Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Rionews 31.12.2014 07:00 ПОДІЇ

Сьогодні середа, 31 грудня. Понад 200 днів у році ми зустрічали з вами ранки, намагалися надихати на звершення і мотивувати до роботи. В останній день року незмінно бажаємо смачної кави у бажаній компанії співрозмовників. Віримо, що все найкраще у вас і в нас попереду, а всі незгоди – лише перехідний етап до успіху. Миру вам, добра і любові! З прийдешнім Новим Роком!

Цитата дня: Час відпустити.
Пустих людей, незмістовні розмови, зайві речі та болючі спогади. Все, що не дає вільно дихати й з кожним днем затягує в свої тугі тенета. Знайдіть в собі силу і сміливість, аби попрощатись з непотребом, як би важко не було. Візьміть кошик для сміття та починайте очищати власний простір. Неважливо чи ці речі матеріальні, чи душевні. Будьте жорстокими й прощайтесь з ними без жалю. Звільніться від непотрібної інформації, приятелів, котрі не розділяють Ваші погляди на життя. Слід визначити, що Вам справді потрібно.

Почніть наповнювати життя чистою енергією, зітканою зі світла. Вбирайте в себе лиш те, що стане в нагоді, що є корисним. Спілкуйтесь з тими, хто підтримає та надихне. Оточіть себе правильними речами і крокуйте в Новий рік з незасміченою свідомістю.

© Аляска

31 грудня 2014 року
по Закарпатській області: Мінлива хмарність, без опадів. Вітер змінних напрямків 3-8 м/с. Температура повітря вночі 10-15°, вдень 2-7° морозу, у горах місцями вночі 16-19°, вдень 8-12° морозу.
Автошляхи: Без опадів, видимість добра. На перевалах подекуди ожеледиця.
по м. Ужгород: Невелика хмарність. Вітер слабкий. Температура повітря вночі 10-12°, вдень 2-4° морозу.


31 грудня ІМЕНИНИ відзначають Віра, Віктор, Вікторин, Володимир, Георгій, Гермоген (Ермоген), Еввиот, Єлизавета (Елисавета), Єрмил, Зоя, Іван (Іоанн), Ілля (Илия), Касторий, Кастул, Клавдій, Марко, Маркеллин, Мартін, Михайло, Модест, Мокей (Мокій), Микола, Никострат, Севастіан (Севастиан), Семен (Симеон), Сергій (Сергий), Симфориан, Софія, Сопрон (Софроний), Тивуртий, Транквиллин, Фаддей, Федір (Феодор), Флор (Фрол), Фока.


Цей день в історії

1695 — в Англії ввели податок на вікна (щоби не платити, дехто з мешканців просто заклав їх цеглою).
1807 — празький професор-політехнік Франтішек Йозеф Герстнер представив перший в Європі проект кінної залізниці (від Ческе Будейовице до Лінца).
1808 — французький вчений Жозеф-Луї Гей-Люссак сформулював один зі своїх газових законів.


Що сьогодні буде в Ужгороді та краї

«Доміон»
До 31 грудня — «У темному-темному лісі”. Поч. о 12.40, 18.30, 23.30. “Феї: легенда загадкового звіра, 3D”. Поч. о 10.00, 11.20, 14.50. “Хоббіт: битва п’яти воїнств, 3D”. Поч. о 16.10, 20.50.

Кінотеатр «5-й елемент» (2 зали)
До 31 грудня —   “Краще в мені”. Поч. о 10.00. “Астерікс: Земля Богів, 3D”. Поч. о 10.00. «У темному-темному лісі”. Поч. об 11.30, 18.40. “Ялинки 1914”. Поч. о 12.00, 18.00, 20.00, 22.00. “8 нових побачень”. Поч. о 13.40, 15.20, 17.00, 20.50. “Бабай”. Поч. о 13.50, 15.10, 16.30. “Хоббіт: битва п’яти воїнств, 3D”. Поч. о 22.30.

“Перемога” (Мукачево, пл. Миру, 3/2)
До 31 грудня   — “Хоббіт: битва п’яти воїнств, 3D”. Поч. о 12.00, 21.30. “Астерікс. Земля богів”. Поч. о 10.10, 16.20. “8 нових побачень”. Поч. о 14.40, 18.00,19.40.

Мистецький кафе-клуб «Під замком» (вул. Ольбрахта)
Постійно діюча виставка робіт Петра Шолтеса, члена Закарпатської організації Спілки художників України.

Закарпатський музей народної архітектури та побуту (вул. Капітульна, 33а)
Постійно діюча експозиція під відкритим небом.
Виставка із фондової колекції музею «Традиційний народний одяг та одягова вишивка українців Закарпаття».
Виставка із фондової колекції музею «Пісня на полотні» (з нагоди 90-річчя Балаж Меланії Йосипівни, заслуженої майстрині народної творчості України).
Музей працює щодня (крім вівторка) з 9.00 до 17.00, експозиції — з 9.00 до 17.00.

Мистецький центр “Галерея Ілько”
Виставка творів заслуженого художника України Івана Ілька.
Галерея працює щодня з 11.00 до 21.00, у неділю — з 12.00 до 19.00.
Художній музей імені Бокшая
До 11 січня — виставка Товариства угорських митців Закарпаття ім. Імре Ревеса.
13 січня — виставка “In Memoriam” до 75-річчя з дня народження В’ячеслава Приходька.  
Постійно діючі експозиції та виставки.
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 17.00.

Галерея «Ужгород»  
Різдвяна виставка.
Галерея працює з 11.00 до 18.00, у суботу до 15.00, у неділю до 13.00. Вихідний — понеділок.

Закарпатський краєзнавчий музей — Ужгородський замок
Постійно діючі експозиції та виставки музею.
Фотовиставка Спілки фотохудожників Закарпаття «Закарпатська осінь – 2014».
Виставка картин, виготовлених із допомогою штучних каменів, київського художника Володимира Ларіонова.
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 17.00.

Центральна міська бібліотека для дітей «Казка» (пл. Б. Хмельницького, 3)
Постійно діюча виставка дитячих робіт творчої групи «Весела палітра».

Меморіальний будинок-музей народного художника України Ф. Манайла (вул. Другетів, 74)
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 10.00 до 17.00 щодня, крім неділі й понеділка.

Меморіальний будинок-музей народного художника України А. Коцки (вул. Виннична, 20)
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 9.00 до 16.00 щодня, крім неділі.



Що обіцяють зірки

Овен. Останній день року виявиться для вас удалим, активним і яскравим. Тому постарайтеся відповідати такому його настрою. Не варто занадто часто і багато себе жаліти. Замість того щоб ображатися - створіть загальний настрій всередині компанії або сім'ї. Залучіть всіх охочих і не дуже до підготовки до майбутнього свята.
Телець. Якщо ви плануєте сьогодні здійснити покупки - вам краще зробити це від самого ранку. Будьте обережні в спілкуванні зі своїми домочадцями, бо одне необережне слово може зіпсувати весь святковий настрій і вам, і їм. Чудовий день для спілкування та спільного проведення часу. Надвечір спробуйте влаштувати близьким маленький сюрприз.
Близнюки. Ваші друзі будуть раді зустріти Новий рік у вашій компанії. Тому візьміть на себе відповідальність за те, щоб нікому не було нудно. Незважаючи на камерну передноворічну обстановку, сьогодні ви можете отримати чималу вигоду, познайомившись із важливими і потрібними людьми.
Рак. Cьогодні вас можуть образити і навіть поранити слова і поведінка ваших близьких. Вам не варто брати занадто близько до серця таку поведінку. Не тримайте в собі образу чи невдоволення - поясніть, чому ви вважаєте когось неправим у його поведінці по відношенню до вас. Прагніть вирішити можливий конфлікт - у новому році він вам ні до чого.
Лев Не дозволяйте нікому зупинити себе в реалізації своїх задумок - навпаки, залучайте до них інших людей. У вас все вийде, якщо ви не лінуватиметеся. Тому вам варто гарненько виспатися і з чудовим настроєм братися за справу. Свято вдасться на славу. Головне - не бійтеся бути собою. Пам'ятайте, що сьогодні реалізовуються всі найсміливіші і заповітніші бажання.
Діва. Цей день принесе вам чимало приємних і пам'ятних моментів. Головне - не відмовляйте близьким у допомозі і участі. У процесі спільної діяльності ви отримаєте чимало задоволення і користі. Адже тісне спілкування інколи необхідне для того, щоб не втрачати тонкого і такого важливого зв'язку зі своїми рідними та коханими.
Терези   Чудовий день для тих, хто прагне гармонії особистісних стосунків. Постарайтеся бути уважними по відношенню до своїх близьких. Відмінний день для тих, хто саме сьогодні зважився на важливий крок у своєму житті. Ви здатні зробити цей день і цю ніч казковими і неповторними в усіх відношеннях.
Скорпіон Рідні і близькі вимагатимуть від вас легкості настрою і спілкування. Постарайтеся їх не розчарувати, адже якщо ви раптом захочете проявити характер - можете залишитися в новорічну ніч на самоті. Не допустіть цього, переступіть через свій інколи не найкращий настрій і більше посміхайтеся, ось побачите - це легко і приємно.
Стрілець. Сьогодні вам потрібно бути менш критичними по відношенню до своїх близьких. Навпаки, щоб уникнути конфронтації, в першу половину дня вам варто вирушити на шопінг або зайнятися прибиранням. І одне, і друге принесе не тільки користь, але і виявиться приємною справою. Постарайтеся не розчарувати своїх коханих, не чіпляйтеся до слів і думок.
Козеріг Від вас сьогодні можуть багато вимагати. Спробуйте поглянути на ситуацію з іншого боку, очима близьких. Ви можете виявити, що насправді ви чимало часу витрачаєте на хобі, в результаті його не вистачає для рідних.
Водолій. Якщо ви плануєте провести цей вечір з друзями - вам варто пам'ятати, що вони від вас як завжди чекають сюрпризу. Звичайно, приємного! Тому не розчаровуйте їх. Придумайте на цей раз щось незвичайне і веселе. Вам не варто боятися бути собою. Вас люблять і поважають за вашу індивідуальну, ні на чию не схожу думку.
Риби Сьогодні вам варто приділити увагу собі і своєму зовнішньому вигляду. Вирушайте до салону, перукарні, на шопінг. Таке рішення допоможе створити настрій і, можливо, постати перед усіма в новому, неповторному образі. Що б там не було, але ваша душа вимагає оновлення і вам не варто собі у цьому відмовляти.







А зараз — усміхніться :)


Тільки зараз я зрозумів, що я вже дорослий. І ніхто! Ніхто не може перешкодити мені купити і з`їсти відразу ДВА морозива! Або ТРИ!



- За якими параметрами жінки вибирають шампунь?
- Марка, ефективність, запах, склад, колір, якість, дизайн упаковки, рекомендації, відгуки, реклама, популярність.
- А за якими параметрами чоловіки вибирають шампунь?
- На етикетці має бути написано «шампунь».


Вихована людина ніколи не скаже "Пішов ти...", він скаже: "Я бачу, ви далеко підете..."

Rionews

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат