корисних справ сьогодні!

Футбол. «Говерла» вибуває з Кубка України

Відбулися матчі 1/16 кубка України.

В Закарпатті обговорювали реконструкцію та майбутнє оновлення митного поста «Ужгород»

Сьогодні з робочим візитом в обласному центрі Закарпаття, зокрема на митному посту «Ужгород» Чопської митниці Міндоходів, побував Голова Верховної Ради України Володимир Рибак.

Закарпатці сплатили 19,5 млн. грн. акцизного податку

Акциз забезпечив в Закарпатській області майже 4% доходів зі сплачених усіх податків, зборів і платежів до держбюджету. Акцизний податок займає третє місце за податковими надходженнями до державного бюджету після податку на додану вартість та податку на прибуток.

Володимир Рибак відвідав митний пост "Ужгород"

З робочим візитом на Закарпатті перебуває Голова Верховної Ради України Володимир Рибак. Перший пункт поїздки – міжнародний автомобільний пункт пропуску «Ужгород», на кордоні зі Словацькою Республікою. Керівника Верховної Ради супроводжували голова Закарпатської ОДА Олександр Ледида та начальник Головного управління Міндоходів у Закарпатській області Василь Іванчо.

Чопська митниця Міндоходів: заміна кузовного номеру – причина вилучення авто вартістю понад 500 тися

Це вже другий випадок за останні кілька днів. Вчора Головне управління Міндоходів повідомляло, що працівниками Чопської митниці Міндоходів у митному пункті пропуску «Дяково» припинено спробу громадянина Казахстану перемістити через митний кордон України легковий автомобіль марки «BMW X6 XDRIVE35I» 2009 року випуску з порушенням митного законодавства, надавши інспекторам неправдиві відомості щодо ідентифікаційного номера кузова транспортного засобу.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат