Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Rionews 22.12.2014 07:00 ПОДІЇ

Сьогодні понеділок, 22 грудня. Намагайтеся не звертати увагу на незимову погоду за вікном і створюйте у власній оселі відчуття свята і затишку. Беззаперечним помічником у цьому стане ароматна кава. Розпочинайте з неї свій ранок, плануйте якомога більше корисних справ, і нехай початок тижня для вас буде вдалим!

Цитата дня: Ви повинні знати, що свобода - це найвища цінність, і якщо любов не дає вам свободи, тоді це не любов.
© Ошо

22 грудня 2014 року
по Закарпатській області: Хмарно. Вночі без істотних опадів, вранці та вдень часом дощ, в гірських районах сильний мокрий сніг та сніг, хуртовини, налипання мокрого снігу, на дорогах ожеледиця. Вітер західний 5-10м/с, вдень 7-12 м/с, в гірських районах 15-20 м/с. Температура повітря вночі від 1° тепла до 4° морозу, вдень 1-6° тепла, в горах місцями вночі 5-7° морозу, вдень 0-2° морозу.
Автошляхи: Вночі без істотних опадів, вранці та вдень часом дощ, в гірських районах сильний мокрий сніг та сніг, хуртовини, налипання мокрого снігу, на дорогах ожеледиця. Видимість добра, вдень в опадах 2-4 км, в гірських районах 500-1000м.
по м. Ужгород: Хмарно. Вночі без істотних опадів, вранці та вдень часом дощ. Вітер західний 5-10м/с, вдень 7-12 м/с. Температура повітря вночі близько 0°, вдень 4-6° тепла.


ІМЕНИНИ 22 грудня – Анатолій, Ганна, Василь, Володимир, Степан.


Сьогодні також:
1.   Україна: День енергетика
2.   Україна: День працівників дипломатичної служби


Цей день в історії

1882 — Помічник американського винахідника Томаса Едісона, Едвард Джонсон придумав ялинкову електрогірлянду і прикрасив нею ялинку в себе вдома на Різдво.
1894 — Військовий суд в Парижі оголосив вирок у сумнозвісній «справі Дрейфуса».
1895 — Німецький фізик Вільгельм Рентґен опромінив руку своєї дружини «Х-променями», отримавши один із перших у світі рентґенівський знімок (найперший отримав український фізик Іван Пулюй)


Що сьогодні буде в Ужгороді та краї

Арт-кав’ярня «Voto» (вул. Волошина, 24)
До 28 грудня — виставка картин Юрія Дикуна.

Кафе “Пластилін” (Ужгород, Корзо, 3)
До 22 грудня — новорічні майстер-класи.

«Доміон»
До 24 грудня — “Хоббіт: битва п’яти воїнств, 3D”. Поч. о 13.00, 16.50, 19.20, 21.50. “Пінгвіни Мадагаскару,   3D”. Поч. о 10.00, 15.20. “Листоноша Пет, 3D”. Поч. об 11.30.

Кінотеатр «5-й елемент» (2 зали)
До 24 грудня — “Листоноша Пет, 3D”. Поч. о 10.00. “Хоббіт: битва п’яти воїнств, 3D”. Поч. о 10.00, 14.30, 18.40, 21.30. “Бабай”. Поч. об 11.20, 14.45. “Пінгвіни Мадагаскару, 3D”. Поч. о 12.40.   “Подорож Гектора”. Поч. о 12.45, 16.15, 20.10. “Астерікс: Земля Богів, 3D”. Поч. о 17.10. “Краще в мені”. Поч. о 18.15, 22.10.

“Перемога” (Мукачево, пл. Миру, 3/2)
До 24 грудня   — “Астерікс. Земля богів”. Поч. о 10.00, 14.20, 17.30. “Хоббіт: битва п’яти воїнств, 3D”. Поч. об 11.40, 15.40, 20.00, 22.30.

Мистецький кафе-клуб «Під замком» (вул. Ольбрахта)
6—28 грудня — новорічні майстер-класи для всієї родини.
Постійно діюча виставка робіт Петра Шолтеса, члена Закарпатської організації Спілки художників України.

Картинна галерея (Мукачево, пл. Федорова 5)
До 25 грудня —ювілейна виставка Миколи Дуфинця.

Закарпатський музей народної архітектури та побуту (вул. Капітульна, 33а)
Постійно діюча експозиція під відкритим небом.
Виставка із фондової колекції музею «Традиційний народний одяг та одягова вишивка українців Закарпаття».
До 30 грудня — благодійна виставка фоторобіт Василя Червякова «Човен життя».
До 30 грудня — фотовиставка «Радіємо життю, плекаємо надію» з міста Корваліс (штат Орегон, США).
Виставка із фондової колекції музею «Пісня на полотні» (з нагоди 90-річчя Балаж Меланії Йосипівни, заслуженої майстрині народної творчості України).
Музей працює щодня (крім вівторка) з 9.00 до 17.00, експозиції — з 9.00 до 17.00.

Мистецький центр “Галерея Ілько”
До 30 грудня — фотовиставка Олександра Глядєлова.
Виставка творів заслуженого художника України Івана Ілька.
Галерея працює щодня з 11.00 до 21.00, у неділю — з 12.00 до 19.00.
Художній музей імені Бокшая
Виставка Товариства угорських митців Закарпаття ім. Імре Ревеса.
Постійно діючі експозиції та виставки.
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 17.00.

Галерея «Ужгород»  
Виставка Єлизавети Міравчик-Ракович (кераміка).
Галерея працює з 11.00 до 18.00, у суботу до 15.00, у неділю до 13.00. Вихідний — понеділок.

Закарпатський краєзнавчий музей — Ужгородський замок
Постійно діючі експозиції та виставки музею.
Фотовиставка Спілки фотохудожників Закарпаття «Закарпатська осінь – 2014».
Виставка картин, виготовлених із допомогою штучних каменів, київського художника Володимира Ларіонова.
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 17.00.

Центральна міська бібліотека для дітей «Казка» (пл. Б. Хмельницького, 3)
Постійно діюча виставка дитячих робіт творчої групи «Весела палітра».

Меморіальний будинок-музей народного художника України Ф. Манайла (вул. Другетів, 74)
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 10.00 до 17.00 щодня, крім неділі й понеділка.

Меморіальний будинок-музей народного художника України А. Коцки (вул. Виннична, 20)
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 9.00 до 16.00 щодня, крім неділі.



Що обіцяють зірки

Овен. Любов і близьке спілкування зараз, як ніколи, тобі необхідні. Постарайся розділити ці почуття з близькими людьми. Цей день чудовий для тих, хто прагне до гармонії і взаєморозуміння. Намагайся не перенапружуватись. Цей день варто провести в оточенні близьких і тих, хто тобі дорогий.
Телець. Стабільність, яку ти намагаєшся створити у своєму житті, поступово набуває чіткі форми і кордони. Твої близькі можуть не погодитися з тією авторитарністю, з якою ти прагнеш до мети. Будь більш ввічливою в спілкуванні з тими, хто від тебе залежить.
Близнюки. Спробуй перебороти в собі понеділкову лінь. Тобі ніколи нудьгувати, а тим більше позіхати! Якщо ти сконцентруєшся і придивишся, то зрозумієш, що тебе оточує цілий ряд відмінних можливостей. Використай їх. Навіть якщо ці ініціативи не принесуть тобі вигоди - ти отримаєш неоціненний досвід та спілкування.
Рак. Якщо у тебе є якісь ідеї або ініціативи - звернися з ними до практичних людей. Закладаючи свої розумні відсотки, ти можеш в тандемі з професіоналами отримати непогану вигоду. Будь готова платити і пам'ятай, що гроші роблять гроші. Більше впевненості, у тебе все обов'язково вийде.
Лев Чудовий день для реалізації задуманого. Не бійся ризикувати і робити пропозиції, напевне є ті, хто оцінить твої ініціативи та надихнеться твоїми ідеями. Не бійся бути собою. Внутрішня гармонія допоможе досягти тих висот, про які ти поки тільки мрієш.
Діва. Сьогодні тобі варто намагатися менше звертати уваги на реакції інших людей. В процесі прийняття рішення керуйся холодним розрахунком і елементарною логікою. Цей день варто ефективно використати, особливо, якщо тобі сьогодні належить підписання важливих паперів.
Терези   Цей день варто присвятити досягненню високих результатів, як на роботі, так і вдома. Ти здатна перевернути світ і навіть більше. Сьогодні не варто багато часу приділяти роздумам. Роби те, що повинна. Але разом з тим, якщо ти когось образила - ти просто зобов'язана вибачитися. Хоча б заради себе.
Скорпіон Сьогодні ти будеш здатна витримати будь-яку, навіть саму жорстоку дискусію. Ти сповнена рішучості і бажання зробити все по-своєму і домогтися чергової мети. Завидна якість. Але тобі варто бути обережною, оскільки не все можна взяти силою. Часом варто бути хитрішою.
Стрілець. Цей день цікавий і унікальний, тому що він здатний дати тобі набагато більше, ніж ти можеш собі уявити. Довіряй собі і своїй інтуїції. Ти не повинна боятися робити те, що підказує тобі серце. Намагайся менше звертати уваги на інтонацію, жести і погляди. Зайва підозрілість тобі ні до чого.
Козеріг Чудовий день, якщо ти, все-таки, дозріла для прийняття складного рішення. Продуманий ризик - це просто черговий етап твого розвитку, випробування на міцність. Тому тобі зараз знадобиться чимало оптимізму і терпіння, щоб довести розпочате до кінця.
Водолій. Намагайся не нервувати через дрібниці. Тобі сьогодні це ні до чого, навпаки - намагайся дивитися навколо і бачити об'єктивну картину ситуації, в якій ти опинилася. Якщо ти і здатна собі якось допомогти, то тільки завдяки холодній голові і здоровому розрахунку.
Риби Сьогодні день, коли можна спробувати і ризикнути. Часом ризик - це благородна справа, а часом неймовірно вигідна. В іншому прислухайся до інтуїції. Намагайся не витрачати свою енергію на сварки з людьми.







А зараз — усміхніться :)


- Любий, про що ти думаєш?
- Про те ж саме, що і ти.
- Збоченець!



- О Боже, чому світ такий жорстокий??? Чому прекрасні творіння світу цього можуть зробити так БОЛЯЧЕ?!
- Що з тобою?
- Гарячим вареником обпікся...



Ех, душа болить! А лікуєш її - печінка болить.

Rionews

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат