Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Rionews 23.12.2014 07:00 ПОДІЇ

Сьогодні вівторок, 23 грудня. Нехай аромат улюбленої кави зігріває вас у прохолодний ранок і дарує натхнення на весь день. Прокидайтеся в доброму гуморі, цінуйте тих, хто поруч. Гарного вівторка і смачного кавування!

Цитата дня: Немає жодного значення, чим я займаюся. Немає жодного значення, що я роблю і чи зроблю щось важливе. Не хочу, щоб від мене чогось чекали та чогось від мене сподівалися. Хочу, щоб зі мною було добре декільком людям, тому що зі мною не може бути добре багатьом.

© Дзвінка Матіяш, “Реквієм за листопадом”


23 грудня 2014 року
по Закарпатській області: Хмарно, часом дощ, у горах мокрий сніг та сніг, місцями сильні опади. У горах місцями налипання мокрого снігу, ожеледиця. Вітер південно-західний 7-12 м/с. Температура повітря вночі 3° тепла - 2° морозу, вдень 3-8° тепла, у горах місцями вночі 2-5° морозу, вдень 1° тепла - 3° морозу.
Автошляхи: Часом дощ, у горах мокрий сніг та сніг, місцями сильні опади. У горах місцями налипання мокрого снігу, ожеледиця. Видимість в опадах 2-4 км, подекуди 500-1000 м.
по м. Ужгород: Хмарно, вранці та вдень часом дощ. Вітер південно-східний до 10 м/с. Температура вночі 1-3°, вдень 5-7° тепла.


ІМЕНИНИ 23 грудня – Олександр, Олександра, Олексій, Анатолій, Ганна, Григорій, Євгеній, Іван, Костянтин, Михайло, Микола, Петро, Степан.


Сьогодні також:
•   Японія — День народження Імператора
• Єгипет - Звільнення єгипетською армією Порт-Саїда



Цей день в історії

1583 — В урочистих умовах Папа Римський Климентій VIII формально прийняв українську православну церкву під свою зверхність. Ця звістка викликала в Українічисленні протести і обурення — для широких мас ідея об'єднання всього християнства відступала перед загрозою латинізації і полонізації України
1846 — брати Джордж і Майкл Боїнґи заснували компанію компанію з випуску велосипедів, яка нині займається авіабудуванням і авіаперевезеннями.
1873 — засноване Наукове товариство імені Шевченка.



Що сьогодні буде в Ужгороді та краї
     

Філармонія
23 грудня — комічна опера на ІІІ дії С. Гулака - Артемовського «Запорожець за Дунаєм» (концертне виконання). Виконують симфонічний оркестр Закарпатської обласної філармонії (диригент – Вікторія Свалявчик-Цанько), Заслужений академічний Закарпатський народний хор (художній керівник – Наталія Петій-Потапчук). Солісти: Карась — Михайло Подкопаєв, Одарка — Юстина Дідик, Оксана — Мирослава Швах-Пекар, Андрій — Олександр Товт, Султан — Петро Матій, Ібрагім-Алі — Володимир Фогель, Селіх-Ага — Юрій Кузьма. Текст читає Наталія Піцур. Поч. о 18.30.

«Доміон»
До 24 грудня — “Хоббіт: битва п’яти воїнств, 3D”. Поч. о 13.00, 16.50, 19.20, 21.50. “Пінгвіни Мадагаскару,   3D”. Поч. о 10.00, 15.20. “Листоноша Пет, 3D”. Поч. об 11.30.

Кінотеатр «5-й елемент» (2 зали)
До 24 грудня — “Листоноша Пет, 3D”. Поч. о 10.00. “Хоббіт: битва п’яти воїнств, 3D”. Поч. о 10.00, 14.30, 18.40, 21.30. “Бабай”. Поч. об 11.20, 14.45. “Пінгвіни Мадагаскару, 3D”. Поч. о 12.40.   “Подорож Гектора”. Поч. о 12.45, 16.15, 20.10. “Астерікс: Земля Богів, 3D”. Поч. о 17.10. “Краще в мені”. Поч. о 18.15, 22.10.

“Перемога” (Мукачево, пл. Миру, 3/2)
До 24 грудня   — “Астерікс. Земля богів”. Поч. о 10.00, 14.20, 17.30. “Хоббіт: битва п’яти воїнств, 3D”. Поч. об 11.40, 15.40, 20.00, 22.30.

Мистецький кафе-клуб «Під замком» (вул. Ольбрахта)
6—28 грудня — новорічні майстер-класи для всієї родини.
Постійно діюча виставка робіт Петра Шолтеса, члена Закарпатської організації Спілки художників України.

Арт-кав’ярня «Voto» (вул. Волошина, 24)
До 28 грудня — виставка картин Юрія Дикуна.

Мистецький центр «Галерея Ілько»
До 30 грудня — фотовиставка Олександра Глядєлова.
Виставка творів заслуженого художника України Івана Ілька.
Галерея працює щодня з 11.00 до 21.00, у неділю — з 12.00 до 19.00.

Картинна галерея (Мукачево, пл. Федорова 5)
До 25 грудня —ювілейна виставка Миколи Дуфинця.

Художній музей імені Бокшая
Виставка Товариства угорських митців Закарпаття ім. Імре Ревеса.
Постійно діючі експозиції та виставки.
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 17.00.

Закарпатський краєзнавчий музей — Ужгородський замок
Постійно діючі експозиції та виставки музею.
Фотовиставка Спілки фотохудожників Закарпаття «Закарпатська осінь – 2014».
Виставка картин, виготовлених із допомогою штучних каменів, київського художника Володимира Ларіонова.
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 17.00.

Галерея «Ужгород»  
Виставка Єлизавети Міравчик-Ракович (кераміка).
Галерея працює з 11.00 до 18.00, у суботу до 15.00, у неділю до 13.00. Вихідний — понеділок.

Закарпатський музей народної архітектури та побуту (вул. Капітульна, 33а)
Постійно діюча експозиція під відкритим небом.
Виставка із фондової колекції музею «Традиційний народний одяг та одягова вишивка українців Закарпаття».
До 30 грудня — благодійна виставка фоторобіт Василя Червякова «Човен життя».
До 30 грудня — фотовиставка «Радіємо життю, плекаємо надію» з міста Корваліс (штат Орегон, США).
Виставка із фондової колекції музею «Пісня на полотні» (з нагоди 90-річчя Балаж Меланії Йосипівни, заслуженої майстрині народної творчості України).
Музей працює щодня (крім вівторка) з 9.00 до 17.00, експозиції — з 9.00 до 17.00.

Меморіальний будинок-музей народного художника України Ф. Манайла (Ужгород, вул. Другетів, 74)
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 10.00 до 17.00 щодня, крім неділі й понеділка.

Меморіальний будинок-музей народного художника України А. Коцки
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 9.00 до 16.00 щодня, крім неділі.



Що обіцяють зірки

Овен. Сьогодні вам варто більше часу приділити дітям. Також чудовий день для піклування про своїх вихованців. Пам'ятайте, що коли ми віддаємо - ми здійснюємо внесок у своє майбутнє, у   стосунки, а якщо робимо це з розумом, ми запобігаємо цілій низці неприємностей. Цілком ймовірно, що вам варто проаналізувати свою поведінку. Прагніть проявляти більше позитиву.
Телець Сьогодні вам доведеться озирнутися назад і проаналізувати вашу недавню поведінку. День передбачає немало клопоту через дурниці. Тому постарайтеся не заплутатися у справах, які ви мусите сьогодні зробити. По можливості попросіть про допомогу колег і друзів. Водночас тримайте себе в руках - це не буде зайвим.
Близнюки   Попри те, що ви матимете сьогодні немало передумов для активного спілкування, постарайтеся його уникнути. Нічого, окрім втоми і згаяного часу, ви з цього не отримаєте. Цей день варто присвятити тому, щоб навчитися відокремлювати зерна від полови.
Рак. Сьогодні вам варто довіряти своїй інтуїції. Постарайтеся не проґавити момент, коли треба діяти. Довіряйте своїм почуттям і бажанням. День передбачає взаємність і загальну гармонію. Прагніть не ображати своїх близьких - вони обов'язково це пригадають в найнесприятливіший час.
Лев   Ваша харизма допоможе вам в реалізації поставлених задач. Цей день варто провести в оточенні дорогих для вас людей і тих, хто прагне до гармонії в стосунках. Вам варто трохи змінити свої принципи. Можливо, в них криється загроза вашій стабільності і щастю.
Діва. Сьогодні вам варто більше часу приділити фінансовим питанням. Постарайтеся зменшити свої потреби і бажання. Розумна економія є вірним шляхом до фінансової безпеки і стабільності.
Терези Постарайтеся переконатися в тому, що всі ваші висновки є дійсно об'єктивними. День передбачає велику відповідальність за всі свої дії. Не забувайте дякувати тим, хто вам допомагає. Цілком ймовірно, що люди роблять це з добрих намірів. Здоров'я вимагає вашої турботи. Профілактика вам не зашкодить.
Скорпіон Сьогодні ви можете стати заручником своїх принципів і звичок. Саме тому вам варто вкрай обережно проявляти свої емоції в стосунках з іншими людьми. Постарайтеся не перебільшувати своїх заслуг. Врешті-решт - дозвольте оточенню говорити про ваші досягнення.
Стрілець Постарайтеся сьогодні не приймати за чисту монету будь-яку інформацію, яку почуєте. Сьогодні ви не схильні до об'єктивності, тому, якщо вас щось збентежило - порадьтеся із друзями. Можливо, вони допоможуть вам розібратися і дістатися істини. Краще перенесіть всі важливі зустрічі і переговори на кінець тижня.
Козеріг Цей день варто присвятити досягненню поставлених цілей. Дисципліна і висока працездатність допоможуть вам здобути те, про що ви раніше лише мріяли. Тому, якщо ви відчуваєте свої можливості - не упускайте їх. Якщо не готові - попросіть про допомогу.
Водолій. Сьогодні ви здатні виконати багато справ, адже маленька революція в своєму кабінеті, офісі, в своїй кімнатці - нікому не перешкодить. Проте ті, хто наважився на значніші зміни, мають бути впевнені, що вони поклопоталися про наслідки, які якщо і виникнуть, то з пом'якшувальними обставинами.
Риби Кохані вас сьогодні порадують. Ви маєте проявити найкращі властивості вашої душі. Вам варто більше часу приділити стосункам із друзями і колегами. Якщо в цій сфері є проблеми - саме сьогодні ви зможете їх вирішити з користю для себе. Не забувайте бути вдячними і вмійте прийняти вдячність інших. Це дуже важливо.



Усміхніться на початку нового дня!   :)



Вовочка приходить до лікаря і запитує:
- Дядько доктор, а семирічна дівчинка може завагітніти?
- Ні.
- Шантажистка!


Студенти й гроші - речі сумісні, але рідко й не надовго


- Привіт, як у кіно сходила? У Маринки як справи? Кішка знайшлася? Дитина не хворіє? Шкода, що ви з Ванею розлучилися, він нормальний був.
- А ти взагалі хто?
- А я статуси твої читаю ...

Rionews

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат